Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/208725-dugun-resimlerimiz.html

bu da benim düğün resimlerim. yalnzı eski nickim o. bir yıl korunduktan sonra ilk ayda olumsuz sonucu alınca eşim doktora gitti ve o günden beri yeni bir nick kullanıyorum. çünkü nickimi bilen gerçek hayattan arkadaşlarım vardı, rahat yazamıyordum bu konuyu gizlediğim için.
bir süre dursun sonra linki silerim çünkü şu an o halimden farklıyım. evlendikten kısa bir süre sonra kapanma kararı aldım.
bir de aslında esmer kıvırcığım ben de boncuk gibi. düğün için saçımı değiştirdim bir de fön falan.

Canım eşinle çok yakışmısınız birbirinize. Maşallah. Ama topuklu girmişsin eşinden uzun olmuşsun. Olmadı o kısmı.:63:

canım Allahım mesut etsin mutluluğunuz güzel bir bebekle taçlansın
amin canım amin. senin bir tane var dimi, Allah sana da ikinciyi nasip eder inşallah. bir de ben seni ateş ölçme topiğinden de hatırladım. pek yazmıyordum ama bir ara orayı takip ediyordum.
preseed, ateş ölçme falan hepsine gezdim ve hepsini uyguladım ama sonuç elde var sıfır.

amin canım amin. senin bir tane var dimi, Allah sana da ikinciyi nasip eder inşallah. bir de ben seni ateş ölçme topiğinden de hatırladım. pek yazmıyordum ama bir ara orayı takip ediyordum.
preseed, ateş ölçme falan hepsine gezdim ve hepsini uyguladım ama sonuç elde var sıfır.

sağol canişkom
canım bende boncuğa katılıyom bence kıvırcık saç çok daha güzel

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
loneliness:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

:60:ben de keni kendimi ekledim arkadaşlar listeye. napiiim, yazıyorum yazıyorum beni eklemiyorsunuz. hoş bir buçuk senedir bu forumda listelere giriyorum ama bu topik değişik bi topik. inşallah herkese uğurlu gelir.
bol paylaşımlar dileğiyle.

canım genelde atlamamaya çalışıyorum ama görmemişim keşke özel mesaj atsaydın :)
listemi çalınmış gibi hissettim ilk gördüğümde :20:
:1::1::1:
:23::23::23::23::23::23::23::23:

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.dün ovülasyon testi yaptığımda 1. çizgi tam 2. çizgi silik çıkmıştı bugünse tek çizgi çıktı ve bugün 14. günüm.şimdi benim ne yapmam gerek testi tekrarlamam mı lazım

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.dün ovülasyon testi yaptığımda 1. çizgi tam 2. çizgi silik çıkmıştı bugünse tek çizgi çıktı ve bugün 14. günüm.şimdi benim ne yapmam gerek testi tekrarlamam mı lazım

canim yumurtlamissin malesef sen
yapacagin tek sey iliskiye girin bu gece
eger yumurtan yasiyorsa hala sansin var

testi yapmaya gec baslamissin
9. gunu baslaman lazimdi

malesef canım jelim ve testler zaten perşembe günü geldi.bende hemen kullanmaya başladım.ayrıca bugün akıntım biraz fazla ve uzayan cinsten.akıllıca davranıp dün gece her ihtimale karşı yapmıştık.:1: hayırlısı artık.

malesef canım jelim ve testler zaten perşembe günü geldi.bende hemen kullanmaya başladım.ayrıca bugün akıntım biraz fazla ve uzayan cinsten.akıllıca davranıp dün gece her ihtimale karşı yapmıştık.:1: hayırlısı artık.

bu gecede mutlaka yap
ve bacaklar 2 saat havaya:))

hadi hemen yataga:))))))))))

Back
X