• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslında kolay bir işlem ama niye okadar çok para istemiş anlamadım hem de SGK lı fiyatı. ben tüp bebek sürecinde yaptırdım ve hiç bekletmediler devlette ücretsiz yaptırmıştım. nerde yaşadığını bilmiyorum ama bence devlet hastanesine başvur bakalım onlar bekletiyorlarmı. ben anesteziyle olmuştum ve çok kolay geçmişti ama polip yoktu. doktorum polip görürsek histereskopi esnasında alacağız demişti ama yoktu. bilgeme anestezisiz yapmışlar ama sana polip teshisi koymuşsa anestezili olur herhalde.

Sağol canım, ben bir araştırayım o zaman.

Teşekkür edrim canım. ben adetim bittikten sonra giitiğim için bir tane gelişmiş güzel yumurtan var dedi. yani anladığım adette foliküller gözükür. bUnlar adet kanaması ile atılmamsı için ilaçlarla büyütülür. yani adet bittikten sonra gelişen yumurta 1 yada en fazla 2 dir dimi. doğrumu anlamışım

canım ilaçla büyütülmesinin sebebi adetle atılması değil dediğim gibi aşılama için yada tüp bebek için ilaçla kontrollü büyür. döllenemeyen her yumurta adetle atılır ilaçla büyütülsün yada büyütülmesin. senin durumun normal adet bittikten sonra gittiğin için sadece gelişmiş yumurtan görülmüş oda 1 yada iki tane olur normalde.

aslında kolay bir işlem ama niye okadar çok para istemiş anlamadım hem de SGK lı fiyatı. ben tüp bebek sürecinde yaptırdım ve hiç bekletmediler devlette ücretsiz yaptırmıştım. nerde yaşadığını bilmiyorum ama bence devlet hastanesine başvur bakalım onlar bekletiyorlarmı. ben anesteziyle olmuştum ve çok kolay geçmişti ama polip yoktu. doktorum polip görürsek histereskopi esnasında alacağız demişti ama yoktu. bilgeme anestezisiz yapmışlar ama sana polip teshisi koymuşsa anestezili olur herhalde.

Canım ben istanbuldayım. sen nerde yatırdın histerekopiyi

a
Canım ben istanbuldayım. sen nerde yatırdın histerekopiyi

ben ankaradayım burada etlik doğum evinde yaptırdım. zeynep kamil çok uzak mı bilmiyorum ama orası kadın doğum oraya sorabilirsin. hatta sgk ile anlaşmalı özel hastanelere bile sorabilirsin. işlem kolay olduğu için doktorlar bunu muayenehanelerinde bile yapabiliyor eğer histeroskop cihazı varsa.(ama ben muayenehanede olmanı tavsiye etmem) senin doktorun bunu hastane de mi yapacaktı muayenehanedemi?

a

ben ankaradayım burada etlik doğum evinde yaptırdım. zeynep kamil çok uzak mı bilmiyorum ama orası kadın doğum oraya sorabilirsin. hatta sgk ile anlaşmalı özel hastanelere bile sorabilirsin. işlem kolay olduğu için doktorlar bunu muayenehanelerinde bile yapabiliyor eğer histeroskop cihazı varsa.(ama ben muayenehanede olmanı tavsiye etmem) senin doktorun bunu hastane de mi yapacaktı muayenehanedemi?

zeynep kamil uzak değil bana. Ama hiç gitmedim o hastaneye. ben genelde okmeydanı ssk'ya gidiyorum. Doktor özel muayenesine gittim dün ama hastanede yapacak, medical parkta

ben de özelciyim valla ..ohh mis gibi :)) devlet hastaneleri yoruyor insanı yaa..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..Ama doğumu devlette düşünüyorum ..tanıdık kadın doğumcu karı koca çift var ..ablamı onlar doğurttu ,kardeşimin kürtajı onlar yaptı , o yüzden doğumda inş. devletteyim

saolun kızlar :))
ewet bugün çok yağmurlu bir gün :))
ve biliyormusunuz bu sabah çok acı bir haberle uyandım:(((
benim canım güzel dedem vefat etmiş,ebedi yurduda kuş olup kanat çırpmış:((
sabah çok kötüydüm ama şu an daha iyiyim ,sizinle sohbet etmek isterdim ama yarın erken kalkıp babamlara gideceğim,gelen giden bilirsiniz:(((
Allaha emanet olun:)
başın sağ olsun yagmurummm allah kalanlara can saglıgı versinnn
Sanada çok geçmiş olsun, tuzu kuruluk değilde sakinleşmişsin artık ama için acıyordur hala aynı. bende sakinleşirim inşallah ama zor görünüyor. annem aradı akşam neoldu neyaptınız diye boğazıma birşey düğümlendi ne konuşabildim ne ağlayabildim. Şok hali geçmeden mantık lı olamıyor insan şu an yanlış olduğu bilsemde isyandayım. Çünkü hiçbirşeyimiz kolay olmadı bugüne kadar, hiçbirşey! Eşimle 10 yıldır tanışıyorduk çekmediğimiz kalmadı tam evlendik ohh diyorduk ki hadi bebeğimiz olsun bide..... şooookk
slm canım bi an beni anlatın sandım zorlukla gelen hayat hikeyeleriii ve gelmeyen aşk meyveleriii
Derdi DUNYA olanin,DUNYA kadar derdi olur!...

