Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
PAMUĞU da ben beceremiyorum zeyno ..ben kağıt havluyu dörde bölüp elimde yuvarlayıp biraz iç kısma doğru sokuyorum 3 namaz vakti tutuyo valla ..zaten çamaşıra geçerse bozuluyo abdest ..şu zamana kadar geçmedi hiç ..yalnız biraz içe doğru sokmak sakıncalımı onu bilmiyorum ..bi sorabilirmisin onu bi ara sen ..benim çok akıntım olmaz zaten o yüzden uzun süre koruyor..

o zaman olur canım ben doktora da sormuştum pamuk kullanıyoruz acaba bi hastalık yaparmı diye yok dedi sanırım peçetede öyledir dini açıdanda bişe olmaz canım

ben gittim geldim kızlar kanımı verdim cuma günü çıkacakmış kan ultrasyonlada karnımdan baktı iyi dedi bi sorun gözükmüyo rahminde dedi bende yumurtalar nasıl dedim yumurtalar şimdi görünmezki büyüdülerse bile çatlamıştır dedi verdigin kanın sonucu bize cevabı verecek dedi bide 1 buçuk litre su içmiştim bu sogukta yumurtalara bakacak diye titreye titreye bende dedim o zaman niye ben ultrasyona girdim madem gözükmez dedim sen bak dedin bende baktım diyo:9::9::9::9:
şuan o içtigim su beni mahvetti kaç katı çıkarıyorum bilmiyorum:27::27::27::27::27:

hayirlisi olsun canim yaaa..iyi olmana coks evindim cuma gunude guzel haberler le gel ins

Son düzenleme:
ceylan görünmemesi mümkün değil benim iptal olan tüp denememde yumruta çatlamış ddiyip banada folikülü göstermişti. şekli farklıydı ordan anlıyorlarmış
sanırım ultrasyonu yetersiz ee normal devlet hastanesi.infertilite bölümüde değil.
yoksa görünüyor yani
sen benim sorumu sordunmu çişini tutarken unutmdın inşallahhh

Baruk ve nun
evlatlarınızı sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah:nazar::nazar:

ben gittim geldim kızlar kanımı verdim cuma günü çıkacakmış kan ultrasyonlada karnımdan baktı iyi dedi bi sorun gözükmüyo rahminde dedi bende yumurtalar nasıl dedim yumurtalar şimdi görünmezki büyüdülerse bile çatlamıştır dedi verdigin kanın sonucu bize cevabı verecek dedi bide 1 buçuk litre su içmiştim bu sogukta yumurtalara bakacak diye titreye titreye bende dedim o zaman niye ben ultrasyona girdim madem gözükmez dedim sen bak dedin bende baktım diyo:9::9::9::9:
şuan o içtigim su beni mahvetti kaç katı çıkarıyorum bilmiyorum:27::27::27::27::27:

Canım hadi hayırlısı hayırlı sonuçlar alalım inşallah....

vallao dediğin oyun traviansa yandın ben önceleri oynardım sapıklık boyutunda valla sabah işe gidince ilk köyüme bakardım işimi bile yapamıyordum eve geliyordum yemek yiyip hemen köyüme savaş saldıır strateji üretim kafayı yiyordum gece saati kurup yatıyordum ordunun beslenmesi için tahıl vardı çok büyük bi ordum vardı tahıl yetişmiyordu gece kalkıp tahıl falan satın alıyordum orduyu besliyordum serverda korkulan bir savaşçıydım sonra bir gece babam çıldırdı pc kırarım dedi ve o gece bakamadım sabah bi uyandım tüm server bana saldırmış talan oldu herşey :) ve böylece oyunu bırakmak zorunda kaldım 1 yıla yakın oynadım kafayı yiycektim çok pis bir hastalık gibidir eşin yeni başladıysa bıraktırmaya çalış yoksa sıkıntı olur benden söylemesi

Evet canım tam üstüne bastın...:1::1::1:
Ayyy ne illet bir oyun...
Allahtan daha okadar değil yeni yükseliyor.
2. köyünü kurdu şimdi, daha ileri gitmez inşallah...
Diyorki bana arada köye bak askerlere bak... :1:
Geçen açtı pc yi dediki 20 askerim ölmüş.
K.validem bizdeydi kadın korktu gerçek sandı diyorki
"hihhh şehit mi var gene?"
:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
varmı güzel haberler :)

Nerdesin kuzu sen?
Kuruduk kaldık burda hamiş yok,
hamişler sık uğrasınki bizde umut tazeleyelim.
Küseriz haaaaaaaaa:)
iyiyiz işte tüpler aşılamalar ben gibi koyun gibi bekleyenler:)
sen nasılsın Maşallah çizelgen almış başını gitmiş..
iyisiniz dimii?

