Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi eşime face bile diyemiyorum çünkü iş yerinde yanındaki çalışanlar yüzünden uyuz oluyor.sabahtan akşama kadar karşısında vakit geçirdikleri için

krisssss koca göbekli olsın inlşalah desem oldun zaten ne diyim ben sana :)))

hamile dimi azıcaık renk ver bari ay

face ye gel pasta ısmarlıyım sana

yada msn de çay he nersin şekerim:33:

bu arada topiğe kim yada kimler uzun süre uğramıyorsa bilinki hamile.hep böyle yapıyorlar.tabi ilk önce kris biliyo ama renk vermiyor.ben hamile kalınca 1 ay gelmesem mi acaba ama durabilirmiyim bilmiyorum

bu arada topiğe kim yada kimler uzun süre uğramıyorsa bilinki hamile.hep böyle yapıyorlar.tabi ilk önce kris biliyo ama renk vermiyor.ben hamile kalınca 1 ay gelmesem mi acaba ama durabilirmiyim bilmiyorum

Kesinlikle katılıyorum...
Kısslar o zaman bi gebişimiz daha var...
DURU da gelmiyor ne zamandır :52::52:

aman guzel kusum
sen hamile kalda 2 ay izin sana:))))))))))
canim benim:)

ay canımın içi ben 8,5 yıl beklemişim evlat sahibi olmak için hayırlısıyla bi hamile kalsam patlak davul gibi patlarım hemen ne 2 ayı anında naklen yayın yaparım hatta benim ev tam ana yol üzerinde denizede yakın afiş bile asabilirim havadan karadan herkez görsün

ayy kızlar gerçekten hamilemi???? bende şimdi krise faceden baktım yoktu, gitmiş prof. :))) melek....yaaa nasıl tutyor maşallah..ben olsam dayanamaz sölerdim valla..bak esrayı görür görmez yazdım :)) kızmazlar umarım bana :(

kim cikardi bunlari senmi yoksa:)))))))))))
sende yumurtaci melek ozaman:)))))))))))))))))))))

ay canımın içi ben 8,5 yıl beklemişim evlat sahibi olmak için hayırlısıyla bi hamile kalsam patlak davul gibi patlarım hemen ne 2 ayı anında naklen yayın yaparım hatta benim ev tam ana yol üzerinde denizede yakın afiş bile asabilirim havadan karadan herkez görsün

bu soylediklerini unutma
hepsini yaptirtacagim sana:))))))))))
afisi bile!!!

Back
X