Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ace plus selenyum multivitamin değil mi canım?ne tür birşey kastettiniz siz doktor hanım?:1:
topiğimizin gönüllü doktoru ve piskoloğu maşallah.

canim onda sadece a , c , e vitamini ve selenyum var
cok zayif
adamakilli bir multuvitamin kullansin esin

mesela indirimde de suan

rnler > Multivitaminler > Mega Men 100 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

çok teşekkür ederim canım. baktım içeriklerine süpermiş gerçekten.
sen bu konuda bi tez yaz bence. ilaçlar konusunda bilgn çok fazla.

Slm hatunlar nassınız?Mericim özeline msj attım ekle beni face.Kızlar bende görmek istiyorum sizi beni de ekleyin lütfen:16:

tamam canım tamam dokunmuyoruz listene:19:
ne bileyim bu kadar benimseyeceğini. yapmayız bir daha:17:
zaten moralim sıfır. bugün hormon ve sperm testi için doktora gittik. malesef sperm ve hormon hariç herşeye bakıldı. bize tatilde istanbul yolları göründü artık. Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin.hele hele küçük yerlere hiç düşürmesin. bursadayken istediğimiz hastaneye gidiyorduk. binbir çeşit özel hastane vardı.
doktor önce elle muayene etti, herşey normal dedi. varikoselden falan bahsetmedi. sperm testi yapılması gerekiyor ama hastanemizde yapılmıyor dedi. ilçede de yapan bir yer var ama oraya da güvenmiyorum dedi ki daha önce bizim yaptırdığımız yer. işiniz yoksa bugün atlayın istanbula gidin dedi. hormon testi ve idrar testi istedi ve vs bir sürü kanda bakılcak şey sıraladı hemşiresine hiv (aids)testi dahil ne alakaysa onu anlamadık. eşim öğleden sonra sonuçları almaya gitti. ve bilin bakalım bize lazım olan tsh, fsh falan bu tür hormonlar hiç yok listede. tam 2 sayfa sonuç var hepsi üften püften şeyler, yok glukoz , hematoloji vs. bir malzeme eksikmiş bizim istediklerimiz ancak haftaya çıkacakmış.
eşimde ben de sinir küpü olduk, 4 gün zor tutmuştum eşimi. şimdi sıfırdan tekrar. medicalpark bahçelievleri tavsiye etmiştiniz değil mi dhaa önce?yine üroloji bölümünden herhangi bir doktordan ranevu mu alalım yoksa embiriyolojiden mi alalım?tavsiye ettiğiniz doktor var mı?

allah sabır versin canım ne diyim zor işler çelik gibi sinir gerektiriyor bazen

canım dün swansonda mail geldi aodan alışvetriş yapabilmej için kart extrasının geldiği adresle teslim için verilen adreslerin aynı olması gerekiyormuş
adresi düzeltip maile cevap verdim şimdi baklemeyin

bence kimse şimdilik swansondan bişey almasın ben bi test ediyim orayı başladım ne de olsa işleyişi tam olarqak anlayalım siz ondan sonra verin siparişlerinizi,haber veririm sizlere

Back
X