kız herşeyinle ayrı bi olaysın :60: :60: :60: madem dr öyle dedi sende bıraksaydın oracıkta çi..ni :60: şaka bi yana inşallah sonucuda güzel çıkar canım :34:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ceylan görünmemesi mümkün değil benim iptal olan tüp denememde yumruta çatlamış ddiyip banada folikülü göstermişti. şekli farklıydı ordan anlıyorlarmış
sanırım ultrasyonu yetersiz ee normal devlet hastanesi.infertilite bölümüde değil.
yoksa görünüyor yani
sen benim sorumu sordunmu çişini tutarken unutmdın inşallahhh

Baruk ve nun
evlatlarınızı sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah:nazar::nazar:
biliyorumda canım sıkışık degilim alttan bak dedim doktor bi afalladı yok gerek yok su iç yarım saat sonra gel dedi sanki görmedigi bişey:9::9::9::9:
senin sorunuda sordum kaç günde bi adet oldugunun önemi yok 19.22. günler arası bakılır dedi
bu arada herkese teşekkür ederim arkadaşlarım iyi dilekleriniz için sagolun:34::34::34::34:

ceylancım takibemi başladın???
hayırlı sonuç alırsın umarım
canım dr da bana klomen verdi 5 gün kullan gel
iğne yapacam dedi
ceylan çok heycanlandım ben klomenle hamile kalan çokmuş
eşimde proxeed kullanıyor keçiboynuzu
nohut kavurması yapıyoruz bakalım bişeyler inşallah işe yarar bu arada sen niye ilaçlı takip istememiştin

Nerdesin kuzu sen?
Kuruduk kaldık burda hamiş yok,
hamişler sık uğrasınki bizde umut tazeleyelim.
Küseriz haaaaaaaaa:)
iyiyiz işte tüpler aşılamalar ben gibi koyun gibi bekleyenler:)
sen nasılsın Maşallah çizelgen almış başını gitmiş..
iyisiniz dimii?

küsme annem benimde sıkıntılarım vardı kendime yeni yeni geliyorum
kasıklarımda sancılarım vardı doktor dinlenmem gerektigini söledi şimdi daha iyiyim
çocuk okula başladı getir görür ders yap zaman geçiyo şimdilik iyiyiz çok şükür
sen nasılsın eşin test vericekti verdimi

ceylancım takibemi başladın???
hayırlı sonuç alırsın umarım
canım dr da bana klomen verdi 5 gün kullan gel
iğne yapacam dedi
ceylan çok heycanlandım ben klomenle hamile kalan çokmuş
eşimde proxeed kullanıyor keçiboynuzu
nohut kavurması yapıyoruz bakalım bişeyler inşallah işe yarar bu arada sen niye ilaçlı takip istememiştin

ben takibe başlamıştımda erken bitti takibim adetin 13. günü yumurtalıgın tembel dedi bide 21. gün gittim işte ondada kan verdim bakalım cuma belli olacak ben daha önce eşimin sorununu bilmeden 5 ay klomenli takip yaptırdım olmamıştı bundada yumurtamın gelişip gelişmediginden şüphelendigim için ilaçsız takip istedim benim eşimde bikaç gün yedi nohutu şimdi yemiyo çatlak bizde sadece arginmax kullanıyo incir ceviz keçiboynuzu yiyo:26::26::26:

ben takibe başlamıştımda erken bitti takibim adetin 13. günü yumurtalıgın tembel dedi bide 21. gün gittim işte ondada kan verdim bakalım cuma belli olacak ben daha önce eşimin sorununu bilmeden 5 ay klomenli takip yaptırdım olmamıştı bundada yumurtamın gelişip gelişmediginden şüphelendigim için ilaçsız takip istedim benim eşimde bikaç gün yedi nohutu şimdi yemiyo çatlak bizde sadece arginmax kullanıyo incir ceviz keçiboynuzu yiyo:26::26::26:

peki klomenli takibi eşinin durumunu sormadanmı yaptı dr bana direk eşine bakalım dedi bende baktırdık bişey yok dedim kağıdı verdi sorada çok istediğin için klomenle takip dedi inşallah tutar bu arada nohutu günlerdir her akşam yapıyorum
keçi boynuzunuda her akşam veriyorum içiyor
proxeedide ha birde ceviz yiyo bol bol inşallah olur bakalım hayırlısı
ozaman sanada ilaçlı takip yapacak dimi ???

