Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yarın hemen iç çamaşırıdayım ozaman... :92::74:peki renk konusunda ne tavsiye edersiniz.....çarşamba günü topiğe uğramam artık....:60:

:17: boxer giyiyorsa- bu üzerinde karikatür olanlara bayılıyorum ben- eşim de seviyor. genelde batları siyah oluyor. yani kırmızı alt - siyah atlet olabilir. haa yok slip giyorsa siyah bir takım sanki farklı olur. :16::17: bir de kendine al şöyle güzel bir takım derim ama :17::13:

:17: boxer giyiyorsa- bu üzerinde karikatür olanlara bayılıyorum ben- eşim de seviyor. genelde batları siyah oluyor. yani kırmızı alt - siyah atlet olabilir. haa yok slip giyorsa siyah bir takım sanki farklı olur. :16::17: bir de kendine al şöyle güzel bir takım derim ama :17::13:

aradaşım maksat alışveriş olsun...kocama alıpta kendime almam mı hiç....

AAAAAAAAAAA ben arkadaşımız hangi renk giyecek diye soruyo sanmıştım, kızzzzz sakın dediğim renkleri alıp ta kocişine giydirme palyoço olur walla:)))))defnelma:)))))))

tabi tatlım al al paketide ona açtır ,:))))))bide şöyle iç gıcıklayıcı renler al mesala altın sarısı ,nar çiçegi,tenine hangisi uygunsa fazla beyazsan tavsiye etmem:)))))))

altın sarısı uygundur...karar verildi...
anlaşıldı tamam.....
harekete geçelim o zaman..hadiiii.......:10:

Back
X