Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende baktım canım ama 1 kapsülün içinde okadar var arginmax de 6 tanede dünden beri bunlarla kafayı yemek üzereyim :62: gnc ürünleri mükemmel ama aşırı pahalı bende kızları merak ediyorum inş. gelir ürünleri kendim için ayrı olarak koenzim almak istiyorum migrene iyi geliyormuş.
Birde canım bu bayan için olanda menepoz falan yazıyor yaş sınırı yoktur dimi?

yok yok kullanabilirsin canim

okudunmu yazdıklarımı kris yaş sınırı yoktur dimi menepoz falan yazıyorduda?
birde l carnitineyi kullanınca spor yapılması gerekiyor diye birşey okudum sakıncası yok dimi?

yok canim kullanabilirsin

L carnitine yi sporcularada veriylar yag yakmasi icin ama l carnitineyi aldiktan sonra spor yapmak efor sarfetmek gerekiyor
esin kiloluysa ve zayiflamak istiyorsa spor yapsin faydasi olur
ama zayiflamak istemiyorsa birsey yapmasin.

L carnitine ve L arginine sperm yapiminda rol oynayan en onemli 2 aminoasit

Selam kızlar.. Valla canım bi kaynattık ki sorma. Faceden birbirimizi gördük en güzel tarafı:))))

boncukcum yazdıklarınızı butun gun okudum, oyleymış. geçen sefer burdan resımlerı göstermekte bazı arkadaşlar başarılı olamamıştı :1:
akşam eve gidince eklıycem hepinizi. özelden mail atıyım hepiniz ekleyin beni.
bende hepinizi görmek istiyorum :84:

Tünaydın hamiş adaylarıııııııı:D

Kriscim benide eklermisin?belgin=ben:D
Ya sabah akıntıda ip şekilde küçük bir kan vardı çok çalışmanın etkisimi?Yımırtadanmı anlamadım ben :31:

bilemiyorumki canim eger devam i gelirse bir doktora gidersin
tahris oldugunu dusunuyorum ben

İnşallah rabbimden çok diliyorum. Ama 2 yıldır niye bu sonuçlarla hamile kalamadım? Niye aşılamalarım tutmadı gün geçtikçe stresim artıkyor artık, umudum kırılıyor. Sen preesed ilemi hamile kaldın? Ne kadar kullandın canım. Kusura bakma seni tecrübeli görünce çok soru sordum.
hiziniz az oldugu icin asilaman tutmamistir canim
ama normal yolla olur merak etme
yumurtlamayi tam denk getiremediginizi dusunuyorum bu yuzden ovulasyon testi v preseed kullanman iyi olacaktir
bende kullandim ve hamile oldugum ayda kullanmistim

umudunu kirma cunki umudu kirilacak durumda degilsiniz durumunuz gayet guzel

sende sorun var mi yokmu baktirdinmi ? rahim filmi falan ?

yok canim kullanabilirsin

L carnitine yi sporcularada veriylar yag yakmasi icin ama l carnitineyi aldiktan sonra spor yapmak efor sarfetmek gerekiyor
esin kiloluysa ve zayiflamak istiyorsa spor yapsin faydasi olur
ama zayiflamak istemiyorsa birsey yapmasin.

L carnitine ve L arginine sperm yapiminda rol oynayan en onemli 2 aminoasit

krisçim bu maddeler proxeed te yokmu?illa bunlarıda almamız mı gerekiyo?

Kris yok ben cevap vereyim..
Preseedı yumurtlama testiyle kullanıyoruz.Çift çizgiyi yakaladığımız gün ve 2 gün sonrası yani ,3gün üstüste beraberlik yaşıyoruz.Ayaklar 2 saat havaya dikiliyor.İçinden akmaması ve spermleri rahime ulaştırması için..

brawo sana yavru kus:)

Back
X