tamam canım tamam dokunmuyoruz listene

ne bileyim bu kadar benimseyeceğini. yapmayız bir daha

zaten moralim sıfır. bugün hormon ve sperm testi için doktora gittik. malesef sperm ve hormon hariç herşeye bakıldı. bize tatilde istanbul yolları göründü artık. Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin.hele hele küçük yerlere hiç düşürmesin. bursadayken istediğimiz hastaneye gidiyorduk. binbir çeşit özel hastane vardı.
doktor önce elle muayene etti, herşey normal dedi. varikoselden falan bahsetmedi. sperm testi yapılması gerekiyor ama hastanemizde yapılmıyor dedi. ilçede de yapan bir yer var ama oraya da güvenmiyorum dedi ki daha önce bizim yaptırdığımız yer. işiniz yoksa bugün atlayın istanbula gidin dedi. hormon testi ve idrar testi istedi ve vs bir sürü kanda bakılcak şey sıraladı hemşiresine hiv (aids)testi dahil ne alakaysa onu anlamadık. eşim öğleden sonra sonuçları almaya gitti. ve bilin bakalım bize lazım olan tsh, fsh falan bu tür hormonlar hiç yok listede. tam 2 sayfa sonuç var hepsi üften püften şeyler, yok glukoz , hematoloji vs. bir malzeme eksikmiş bizim istediklerimiz ancak haftaya çıkacakmış.
eşimde ben de sinir küpü olduk, 4 gün zor tutmuştum eşimi. şimdi sıfırdan tekrar. medicalpark bahçelievleri tavsiye etmiştiniz değil mi dhaa önce?yine üroloji bölümünden herhangi bir doktordan ranevu mu alalım yoksa embiriyolojiden mi alalım?tavsiye ettiğiniz doktor var mı?