Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormon testini devlette yaptırıp sonucunu orada gösteebilirsin biz öle yapmıştık edaaa.. morfolojiye krugere göre bakıyorlar doğu fertilde. 80 tl aldılar bizden.

peki ekin biz morfoloji istemiştik sadece morfoloji %3 krugere göre yazıyordu. ama ben morfoloji deyince boyun baş kuyruk anomalisi % kaç normali % kaç onlarda olacak sanıyordum hiç bunlardan bahsedilmemişti test sonucunda sadece morfolojinin % kaç olduğu mu yazılır sonuçta???:31::31::31:

testi yapan yere göre değişiyor..biz 5 test yaptırdık sadece bi özel hastaneninki ayrıntı hatta yıkama sonrasını vermişti.yine oraya gideceğiz
ekiiinnnn geçmişi okumuyomusun güzel şeyler vardı geçmişte:1::1::1::1::1:
okudum canım çok güldüm
bende burçlar konusuna takıldım doğru mu o ceylan valla benim eşim koçç... bende akrep.. yani o bir daha yapalım bir daha diyo ben de bir kere de çatıda yapalım diyorum :52::52::52: madem biz bu kadar azgınız da niye bebişimiz yoooooooooooooookkkk ceylaaaaaaaaaannn:26::26::26:

ohoooo siz aşmıssınızzz :60:

Eşim sonuçları doktora goturdu ve gelırken iş yerınde bırakmıs,snucları bende bilmiyorum henüz ama morfoloji iyi ama sayı 15 milyondan 7 milyona düşmüş demiş,sonuçlar gelince yazarım inşallah yine,senin eşinde mi varikosel ameliyatı oldu?
evet varikosel ameliyatı oldu
huhu naber kızlar

ekınım regl olmussun hayırlısı olsun ya
ınsallah test guzel cıkar sızınde bu ay moral olıur ve dıer aya patlatırsın sende bombayı

test sonucuna gore sende ıgnelı takıp yaptırsana ekınım benım ole gectı ıcımden

iğneli takibi kaan hocayasordum dediki bunun yerine doğal yolu deneyin.
veya
aşılama yada tüp yaptırın.
özel temizlendi:)

iffet senin lakabın bikerem hiç bana yamamaya çalışma hem iffet tiplemesi bana uymuyo ki... ben halvete maruz kalmıyom akıllım maruz bırakıyorum.. ama seeennn halvete maruz kalıyon o yüzden iffet sensin iffeeett ifffeeett iffeeett iffffeeeett:36::36::36:

iffet senin lakabın bikerem hiç bana yamamaya çalışma hem iffet tiplemesi bana uymuyo ki... ben halvete maruz kalmıyom akıllım maruz bırakıyorum.. ama seeennn halvete maruz kalıyon o yüzden iffet sensin iffeeett ifffeeett iffeeett iffffeeeett:36::36::36:

delüsün kıııızzzımmmmmmmmm burda herkes bilir benimde halvete maruz bıraktıgımı:27::27::27::27::27::27::27::27:

delüsün kıııızzzımmmmmmmmm burda herkes bilir benimde halvete maruz bıraktıgımı:27::27::27::27::27::27::27::27:

vaaavvvv.. bak ben bunu bilmiyordum işte gözden kaçırmışım o zaman sözümü geri aldım cicim...

yaa benim aslında çok işim var niye burada oyalanıyorsamm malummmm daha banyo yapacağımmmm:33::33::33:

ceylan ben kaçarr.. günde iki üç banyo zor geliyo ama ne yapalım can işte istiyo:))) gideyim de banyomu yapayım bari size de iyi sohbetleerrr...

Back
X