Kızlar sizlerle bişey paylaşacağım .. Dr'um çarşamba hastaneye gittiğimde ilk tüp tedavimi sordu hatta dosyama not etti..
İlkinde bilenler bilir ohss (yumurtalık sendromu olmuştum ), günler mide bulnatısı , nefes darlığı , yani yemeden içmeden kesildim ama ona bile ohss'nin ucundan yakalandım dedim ..
30 yumurta olunca ohss olmak çok normal tabi ama şikayetleri çok fazla. Buna rağmen transferim yapılmştı ..
Dr'uma anlattım , bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum biliyorsunuz , dr'uma durumu anlatınca yine aynısı olursa biz bu şekilde transfer yapamyız , çünkü bu senin için büyük bir skıntı olur ve bunu göze alamayız dedi, yumurtalar toplanıp eşimden alınan spermlerle döllendirilip dondurulur dedi, ohh yi atlattığım zaman ( 1 yada en fazla 2 adet sonra) transfer ederiz dedi ..
Ben bunada razıyım tabi, 4 yıl bekledim 2 ay fazladan beklerim , yeterki hamile kalayım sağlıcakla kucaklayayım yavrumu ..
Uzun zamandır mücadele içindeyim , hepiniz gibi..
Çok acılar çektim artık bunlar son bulsun istiyorum ..
Bebeğimi kaybettikten sonra yaşadığım acılar ikiye katlandı , herşeye ağlar oldum ama büyük bir sabırla ve rabbimin yardımı ile mücadele etmeye çalışıyorum ..
Rabbim bu yolda hepimizi muvaffak etsin ..
Tek temennim 20'den fazla yumurtam olmaması , hatta 16-18 tane olursa daha iyi olur..
Öyle olursa transferim olur , ama ohss olursamda dondurulsun , çok araştırdım dondurulmuş ilede hamile kalan o kadar çok ki..
Rabbim 'ol' dedikten sonra öylede olur..Yeterki yazılmış olsun ..