Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende öyle yaptım ama yinede zorlanıyosun .:50:

Evet uğrştırıyor ama bizim halledemicemiz bişi yok:D
Birde maile cevap yazarken türkceden ingilizceye ceviri yapıyordum.. ''gönderiliyor mu?''kısmını tam cevirmemiş arada bi MU kalmış..Karşıdan şöyle bi mail geldi.''Bu MU ne anlama geliyor onu anlamadım'':D
Dedimki ingilizce bilmiyorum idare et:D

Birde maile cevap yazarken türkceden ingilizceye ceviri yapıyordum.. ''gönderiliyor mu?''kısmını tam cevirmemiş arada bi MU kalmış..Karşıdan şöyle bi mail geldi.''Bu MU ne anlama geliyor onu anlamadım'':D

:9: ben de aynı duruma düşmüştüm sormasalar olmaz anla işte yeterince ing. bilmiyoruz dimi ama :9::9:

haaaaa haaa:9::9:

Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın? Bi kaç gündür pek görünmüyodun?

hafta sonları pek olamyorum canım. bu hafta sonu çalışam vardı :17: o yuzden ugrayamadım. bacakları dıkmekten yoruldum :1:
dunde eşimle alman hastanesıne urolaja gıttık. varıkosel için doppler cektırıcez ameliyat kesin dedi. dopler sonucuna gore gun belırlıycez bakalım ameliyatı en kısa zamanda yaptıralım. fıyat olarak 3000 tl dediler :59: krıscım sizin mağlıyetler ne olmuştu? sen bu konuda uzmansın bana yol gosteırır mısın. ayrıca doppleri en uygun ve en ıyı nerde çektirebiliriz?

Bence biraz daha bekleyin, Kaan hoca zaten hormonlardan anlıyor ve gerekli gördüğünde söylüyor sperm testi yaptırın diye.
dedi zaten
ama gelin burda yapalım dedi
bizde bir ay daha tedaviyi böyle devam ettirelim dedik hem eşimin işleri gereği hemde belki gitmeye gerek kalmaz umuduyla :78::78::78:

Bu Kaan hoca çok iyi bir insan sanırım.. Net yoluyla da yardımcı oluyor anladığım kadarıyla yanılıyor muyum ??

Melek mi desem ne desm acaba? Çok iyi bir doktor. İstanbulda bilindik, "iyi", "mesleğinde başarılı" denilen bi çok doktora gittiğimiz halde, bize tüp bebek dışında bir yol öneren olmadı. Kaan hoca 3 aydır sadece mail yoluyla tedavi uyguluyor.

dedi zaten
ama gelin burda yapalım dedi
bizde bir ay daha tedaviyi böyle devam ettirelim dedik hem eşimin işleri gereği hemde belki gitmeye gerek kalmaz umuduyla :78::78::78:

İnşallah canım yaaaa, bizde ara tatilde gideceğiz Kaan hocanın yanına, yüz yüze görüşelim, Kaan hocanın iyimserliğinden iyice motive olalım diyoruz:)))

hafta sonları pek olamyorum canım. bu hafta sonu çalışam vardı :17: o yuzden ugrayamadım. bacakları dıkmekten yoruldum :1:
dunde eşimle alman hastanesıne urolaja gıttık. varıkosel için doppler cektırıcez ameliyat kesin dedi. dopler sonucuna gore gun belırlıycez bakalım ameliyatı en kısa zamanda yaptıralım. fıyat olarak 3000 tl dediler :59: krıscım sizin mağlıyetler ne olmuştu? sen bu konuda uzmansın bana yol gosteırır mısın. ayrıca doppleri en uygun ve en ıyı nerde çektirebiliriz?

Geçmiş olsun canım. Enazından yolunuz belli artık.Doktorunuz kim? İyice araştırdınız mı?

Melek mi desem ne desm acaba? Çok iyi bir doktor. İstanbulda bilindik, "iyi", "mesleğinde başarılı" denilen bi çok doktora gittiğimiz halde, bize tüp bebek dışında bir yol öneren olmadı. Kaan hoca 3 aydır sadece mail yoluyla tedavi uyguluyor.

Böyle doktorlarda varmış demek,Allah razı olsun...

Back
X