• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen yine o gicik doktorami gidiyon canim,,yoksa sonraki erkek doktorami gidiyosun...daha buyuler sen meraketme..

tabiki gıcık doktora gitmiyorum :57::57::57:
o artık benim düşmanım:47::47::47::47:
erkek doktora gittim çok iyi birisi
çok samimi konuşuyo sanki bana üzülüyo gibi bi hali var yani
hani tuzu kuru olan doktorlardan degil yani
:89::89::89::89:

ceylan ateş ölç bu ay mutlaka ne zmn büyüyüp çatlayacaklar bakalım ufaklıklar:)
incirede devam et yinede

yapıcam canım zaten ölçüyorum rutin alışkanlık oldu
progesteron 19. gün ve 21. gün arası bakılıyomuş doktor 19. gün bi gel dedi bende benimki 20. güne anca çatlar çatlarsa ben 21. gün gelecem dedim tamam dedi:27::27::27::27:

normal morfoloji =%3 (kruger)
baş Anmlsi =%26
boyun =%29
akrozom= %24
kuyruk =%16
diğer =52
HACİM =0,8
perhiz süresi =3
çözünme= 16
vizkozite 0normal
KONSANTRASYON =30ml
BEYAZ KÜRE =0.1 ml
aglütinasyon =yok
molitilite 60 dk da =%63
prog.hızlı hareket= 8m/ml-%27
prog yavaş hareket =0m/ml-%33
yerinde hareket =1m/ml-53
hareketsiz 011m/ml-%37
tolam =30m/ml-%100
SONUÇ: TERATOZOOSPERMİ.
Birde eşim kendini kastığını bu yüzden az örnek verebildiğini söyledi acaba hacim düşüklüğü bundan olabilirmi? Doktora sorduk hiçbir sorumuza cevap vermedi kahretsin! Morfoloji %3 ama onun için bile tek kelime etmedi. Buraya yeni üye oldum 15 aylık evliyim ve ocak ayından beri korunmuyorum hala hamile olamadım diye araştırmaya eşimden başladım sanırım haklıymışımda. Tecrübeli arkadaşlarım lütfen yardım edin bu değerler çok mu kötü? Normal yolla hamile kalamammı???

tabiki gıcık doktora gitmiyorum :57::57::57:
o artık benim düşmanım:47::47::47::47:
erkek doktora gittim çok iyi birisi
çok samimi konuşuyo sanki bana üzülüyo gibi bi hali var yani
hani tuzu kuru olan doktorlardan degil yani
:89::89::89::89:

iyi canim ya sevindim:61::61:
.samimi olan doktorlari bnede cok seviyorum isi para icin degilde gorevi oldugu icin yapiyolar...:46::46:

değerleriniz çok kötü değil..
eşine keçiboynuzu tozu yedir yada kürünü uygula..
proxed plus adlı vitamini inceleyip kullanabilirsinizde..

bizim danıştığımız bir doktor var bu topikce:)
onun mailini vereyim sonuçlarınızı gönder istersen
ml az strestende olabilir herhangi bi tıkanıklıkta..
doktoraydos@gmail.com

evet en çokta görevi oldugu halde ben 3 te çıkacam bu saatten sonra hasta kabul edemem diyenleri bogasım geliyo sanki mesaileri bitti hanımefendilerin:57::57::57::57::57:

Ankaradaki doktorlar iyi kızım sen istanbula gel bii :))))))
son gittiğimiz üroloğu hayatta unutmam
genç yaşta donup kalmıştı:))))

Biliyorum o doktoru biz test yaptıralı 4 gün oldu inanırmısın 4 gündür yıkık vaziyetteyim internetin başında yok morfoloji düzelmez yok tüp bebek şöyle pahalı ne gece uyku kaldı ne de gündüz moral. İnşallah allah'ım tüm anne olmak isteyenlerle beraber banada bu mutluluğu tattırır. bu arada biraz önce attım maili bide onu takarım kafama cavap verirmi verirse nezaman gönderir cevabı diye

Kadın kuaförleride, doktorlarıda sevmiyorum..zaten toptan kadın milleti olarak psikolojimiz bozuk çekemiyoruz birbirimizi :1:

Back
X