Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağolsın Ronya'm sanada geçmiş olsun ama geçmek bilmiyor..
Çalışınca daha zor , en azından hasta olunca evde yatmak büyük lüks..
Bugün yeminle akşam olmadı yaaa , akşam gelmek bilemdi, resmen zangır zangır titreye titreye akşamı bekledim ..
Şimdi evimde sıcak ayağımda panduflarım , sıcacık pijamalar .. Evde hasta olmaya razıyım , işte çekilmiyor hiç :)

bilgem gecmis olsun guzel arkadasimm kendien dikkat ett

Son düzenleme:
Kızlar sizlerle bişey paylaşacağım .. Dr'um çarşamba hastaneye gittiğimde ilk tüp tedavimi sordu hatta dosyama not etti..
İlkinde bilenler bilir ohss (yumurtalık sendromu olmuştum ), günler mide bulnatısı , nefes darlığı , yani yemeden içmeden kesildim ama ona bile ohss'nin ucundan yakalandım dedim ..
30 yumurta olunca ohss olmak çok normal tabi ama şikayetleri çok fazla. Buna rağmen transferim yapılmştı ..
Dr'uma anlattım , bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum biliyorsunuz , dr'uma durumu anlatınca yine aynısı olursa biz bu şekilde transfer yapamyız , çünkü bu senin için büyük bir skıntı olur ve bunu göze alamayız dedi, yumurtalar toplanıp eşimden alınan spermlerle döllendirilip dondurulur dedi, ohh yi atlattığım zaman ( 1 yada en fazla 2 adet sonra) transfer ederiz dedi ..
Ben bunada razıyım tabi, 4 yıl bekledim 2 ay fazladan beklerim , yeterki hamile kalayım sağlıcakla kucaklayayım yavrumu ..
Uzun zamandır mücadele içindeyim , hepiniz gibi..
Çok acılar çektim artık bunlar son bulsun istiyorum ..
Bebeğimi kaybettikten sonra yaşadığım acılar ikiye katlandı , herşeye ağlar oldum ama büyük bir sabırla ve rabbimin yardımı ile mücadele etmeye çalışıyorum ..
Rabbim bu yolda hepimizi muvaffak etsin ..
Tek temennim 20'den fazla yumurtam olmaması , hatta 16-18 tane olursa daha iyi olur..
Öyle olursa transferim olur , ama ohss olursamda dondurulsun , çok araştırdım dondurulmuş ilede hamile kalan o kadar çok ki..
Rabbim 'ol' dedikten sonra öylede olur..Yeterki yazılmış olsun ..

Kızlar sizlerle bişey paylaşacağım .. Dr'um çarşamba hastaneye gittiğimde ilk tüp tedavimi sordu hatta dosyama not etti..
İlkinde bilenler bilir ohss (yumurtalık sendromu olmuştum ), günler mide bulnatısı , nefes darlığı , yani yemeden içmeden kesildim ama ona bile ohss'nin ucundan yakalandım dedim ..
30 yumurta olunca ohss olmak çok normal tabi ama şikayetleri çok fazla. Buna rağmen transferim yapılmştı ..
Dr'uma anlattım , bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum biliyorsunuz , dr'uma durumu anlatınca yine aynısı olursa biz bu şekilde transfer yapamyız , çünkü bu senin için büyük bir skıntı olur ve bunu göze alamayız dedi, yumurtalar toplanıp eşimden alınan spermlerle döllendirilip dondurulur dedi, ohh yi atlattığım zaman ( 1 yada en fazla 2 adet sonra) transfer ederiz dedi ..
Ben bunada razıyım tabi, 4 yıl bekledim 2 ay fazladan beklerim , yeterki hamile kalayım sağlıcakla kucaklayayım yavrumu ..
Bebeğimi kaybettikten sonra yaşadığım acılar ikiye katlandı , herşeye ağlar oldum ama büyük bir sabırla ve rabbimin yardımı ile mücadele etmeye çalışıyorum ..
Tek temennim 20'den fazla yumurtam olmaması , hatta 16-18 tane olursa daha iyi olur..
Öyle olursa transferim olur , ama ohss olursamda dondurulsun , çok araştırdım dondurulmuş ilede hamile kalan o kadar çok ki..

canim bilgem..bende ilk denememde ohs olmustum rahima fazla su birikmisti.benimde 27 felandi yumurtam neyse.
.ilk denemem tutmadi..
sonra 3 kezde donrulmuslarla dendim 2 si tuttu..en sonuncuda kimyasal gebelik oldu..

icin rahat olsun canim dondurulmuslarlada tutuyo..
ins ohs olmazsinda ertelenmeden gelir bebegin..ama ertelenirsede hic uzulmeherseyde bi hayir var gercekten..

yavrumuuuuuuuu dıye yazınca butun tuylerım dıken dıken oldu
ınsallah rabbm gonlundekını hayırlıısylan sana nasp etsın
dılerım basarılı bır deneme olur ve sonucun pozıtıf olur
ve saglıklan kucagına alırsın bılgemmmmmmmmm

bızım bu tarafta gene karakola baskın duzenlenmıs oglen ve 1 sehıt polıs var
allah belanızı versın
artık hedeflerı polıs oldu
sınırlerım bozuldu
panık atagım tuttu resmen
sımdı esım dıyınce
rabbm sen herkesı koru :(
cok korkuyorum polıs kardesı olaraktan :5:

bılgem,,,,,,,,

bnde senın gıbı olmustum
yemeden ıcmeden kesılmıstım
resmen acıllıktım
hem sancıdan hemde vucudumdakı dengesızlıkten dolayı
ınsallah rabbım 2. denemeyı nasp etmezde dogal yollan gelır
hıc gozume kesmıor cunku o asamalar :(

allah belanızı versın
sınırlerım bozuldu
sımdı esım dıyınce

ALLAH onlari islah etsin..

ALLAH tum polislerimizi askerlerimizi korusun INSALLAH.

allah belanızı versın
sınırlerım bozuldu
sımdı esım dıyınce

allah belanızı versın
sınırlerım bozuldu
sımdı esım dıyınce

neyı paylasamıolarkı
2 avuc toprak ıcın degermı
gıdecegımız yerın 2 metrelık yer oldugunu bılmıolarmıkı

AMINNNN canim..nasil girebildinmi ff ye?

ayyy.. yok gamzelim ya sinir oldum valla uğraştım uğraştım çıktım başka zaman tekrar denerim.. zaten kafam döndü bilgisayar başında bir yandan okul için rehberlik planı hazırlıyorum bir yandan 29 ekim kutlama programı hazırlamaya çalışıyorum onu araştırıyorum bir yandan ateş ölçme topiğini okumaya çalışyorum bir yandan da burayı takip ediyorum işte başım döndü sayfalardan...

kızlar ff de sıkıntı bende yaşadım
siteye girdiğiniz zaman google ceviri yapıyor diye üstte bişi yazıyorsa onu kapatın öyle girmeyi deneyin.
ben onun yüzünden giremiyorum hala
önce onu kapatıyorum öyle..

Back
X