Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ben 32 günde bir regl oluyorum...
9.gün benim için biraz erken gibi sanki...
Onun için bugün başladım ama bilemiyorum tabi,ilk kez yaptım...
Tamamen heves uğruna,yoksa benim daha çalışmalara başlamak içn zamanım var :1:
dogru söylüyosun canım sen devam et o zaman testi yapmaya
e bende ornegim iste toplam 5 test yaptirdik
4 testte sifir 1 testte 1 cikmisti

insan bazen gözünün önündekini görmez ya canım
benimkide o hesap
dogru sende öylesin.

bnde 10 .günde başlıyorum yapmaya reglim brnim 27-30 arası değişiyo ama genelde 28 gü sürüyor ve 14. gün çift ç.ıkıyor

sen bence yapmaya devam et daha erken bence ,çift çıkana kadar her gün aynı saatte yapmaya çalış

Hımmmmm!O zaman benimki de 14-15. günleri bulur heralde...

selam kızlarr

bilgem ve ronya çok üzüldüm negatiflere demekki daha zamanı gelmemiş hayırlı zamanda gelir inşallah bebeişlerimiz.

fatma cım o nasıl bir şey yaa hemen lösemi teşhisi mi konurmuş canım ya bu doktorlarda bir tuaf ldu ya kim bilir nasıl geçti günlerin kıyamam sana canım ya geçmiş olsun. benim bir akrabamda da aynı morluklardan olmuştu strestenmiş bacakları kolları parça parça mordu allahtan yüzümde yok diyodu ama çok şüükür geçti hiç iz falan da kalmadı geçmiş olsun tekrar canım

selam kızlarr

bilgem ve ronya çok üzüldüm negatiflere demekki daha zamanı gelmemiş hayırlı zamanda gelir inşallah bebeişlerimiz.

fatma cım o nasıl bir şey yaa hemen lösemi teşhisi mi konurmuş canım ya bu doktorlarda bir tuaf ldu ya kim bilir nasıl geçti günlerin kıyamam sana canım ya geçmiş olsun. benim bir akrabamda da aynı morluklardan olmuştu strestenmiş bacakları kolları parça parça mordu allahtan yüzümde yok diyodu ama çok şüükür geçti hiç iz falan da kalmadı geçmiş olsun tekrar canım

Sağol şekercim...
Benimki de ilaç alerjisiymiş...
Zaten alerji ilacı kullanıyorum,geçmeye bile başladı çok şükür...

Vücudumda ki morlukları gördü,ailemi yanına çağırıp,hiçbir tahlil istemeden teşhisi koydu...
Şimdi ben bu ge... adama tazminat davası açsam hakkımdır yani...
Neler çektik 2-3 gün,hele o annemin yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor :14:
Allahım kimseye dermansız hastalık vermesin,çok zormuş valla,adı bile ürkütüyor...
canım çok geçmiş olsun,film gibi desen öyle bile değil ama başa gelebiliyo işte, Rabbim öyle bi hastalık göstermesin...
şu anki kullandıgım ilacı kullanacam mecburen başka bi ilacı yok malesef en hafifi buymuş bununlada küçükte olsa bi tehlikesi var dedi doktor inşallah öyle bişey olmaz.

ceylancım,pek malumatımız yok ama bitkisel falan destekle düzeltilebilir mi acaba? Allah şifa versin.

hoşbulduk canım, ben yokken ronyamı da sev ama böyle olmaz ki seksi hatun....Ben gelince doya doya severim ronyamı....:27:
canım ya çokkk sewiyorum seni:)))))))
bende seni çok seviyommmmmmmmmmmmm çılgın hatun seni :54::54:
hem çılgınım hem güzelim ,maşallah bana kendi kendime nazar edeceğim:1:
Çok iyiyim canım,yeniden doğmuş gibiyim...
Vücudumda durduk yere morluklar oluşmaya başlamıştı,doktora gittim ge.... adam bana lösemi teşhisi koydu.Dünyam başıma yıkıldı...
Sonra birkaç doktora daha gittim,bi dünya kan testleri yapıldı,emarlar,tomografiler...
Herşey tertemiz çıktı...
Meğerse kullandığım ilaçlar alerji yapmış...
Ama geçirdiğim şu 2-3 günü bi ben bilirim bi de Allah :14:
aşkım geçmiş olsun çok şükür bişeycik çıkmadı,o doktorda gitsin tekrardan diplomasını alsın:(
krisimmmm kuzumm çarşamba test vercez
ve eşimi ameliyat ettircem varikosel vardı ya
olsun belki o etkiliyordur morfolojisini
necmettin hoca morfolojiyi bozar varikosel demişti

ayyyyyyyyy bak çok mereak ettim ,hayır haber bekliyoruz bizde:)

yanlis yapmissin :))

olsun antreman olmus:)

gun asiri devam et artik yorma adami

yaaaaaaa çok üzüldüm şimdi ben :(10,11,12 çalıştık sonra 14 birgün arayla devam ettik ama yoktu benim ovulasyon testim sonradan geldi krisim:)))e napıcaktım ki ben birdaha kine kaçıncı gün olucak?ovulasyonda çifti gördüğüm gün 3 gün üstü üste dimi

canım çok geçmiş olsun,film gibi desen öyle bile değil ama başa gelebiliyo işte, Rabbim öyle bi hastalık göstermesin...

ceylancım,pek malumatımız yok ama bitkisel falan destekle düzeltilebilir mi acaba? Allah şifa versin.

canım bitkisel çok şey kullandım önceden ama artık kullanmıyorum aklımın ucundan bile geçmiyo nedense bide çok kilo aldım zaten onların yüzünden belki agrılarım hafifleyince gidedebilirim bi aktara iyi hatırlattın saol canım...

Back
X