- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.421
Ahhhhhhh inşallah ama nerdeeeeee?
Siz kendiniz içim vitamin kullanıyrmusunuz?
Ben de üzerime alınayım bari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarçın kabuklu çay içiyorum, sizlere de ikram edeyim şekerler. Afiyet olsun :126::126::126::126::126:
hııım o da güzel fikir. o haldeeeeeeeeeeee, varsa ebru yapan / hat yazan birileri yakınlarda ; koskocamannnnn ikinizin adını yazdığı bir hat süper olur, yatak odasına - duvar arkasına. bu sene bunu yaptırıcam mutlaka. ha bu da olmaz dersen şekercim en iisi iç çamaşırı![]()
kızlar muhabbete katılıyorum arada ama, mahsuru yoktur umarım. siz de bebiş için uğraşıyorsunuz sanırım. biz de 2 aydır dr la uğraşıyoruz. geçen hafta test negatif çıktı. bu ay aşılamayı bekiyoruz artık. tez zamanda çifter çifter bebişlerimiz olur inşallahhhhh![]()
canım fikirlerin çok güzel en güzelide bence git kendine iç çamaşrı al ,kendinede şöyle kocaman bir fiyonk yap ,en güzeli aklını alırsın:):92:
Ne olcak bizim halimiz söyle he ne olacak sen orda ben burda ,bu sewenler kavuşamıyacakmı
ooooooooo hhhhhhh mahsülün şimdiden hayırlı olsun bakalım ne çıkacak kavun mu karpuz mu kabak mı:)
inşallah aşkım geliyo bu ay bebiş :)9
Canım arkadaşlar o kadar sıcakkkanlı ki ben hiç yabancılık çekmedim dün 1 bu gün 2 sağ olsunlar :) Katıl elbette ne demek mahsur aile sayılırız burada :)kızlar muhabbete katılıyorum arada ama, mahsuru yoktur umarım. siz de bebiş için uğraşıyorsunuz sanırım. biz de 2 aydır dr la uğraşıyoruz. geçen hafta test negatif çıktı. bu ay aşılamayı bekiyoruz artık. tez zamanda çifter çifter bebişlerimiz olur inşallahhhhh![]()
ic camasiri esine mi kendine mi:)))
hepinizi çoook öpüyorum mademse![]()
yok tatlım..bizde drla uğraşıyoruz.daha ameliyat olacak benim eşim..umarım en kısa zamanda...
canım bu vitaminin içeriğinde ginkgo biloba, CoQ10, yaban mersini, ginseng ve 18 temel vitamin ve mineraller, Albion amino asit, krom, selenyum, demir ve çinko ve yeşil çay katkısı varmış eğer bunlar yoksa sende alabilrisin ama bence bunu değilde bizim kullandıklarımızdan kullansan daha iyi ama içeriğide çok güzel fiyat olarakda çok ucuz
Şekerler şimdi şu vitamin konusu varya hani ben 37 yaşındayım ya benim de vitamin vb... bir şey kullanmam gerekir mi acep ?:44:
hoşgeldin krisim..iç çamaşırları bana ve eşime...bana altın sarısı, eşime siyah kırmızı palyaço kıyafeti...