Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım siz sadece proxeed mi kullandınız yoksa hormon tedaviside var mıydı? ben de bizim spermleri çok merak ediyorum ama daha 3. kutudayız..

aynı zamanda omega ginseng ginko l argine de kullandık

3 kutuyu kullanırken yaptırdık galiba testi,baktırın bi değerlere mutlaka artış vardır,son değerleriniz nasıldı peki

Arkadaşlar merhaba ..
Daha önce yazdım mı bu topiğe bilmiyorum ama tekrar tanıtayım kendimi yazdıysamda...
9 aralıkta tüp bebek transferim yapıldı..
Gebelik oluştu hamile kaldım fakat 7 haftalıkken kalp atışının olmaması ve bebeğin gelişmemesi sebebiyle 2 gün önce kürtaj oldum..
Çok zor zamanlardı..
Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.
Eşimin sperm sayısı 13 milyon , morfoloji %4 hareketlilik toplamda a+b+c = %24
Sayı ve hareket düşük morfoloji sınırda diye biliyorum..
Eşime 1 haftadır keçiboynuzu kürü ve arı sürü polen bal karışımı veriyorum ..
Ayrıca bu ay proxeed plus ve evicap 'a başlamayıda düşünüyoruzz..
İnşş bu takviyelerle doğal gebelik oluşur .. Çünkü değerlerimiz çok çok kötü değil tahminimce..

Son düzenleme:
aynı zamanda omega ginseng ginko l argine de kullandık

3 kutuyu kullanırken yaptırdık galiba testi,baktırın bi değerlere mutlaka artış vardır,son değerleriniz nasıldı peki

en son 1.600.000 çımıştı canım ama 2.5 ay oluyor 3 aya tamamlansın diye bekliyoruz. o testten sonra 1 ay endol trental sonra da klomen ve proxeed kullandı eşim, dolayısıyla çok merak ediyorum....

Arkadaşlar merhaba ..
Daha önce yazdım mı bu topiğe bilmiyorum ama tekrar tanıtayım kendimi yazdıysamda...
Gebelik oluştu hamile kaldım fakat 7 haftalıkken kalp atışının olmaması ve bebeğin gelişmemesi sebebiyle 2 gün önce kürtaj oldum..
Çok zor zamanlardı..
İnşş bu takviyelerle doğal gebelik oluşur .. Çünkü değerlerimiz çok çok kötü değil tahminimce..
hoş geldin arkadaşım çook geçmiş olsun,bencede değerleriniz çok kötü değil tedaviyle atıcaktır mutlaka

Arkadaşlar merhaba ..
Çok zor zamanlardı..
geçmiş olsun öncelikle,
evet canım kesinlikle çok kötü değil,burdaki biçok kişiye göre çok iyi maşallah. biraz sabredin inş. güzel sonuç alırsınız...

en son 1.600.000 çımıştı canım ama 2.5 ay oluyor 3 aya tamamlansın diye bekliyoruz. o testten sonra 1 ay endol trental sonra da klomen ve proxeed kullandı eşim, dolayısıyla çok merak ediyorum....

artış omuştur mutlaka canım inşallah kısa zamanda gelir bebeğin

Arkadaşlar merhaba ..
Çok zor zamanlardı..

canım hoşgeldin aramıza en doğru yerdesin bizim topiğimize gelen hamiş olmadan gidemez bebeğin içinde çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun canım :((((
biz burda tüp bebeği son plana atan ve tedavi için kocişlerimizi son derece besleyen kişileriz :))))))

canım bu vitaminin içeriğinde ginkgo biloba, CoQ10, yaban mersini, ginseng ve 18 temel vitamin ve mineraller, Albion amino asit, krom, selenyum, demir ve çinko ve yeşil çay katkısı varmış eğer bunlar yoksa sende alabilrisin ama bence bunu değilde bizim kullandıklarımızdan kullansan daha iyi ama içeriğide çok güzel fiyat olarakda çok ucuz

selam kızlarrrrrrrrr

boncuk resmını cok begendım esmer guselı senı ):):)
bndemı eklesem dıcem ama korkuyrum
durumumu kıms ebılmıor
bırde resmımı goreen olursa:)))))
eltımde aynı durumda cunku

canım hoşgeldin aramıza en doğru yerdesin bizim topiğimize gelen hamiş olmadan gidemez bebeğin içinde çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun canım :((((
biz burda tüp bebeği son plana atan ve tedavi için kocişlerimizi son derece besleyen kişileriz :))))))

Çok teşekkür ederim ..
Tüp bebek tedavisinden sonra doğal gebelik olabiliyor dedi bi kaç tanıdığım dr..
Gerçi daha ilişki kuramadık eşimle..
Çünkü kürtajım henüz iki günlük ve ağrılarım var ..
Rahimin iyleşmesi zaman alıyormuş..
10 gün sonra kontrole gideceğim herhangi bir sorun var mı ,işlem başarılı mı geçmiş mi diye..
İnşş doğal gebelik gelir, artık tüp bebekten önce eşimin değerlerinin yükselmesi için tedavi olmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum..
13 milyon çok kötü bir rakam değil..
Rabbim yüzümüze baksın inş..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ..
Tüp bebek tedavisinden sonra doğal gebelik olabiliyor dedi bi kaç tanıdığım dr..
Gerçi daha ilişki kuramadık eşimle..
Çünkü kürtajım henüz iki günlük ve ağrılarım var ..
Rahimin iyleşmesi zaman alıyormuş..
10 gün sonra kontrole gideceğim herhangi bir sorun var mı ,işlem başarılı mı geçmiş mi diye..
İnşş doğal gebelik gelir, artık tüp bebekten önce eşimin değerlerinin yükselmesi için tedavi olmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum..
13 milyon çok kötü bir rakam değil..
Rabbim yüzümüze baksın inş..
TABİKİDE VAR HAYATIM HATTA TOPİĞİMİZDEKİ KRİS Bİ KAÇ TÜP BEBEK DENEMESİNDEN SONRA DOĞAL YOLLA HAMİLE BEBEĞİNE ŞU ANDA :nazar:
HG. ARAMIZA :))

selam kızlarrrrrrrrr

boncuk resmını cok begendım esmer guselı senı ):):)
bndemı eklesem dıcem ama korkuyrum
durumumu kıms ebılmıor
bırde resmımı goreen olursa:)))))
eltımde aynı durumda cunku

esra nasılsın ?
Cmt günü kürtajım yapıldı..
Çok ağladım çokk ..
Uyutulurken başladım , uyandığımda hala ağlıyordum ..
Ne kadar zormuş evlat acısı..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Sen nasılsın toparladın mı biraz kendini..

Back
X