kapanış sözü olsun buda...

agzından bal damlı yooo ekşınnn ceylannnn
herkeze günaydınnn:3::3:

ben de özelciyim valla ..ohh mis gibi :)) devlet hastaneleri yoruyor insanı yaa..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..Ama doğumu devlette düşünüyorum ..tanıdık kadın doğumcu karı koca çift var ..ablamı onlar doğurttu ,kardeşimin kürtajı onlar yaptı , o yüzden doğumda inş. devletteyim

öyle devlet zor. ben sağlık çalışanı hemde orda bir zamanlar çalıştığım için gidiyordum oraya şimdi de gitsen işimi kolay hallediyorum ama ona rağmen bende bıraktım artık özele gidiyorum,.Allah gitmek zorunda olana yardım etsin, ankarada hangi karı kocaya gitcen sen ?

Sağol canım, ben bir araştırayım o zaman.
mavişşş nasılsınnnn

canım sana deli diyemiyorumm nasıl hitap edecegimi şaşırdımmm :9:
ne desem sen söyleeee hoş geldiniz bu ararda topigimizeeee

öyle devlet zor. ben sağlık çalışanı hemde orda bir zamanlar çalıştığım için gidiyordum oraya şimdi de gitsen işimi kolay hallediyorum ama ona rağmen bende bıraktım artık özele gidiyorum,.Allah gitmek zorunda olana yardım etsin, ankarada hangi karı kocaya gitcen sen ?
SÖYLEMEM sır :))
yokya özel gibisi varmı? bi de doktor iiye denk gelirse gayet ii oluyor ..
ben doktorumdan memnunum çok şükür..
devlette sıra bekle yüzüne bakmasınlar azarlasınlar hiç işim olmaz ..
çalışıyorum çok şükür o kadar da lüksüm olsun dimi ama :))

mavişşş nasılsınnnn

canım sana deli diyemiyorumm nasıl hitap edecegimi şaşırdımmm :9:
ne desem sen söyleeee hoş geldiniz bu ararda topigimizeeee

hb..ben geleli çok oldu ama farkıma geç varıldı :))
deli kız ne ne diyeceksin..
yok ben rahatsız olmam merak etme ,tam tersine hoşuma gidiyor deli olmak :))

canım ben muayene olmadım aslında doktorlada görüşmek istememiştim komşum yanımda
diye tahlil yaptıracaktım sadece ama doktor beni tanıyınca konuşmak istemiş çağırdı tedaviyi
konuşmadık sadece eşimin tedavi olduğunu biliyormuş onuda öğrenmiş oldum haberi olduğunu
bilmiyordum 2 senedir gitmemiştim bu doktora
ya ben bu kadını geri dönüşü olmayan bir şekilde kırmaktan korkuyorum ekin çok doldum ona
ama elim kolum bağlı kırmadan anlatmaya çalışıyorum ama kafası almıyo şuan tek stresim bu kadın
işin içinden çıkamadım asansörün kapısında yakaladı bugün beni yoksa habersizce gidiyordum ben

ne terbiyesiz insanlar oluyor .
madem geldin içeri neden giriyosun ama tabiki o içeri girmek için gelmiştir ya.
çok sinir oldum kadına ya.:47::47::47::47::47::47::47:
yok sinirlendim yumurtalarıma siz kayınbabamın cevizlerinin hakkını nasıl vermezsiniz diye:84::84::84::84::84::84::84:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bir de şu yan taraflara hadisenin resmini koymuşlar zaten hoşlanmıyorum kadından
bir de ekranda daralmış.yüregim sıkıldı resmen

niye kız söyleseydin çok memnunsan bizde gideriz doktor çok önemli..
öyle canım sabah 8 akşam 5 o kadar yoruluyoruz olsun tabi o kadarda lüksün..

hb..ben geleli çok oldu ama farkıma geç varıldı :))
deli kız ne ne diyeceksin..
yok ben rahatsız olmam merak etme ,tam tersine hoşuma gidiyor deli olmak :))
tamam deli kızzz sen istedikten sonraaaa:27:
Sağol canım benim iyi sayılırım. histerskopiyi araştiriyorum, öektirmem lazım da. sen nasılsın ?
maviş napayım regli gelmeden faciasını yaşıyorum agrı gerginlikkkkk

ne terbiyesiz insanlar oluyor .
madem geldin içeri neden giriyosun ama tabiki o içeri girmek için gelmiştir ya.
çok sinir oldum kadına ya.:47::47::47::47::47::47::47:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bir de şu yan taraflara hadisenin resmini koymuşlar zaten hoşlanmıyorum kadından
bir de ekranda daralmış.yüregim sıkıldı resmen

antalya nasılsın canımmmmmmm

Son düzenleme:

niye kız söyleseydin çok memnunsan bizde gideriz doktor çok önemli..
öyle canım sabah 8 akşam 5 o kadar yoruluyoruz olsun tabi o kadarda lüksün..

özelden yazarım ben sana ..
:82:

Back
X