- Konu Sahibi boncukboncuk
- #17.401
YAĞMURUM,sağol aşkitom...
Geçti,gitti çok şükür...
Sen nasılsın,dünyaaaa güzeli
Geçti,gitti çok şükür...
Sen nasılsın,dünyaaaa güzeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaa çok üzüldüm şimdi ben10,11,12 çalıştık sonra 14 birgün arayla devam ettik ama yoktu benim ovulasyon testim sonradan geldi krisim:)))e napıcaktım ki ben birdaha kine kaçıncı gün olucak?ovulasyonda çifti gördüğüm gün 3 gün üstü üste dimi
krisim eşim bu iğneleri yedikten sonra bayağı aktif oldu,testosteronum artı diyo kesin ,olabilirmi,yani iğneler yapmış olabilirmi sizde kullandınız:)![]()
YAĞMURUM,sağol aşkitom...
Geçti,gitti çok şükür...
Sen nasılsın,dünyaaaa güzeli![]()
o güzel gözlerini görünce nasıl olmamı bekliyorsun:))))))))eridim bittim kız:)
onu sormustum sana hatirliyorsan
evet olur daha dur yeni basliyor:))))))))
o güzel gözlerini görünce nasıl olmamı bekliyorsun:))))))))eridim bittim kız:)
bak bak bak sennnnnnnnnnnnn![]()
ilaçları kullanırkende iyiydi gidişatı ama bu iğneler resmen anında hatta vurduğum akşam gösterdi etkisini,korkuyorum hızını alamayacak dışarda başka kadınlara saldıracak ,o kadar anla:)![]()
kızlar hepinize hayırlı geceler yağmurcum ekledim![]()
kızlar hepinize hayırlı geceler yağmurcum ekledim![]()
ilaçları kullanırkende iyiydi gidişatı ama bu iğneler resmen anında hatta vurduğum akşam gösterdi etkisini,korkuyorum hızını alamayacak dışarda başka kadınlara saldıracak ,o kadar anla:)![]()
canım sen benim hasekimsin ,gözdemsin yapma böyle hürremim,seni ben çokkk swiyorum,bir tek sen gerçek geri yalan:)
şimdi söyle krisim ben ne yapyım fıstıklar bana göz kırpıyo,bende kötü niyet yok ama böyle de yatılmazki,demişya şair,herkes bana hasta ben de güzeelre hastayım:)
tatlım yerim seni akide şekerim benim,geçeği söylemek gerekirse ben çok güzel değilim ama nedense her gittiğim yerde istemesemde ilgi odağı oluyorum:)Sağol fıstığım...
Seninkiler kadar can yakmasa da,biz de idare ediyoruz işte :))
Senin gibi hatun varken,başkasına bakacak adamın alnını karışlarım ben![]()
şimdi söyle krisim ben ne yapyım fıstıklar bana göz kırpıyo,bende kötü niyet yok ama böyle de yatılmazki,demişya şair,herkes bana hasta ben de güzeelre hastayım:)
Hoşgeldin fıstık![]()
KRİSİM,sen hürrem...
Biz de haremin cariyeleri...