- Konu Sahibi boncukboncuk
- #88.941
hangimize yakın geliyorki
kafayı yemiş gecelerce uyumuyoruz işte:)
Bende terelelliyim kızlar benide aranıza alın . Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangimize yakın geliyorki
kafayı yemiş gecelerce uyumuyoruz işte:)
ceylan bende 4 taksitle aldım..
1 ay içip 4 ay ödicem:)))))))))
insafsız bu vitaminciler yaaa
Kızlar günaydın ..
Ben bugün yine hastaneye gidiyorum ..
Dosyam kurula girecek , inşallah bugün bir dönüş yaparlar .. Lucrin kullanmama az kaldı o zamana kadar kesin dönerler de ben hemen olsun istiyorum ..
Dua edin lütfen .. az kaldı ..
Kızlar günaydın ..
Ben bugün yine hastaneye gidiyorum ..
Dosyam kurula girecek , inşallah bugün bir dönüş yaparlar .. Lucrin kullanmama az kaldı o zamana kadar kesin dönerler de ben hemen olsun istiyorum ..
Dua edin lütfen .. az kaldı ..
enesssssss bittin sen 50 tl ye buldummmmmmm![]()
Günaydın zeynepciğim nasılsın
hayırlı sabahlar mavikizz sağol iyiym sen nasılsın geçmişi okuyorum bütün gece yatmamış bunlar yav maşallah ne bu enerji anlamadım doğrusu
Bende iyiiym canım . evt bende enerjilerine hayranım. Çokta şekerler. gülerek okuyorum yazılanları.
canını sıkma ..yeterki olacak olsun her türlü olur merak etme ..selam kızlar
iyi haberlerle gelemedim malesef
transferim oldu fakat 11 embriyodan sadece bir tanesi 6 hücreli çıkmış onu koydular
transfer konusunda 6 hücre tam sınırmış yani olasılık düşük malesef
digerlerinin durumu yarın belli olucak ama sanırım kalmıycaklar
hemen kızma ben espri yaptım ..söylemeyedebilirsin sadece merak ettim 2 kere aşılama deyince geçenlerdede bşka topikte bi arkadaş tüp bebek yaptırıyor onada hem 3.gün hem5.gün embriyo konuldu daha önce hiç duymamıştımda acaba yenimi çıktı bu tedavi yöntemi diye sorayım dedim.zaten bize aşılama yapılmıyor ancak tüp bebek. 3.tedavimde ramazanda negatifle sonuçlandı.
benim ula o ben :)))))))))))canımmmm hiç üzülme ,yumurtaya can veren Rabbim minik mucizenide göbişine kondurur,Rabbim gönlündekini versin inşallah:)))
ooooo deli kız ben miyim bakim:)))
sağolasın..valla iimi kötümü bilmiyorum bismillah dedik başladık..canım aşılaman hayırlırlı uğurlu olsun
değerlerinizin gayet iyiymiş maşallah
bu arada artık ülkemizde hekimler bile dini vecibelerde bulunur olmuşlar ilginç :97:
ayyyy hadi inş..yaa..benimde cikis vaktim gelmis....
kizlar bu arada ben az once yien teste baktim golge gibi bisey gordum sanki yaaaaaaaa....
ben hala orda kaldimmmmmmmm
ya ne geveze ve zevzek doktor varyaa..insan çaresi olmasa bile teselli eder ..hasta psikolojisinden anlayan doktor sayısı çok az ..valla canım pazartesi gittim tedaviye başlayalım dedi ama önce histereskopi yapalım dedi hemen yarın sabah ona tamam dedim ama eve gelince düşündüm bu doktor nekadar güvenilir diye eşime sordum oda kabul etmedi o kadar parayı verdikten sonra prof. gidelim dedi o isterse yaptırırız. Bu şekilde karar aldık. inşallah perdem yoktur ( doktor dedi senin hiçbir zaman sağlıklı bir kadının rahmi gibi olamaz biz allah değiliz snin rahmini elimizden geldiğince normal forma sokucaz ama mucize bekleme dedi ama bu doktor abarttımı ne emin olmak için iyi bir prof arıyorum
deli_kız hoşgeldin canm hayırlı sabahlar olsun inş
hb zeyno naber nasılsın ..
kasık ağrım var benim bugün ..
sağlı sollu ağrıyorlar ..inş. velet tünel kazıyordur :))
iyiym sağol inş tünel kazıyordur senin veledin benim de iki gün önce vardı acaba benim velette gelyomu neee:))))))))) İNŞAALLAH
Ben alamadım arginmax women.((
Nerde nerde. Yahu ne şifreli konuşuyosunuz. bir türlü sonuca varamadım. arginmax var mı yokmu . Varsa nerde ve neden söylenmiyor :))))))))))))))) ekinnnnnnnn bütün arginmaxları sen mi aldın yoksam. bizide düşün((((
ay hadi inşşşşşşşşşşş.. çifte süpriz olur valla ...adetin ne zamandı ..
çay simit yapıyorum gel beraber yapalım ...[/QUOT
haftaya salı ayyyyyyy ne güzel olurr ama hayal etmek bedava zaten. afiyet olsun canımm ben yedim bilee elahmdülillah çok şükür kahvaltı yaparken eşime dedimki çikolata vardı sofrada, çikolata yumurtadan sonra dedim annesi öyle yaparmış bizimkine bende dedimki bizim de çcuğumuz olsaydı şimdi öyled der yumurtasını yedirirdik ama nasip inş o güzel günleride görürz