Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol tatlım. bol müjdeli haberlerinizi bekliyorum. :16::16::16: ben bu ay fena saldım kendimi . Bazen içimden hiçbişey yapmak gelmiyo , oysaki bir sürü işim var. kendim doktora gidecem. herif desen Allaha emanet. ilaçlarını içiyomu farkında deilim. doktorada gitmedi. bakalım bende artık düzene girmek istiyorum :27:

inss canim bazen boyle saldigimiz oluyo ne yapalim..alamanyadan gelde duzen girer sin ins canim

kizlar ben cikiyim artik esimle kayinvalidem disari cikmislardi..bende buraya kacamak yapmistim..cikiyidma kahvalti hazirlayim..
kendinize iyi bakin optum:54::54::54:

ben gittim geldim kızlar kanımı verdim cuma günü çıkacakmış kan ultrasyonlada karnımdan baktı iyi dedi bi sorun gözükmüyo rahminde dedi bende yumurtalar nasıl dedim yumurtalar şimdi görünmezki büyüdülerse bile çatlamıştır dedi verdigin kanın sonucu bize cevabı verecek dedi bide 1 buçuk litre su içmiştim bu sogukta yumurtalara bakacak diye titreye titreye bende dedim o zaman niye ben ultrasyona girdim madem gözükmez dedim sen bak dedin bende baktım diyo:9::9::9::9:
şuan o içtigim su beni mahvetti kaç katı çıkarıyorum bilmiyorum:27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
ben gittim geldim kızlar kanımı verdim cuma günü çıkacakmış kan ultrasyonlada karnımdan baktı iyi dedi bi sorun gözükmüyo rahminde dedi bende yumurtalar nasıl dedim yumurtalar şimdi görünmezki büyüdülerse bile çatlamıştır dedi verdigin kanın sonucu bize cevabı verecek dedi bide 1 buçuk litre su içmiştim bu sogukta yumurtalara bakacak diye titreye titreye bende dedim o zaman niye ben ultrasyona girdim madem gözükmez dedim sen bak dedin bende baktım diyo:9::9::9::9:
şuan o içtigim su beni mahvetti kaç katı çıkarıyorum bilmiyorum:27::27::27::27::27:

geçmiş olsun canım inş hayırlar getirir sana bu tedavii

Kod:
sagol canım inşallah seninde çizdigin yeni yol inşallah hayırlar getirsin canım:34:

amin canım sende sağol teşekürler sizin dualarınızla umudum bi kat daha arttı bütün arkadaşlarımdan güzel güzel dualar aldım çook şükür Rabbim bana güzel hediyelerini bu şekilde ikram ediyor... ELHAMDÜLİLLAH............

Ceylan hayirlh ve guzel olsun sonu insallah.
amin canım inşallah :34::34::34:
Kod:

amin canım sende sağol teşekürler sizin dualarınızla umudum bi kat daha arttı bütün arkadaşlarımdan güzel güzel dualar aldım çook şükür Rabbim bana güzel hediyelerini bu şekilde ikram ediyor... ELHAMDÜLİLLAH............
inşallah canım yapılan dualar çevrilmeyecek inşallah.

Şifa olsun canım...
inşallah çabucak iyileşirsin....

Ya sorma canım eşim bir oyuna musallat oldu..
köyde asker yetiştiriyor savaşıyor bilmem ne...:1:
Gına geldi içime pc yi zaptediyor...:27::27::27::27::27:

vallao dediğin oyun traviansa yandın ben önceleri oynardım sapıklık boyutunda valla sabah işe gidince ilk köyüme bakardım işimi bile yapamıyordum eve geliyordum yemek yiyip hemen köyüme savaş saldıır strateji üretim kafayı yiyordum gece saati kurup yatıyordum ordunun beslenmesi için tahıl vardı çok büyük bi ordum vardı tahıl yetişmiyordu gece kalkıp tahıl falan satın alıyordum orduyu besliyordum serverda korkulan bir savaşçıydım sonra bir gece babam çıldırdı pc kırarım dedi ve o gece bakamadım sabah bi uyandım tüm server bana saldırmış talan oldu herşey :) ve böylece oyunu bırakmak zorunda kaldım 1 yıla yakın oynadım kafayı yiycektim çok pis bir hastalık gibidir eşin yeni başladıysa bıraktırmaya çalış yoksa sıkıntı olur benden söylemesi

namaz kılanlara soracağım..
abdest tutmak için pamuk ya da peçete vs kullanıyormusunuz ..
ben işyerinde sürekli abdest alamadığım için kağıt havluyu dörde bölüp kullanıyorum :17:

ne aptalca bişey ya alttan neden muayne etmedi yumurtan çatlamadıysa görünürdü hatta çatladığını bile görüyorlar laf olsun diye bakılırmı ya. gerçi pregesteron sana bi cevap verir 5 üstü yumurtladığını 10 üstü ise iyi kalite ve endometrium sıkıntın olmadığını gösterir deniyor. tahlil sonucunu çok geç bir tarihe vermiş aynı gün çıkar aslında

namaz kılanlara soracağım..
abdest tutmak için pamuk ya da peçete vs kullanıyormusunuz ..
ben işyerinde sürekli abdest alamadığım için kağıt havluyu dörde bölüp kullanıyorum :17:

canım abdest tutmak için pamuk en iyisi eğer pamuğa bi alerjin felan yoksa pamuk kullanman gerek yoksa abdestini tutman zor çünkü akıntı gelince abdest bozulur ve peçete de kayabiliyor maalesef pamuk kadar koruyucu değil biz hep kullanırız ve kuran kursundayken hocalarımız illa pamuk kullanın derdi..

canım abdest tutmak için pamuk en iyisi eğer pamuğa bi alerjin felan yoksa pamuk kullanman gerek yoksa abdestini tutman zor çünkü akıntı gelince abdest bozulur ve peçete de kayabiliyor maalesef pamuk kadar koruyucu değil biz hep kullanırız ve kuran kursundayken hocalarımız illa pamuk kullanın derdi..

PAMUĞU da ben beceremiyorum zeyno ..ben kağıt havluyu dörde bölüp elimde yuvarlayıp biraz iç kısma doğru sokuyorum 3 namaz vakti tutuyo valla ..zaten çamaşıra geçerse bozuluyo abdest ..şu zamana kadar geçmedi hiç ..yalnız biraz içe doğru sokmak sakıncalımı onu bilmiyorum ..bi sorabilirmisin onu bi ara sen ..benim çok akıntım olmaz zaten o yüzden uzun süre koruyor..

kız herşeyinle ayrı bi olaysın :60: :60: :60: madem dr öyle dedi sende bıraksaydın oracıkta çi..ni :60: şaka bi yana inşallah sonucuda güzel çıkar canım :34:

Back
X