- Konu Sahibi boncukboncuk
- #17.741
Kıssslar PAMUK kesin hamile
KRİSİM kem küm ettiğine göre![]()
bencede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacımmmm sen varyaaaa
pamukda hamiledir kesin, krisimde var zaten bişiler :)) belki duruda hamiş..
bu arada topiğe kim yada kimler uzun süre uğramıyorsa bilinki hamile.hep böyle yapıyorlar.tabi ilk önce kris biliyo ama renk vermiyor.ben hamile kalınca 1 ay gelmesem mi acaba ama durabilirmiyim bilmiyorum
kris varya muhtar gibi kadınsın her bişeyden uçan kuştan haberin var daha neler biliyon kim bilir
bizede bizede bizede bananeeeeeeeeeeeeeee
Kesinlikle katılıyorum...
Kısslar o zaman bi gebişimiz daha var...
DURU da gelmiyor ne zamandır![]()
bencede![]()
bu arada topiğe kim yada kimler uzun süre uğramıyorsa bilinki hamile.hep böyle yapıyorlar.tabi ilk önce kris biliyo ama renk vermiyor.ben hamile kalınca 1 ay gelmesem mi acaba ama durabilirmiyim bilmiyorum
Allah iyiliginizi versin emi:))
pamuk cok gulecek bu ise:)
pamugum gelde beni kurtarrrrrrrrrrr
PAMUĞUM asıl gel de bizi kurtar...
KRİSİM çatlatacak şimdi bizi![]()
aman guzel kusum
sen hamile kalda 2 ay izin sana:))))))))))
canim benim:)
sakin sen olmayasin:))))))))))
ayy kızlar gerçekten hamilemi???? bende şimdi krise faceden baktım yoktu, gitmiş prof. :))) melek....yaaa nasıl tutyor maşallah..ben olsam dayanamaz sölerdim valla..bak esrayı görür görmez yazdım :)) kızmazlar umarım bana![]()
ay canımın içi ben 8,5 yıl beklemişim evlat sahibi olmak için hayırlısıyla bi hamile kalsam patlak davul gibi patlarım hemen ne 2 ayı anında naklen yayın yaparım hatta benim ev tam ana yol üzerinde denizede yakın afiş bile asabilirim havadan karadan herkez görsün