Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar meraba nasılsınız?size bişey danışıcam ebay a girdim presed jel için normalde o 100 tl civarlarında ama orda farklı bi çeşitmi bilmiyorum yağ diyo size linkini göndericem bi bakarmısınız siz kullanıyosunuz çünkü ve fiyatıda çok ucuz o yüzden emin olamadım:(

evet bu canım benim aldığımın linkini vereyim onada bir bak test daha fazla biraz daha fiyatı farklı tabi
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED on eBay (end time 18-Feb-11 15:36:38 GMT)

ya kızlar ben aldım o linki tıklayıp ama ödeme seçeneklerinde kredi kartını seçtim fakat kredi kart numarasını yazmadan aldınız dedi:(10 gün önce bi arkadaşın kredi kartıyla ebay dan bişey almıştık acaba bana sormadan ordan mı çekti?ebay kayıtmı ediyo kredi kart numarasını?bileniniz varmı?

ya kızlar ben aldım o linki tıklayıp ama ödeme seçeneklerinde kredi kartını seçtim fakat kredi kart numarasını yazmadan aldınız dedi:(10 gün önce bi arkadaşın kredi kartıyla ebay dan bişey almıştık acaba bana sormadan ordan mı çekti?ebay kayıtmı ediyo kredi kart numarasını?bileniniz varmı?

Zannetmiyorum. Öyle dediğine bakma sonrada ödeme için uyarı gönderiyorlar karışık bir site ..Ben paypal üzerinden ödeme yaptım..öyle geldi siparişim

tmm canım sen ürünü almışssın ama ödeme yapman lazım yoksa kargolama yapmaz
kendi sayfana girdiğin zaman yani myebay yazan yere tıkla orda ödemede bekleyen bir öğe yazar ŞİMDİ ÖDEYİ TIKLA VE ÖDE lnki gönder bakayım bi hangisini almışssın

myebay girdiğimde eyvahhhhh ben yandım kızlar giriyorum öncer onun kartıyla alınan sipariş çıkıyo sonra benim şimdi almaya çaıştığım sipariş çıkıyo hiç ödeme yap yok direk ödeme şekli kredi kartı yazıyo:(

Back
X