- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.961
Hakkaten yagmurcum, bir sürü yagmur varrrr. Dikkat ettim mi canım.Sen hangisisin acabaaaaa?kızlarrrr beni ekletin yagmur bulut diye,yeni aldım facemi:)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten yagmurcum, bir sürü yagmur varrrr. Dikkat ettim mi canım.Sen hangisisin acabaaaaa?kızlarrrr beni ekletin yagmur bulut diye,yeni aldım facemi:)))))))))
bende seni yerim bayıldım sana ya iyice öpesim geldi seni valla :)))))))))
kızlarr kusuruma bakmayın
ben isimlerinizi bilmiyom
boncuğum sen kimdin kuzumm
Hakkaten yagmurcum, bir sürü yagmur varrrr. Dikkat ettim mi canım.Sen hangisisin acabaaaaa?
ya kızlar hepinizin mi face i var, benim de yok. artık buraya yazmazsınız. buranın tadı almaz o zaman.
bi sordum kimse cevap vermedi zaten
yarın eşimi doktora götüreceğim. aç mı gidelim?hormon testi için aç olmak gerekiyor muydu?bir de sperm aç karnına az çıkarsa?kafam karıştı.
ya kızlar hepinizin mi face i var, benim de yok. artık buraya yazmazsınız. buranın tadı almaz o zaman.
yarın eşimi doktora götüreceğim. aç mı gidelim?hormon testi için aç olmak gerekiyor muydu?bir de sperm aç karnına az çıkarsa?kafam karıştı.
özgür ve dru gkaradağ arkadaşlar çıkaramadım ben sizi ya :111:
özgür ve dru gkaradağ arkadaşlar çıkaramadım ben sizi ya :111:
elledinizmi beni![]()
elledinizmi beni![]()
Hakkaten yagmurcum, bir sürü yagmur varrrr. Dikkat ettim mi canım.Sen hangisisin acabaaaaa?
Ben tahmin yürütüyorum Özgür meri, dru da duru...