Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krısh kız edırnelımısın sen.benımde dogum yerım edırne.baruk sendemı t daglısın gulum bende luleburgazlı:D

ya kızlar esım bugun fsh lh ve testesteron testı yaptrdı.fsh:2,79 lh:8 küsür testesteron 3,94 cıkmıs.7 ay once testesteron 6.5 tu .3 ay oncede 5.5 tu .neden duserkı testesteron:((( amelıyatta oldu.anlamadım.devlet hastanesınde br dr. a gttı.degerlerın normal.ıyı bır kadın dogumcuya gıdın demıs.ne yapacaksa.sankı yumurtadan cıvcıv cıkarcak.gercı esım tel.de soyledı.aksama gelınce konsuruz dedı.bılmıyorum.sonucları haftasonu teomana da gotrcez.testesteron neden dusmus yaaa:37:

aaaaa kiziyorum artik yaaa
belli iste hormonlariniz da problem var hala tedavi vermiyormu bu adam
neyi bekliyor

krishazel mıxed anomalisi hakkında bir bilgin var mı?bugün sabahtan beri biraz morfolojiyi araştırdım.içim sıkıldı hiç düzelmez gibi geliyor bana

krishazel mıxed anomalisi hakkında bir bilgin var mı?bugün sabahtan beri biraz morfolojiyi araştırdım.içim sıkıldı hiç düzelmez gibi geliyor bana

Morfolojiye takılmak yok yaaa..%1 OLSUN YETER..Sayı artınca dolayısıyla o %1 lik kısma yansıyacak.Oda Allahın izniyle yetecek bizeeeeee İNŞALLAHHH

Morfolojiye takılmak yok yaaa..%1 OLSUN YETER..Sayı artınca dolayısıyla o %1 lik kısma yansıyacak.Oda Allahın izniyle yetecek bizeeeeee İNŞALLAHHH

kesinlikle oyle

mesela sayiyi toplamda 100 milyona cikarin bizim gibi
yuzde 1 morfoloji demek

1 milyon tam saglikli sperm demek

onunda 1 tanesi gidip dolluyor zaten:))

o yuzden siz hizi ve sayiyi arttirin morfolojiniz isterse 1 kalsin

kris benim eşim geçen hafta hastalanmıştı doktorda antibiyotik verdi mecburen içti ama bir hafta sadece ,sence bir haftalık içilen antibiyotik değerleri düşürürmü,zaren yüksek ateşi vardı o çok etkiliyo inşallah artırdığımız değerleri yeniden düşürmemişizdir

Back
X