peki klomenli takibi eşinin durumunu sormadanmı yaptı dr bana direk eşine bakalım dedi bende baktırdık bişey yok dedim kağıdı verdi sorada çok istediğin için klomenle takip dedi inşallah tutar bu arada nohutu günlerdir her akşam yapıyorum
keçi boynuzunuda her akşam veriyorum içiyor
proxeedide ha birde ceviz yiyo bol bol inşallah olur bakalım hayırlısı
ozaman sanada ilaçlı takip yapacak dimi ???

evet eşimin durumuna bakmadan yaptık takibi ne olabilirki eşimde diyordum hiç bir gün bunların başıma gelecegini düşünmemiştim zaten doguda ilçede oldugumuz için o kadar teferruatlı degildi hastaneler falan o yüzden fazla önemsemedik benim eşim keçiboynuzunun suyunu sevmiyo kendisini yiyo işe giderken cebine koyuyo devriye atarken kemiriyodur heralde:27::27::27::27::27:

küsme annem benimde sıkıntılarım vardı kendime yeni yeni geliyorum
kasıklarımda sancılarım vardı doktor dinlenmem gerektigini söledi şimdi daha iyiyim
çocuk okula başladı getir görür ders yap zaman geçiyo şimdilik iyiyiz çok şükür
sen nasılsın eşin test vericekti verdimi

geçmiş olsun canım.
bu hafta süşünüyordum testi eşim haftaya dedi çok ssıkmıyorum gönüllü versin stres yapmasında:)
Bakalım Rabbim şifamızı vermişmi?

evet eşimin durumuna bakmadan yaptık takibi ne olabilirki eşimde diyordum hiç bir gün bunların başıma gelecegini düşünmemiştim zaten doguda ilçede oldugumuz için o kadar teferruatlı degildi hastaneler falan o yüzden fazla önemsemedik benim eşim keçiboynuzunun suyunu sevmiyo kendisini yiyo işe giderken cebine koyuyo devriye atarken kemiriyodur heralde:27::27::27::27::27:

kız millet görmeden nasıl yiyorsa polis milletinin diline düşmesinde
inşallah en kısa zamanda bebeğin olur canım benim babasıda ona forma diktirir
benimki çok istiyor forma diktirmeyi : )))))))))))

kıs tahta gibi nasıl yiyo valla bravo,:)))

slm kızlar nasılsınız bakalım
kurstan geldım yemek koydum camasır topladım astım
bı bakayım dedım esım gelmeden
bebe yelegımın on tarafının tek yanını bıtırdım sayılır daha bıtınce foto koyarım szıe artık :23:

Selam kizlar,herkese tunaydin.
Barukta dogum yapmis,saglicakla buyutsun kuzusunu.

Ben yarin sabah hastaneye gidiyorum kizlar Rabbim izin verirse.
Ultrasonda yumurtakara bakilacak.
Yarin adetimin 17.gunu ,kontrolden sonra igneleri recete ederlerse aliriz hemen.
Pazar gunude kullanmaya baslarim diye dusunuyorum.
Rabbimden herseyin hayirlisi.
buılgemmm kolaylıkla halledersın ıslerını ınsallah hayırlısı olsun bakalım

ceylan ya doktor alttan bakmak ıstemedı sanırım ılgınc valla
cunku baksa mutlaka gorunur yanı
hatta ekının dedıgı gıbı catlamaya baslamıs vs dıyebılıyolar seklı degısmıs oluyo

neyse cuma kan sonucundan anlarız ama atesın bugunkunden dusuk olmazsa bıkac gun bence bugun catladı zaten senınkı
sız bugunnn calısın mutlaka oldumu :51:

ceylan çalış kıs bugün kalkmada dik iyice ayakları,
bak aklın burda kalmasın diye gece bende gelmicem sözzz çok fedakarım çokkk :9:

Evet canım tam üstüne bastın...:1::1::1:
Ayyy ne illet bir oyun...
Allahtan daha okadar değil yeni yükseliyor.
2. köyünü kurdu şimdi, daha ileri gitmez inşallah...
Diyorki bana arada köye bak askerlere bak... :1:
Geçen açtı pc yi dediki 20 askerim ölmüş.
K.validem bizdeydi kadın korktu gerçek sandı diyorki
"hihhh şehit mi var gene?"
:9::9::9::9::9:

ay hiç güleceğim yoktu 20 askermi şehir :1: benim valla 8- 10 köyü vardı galiba çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama kafayı yemiştim. Arkadaşlarla dışarı çıkıyorum hemen birini arayıp köyüme bakın diyordum ve onlara güvenmeyip arada cepten arıyordum talimatlar veriyordum manyaklık valla ben abartmıştım inşallah senin eşin benim gibi olmaz o zaman nişanlıydım eşim sinir oluyordu sırf susun diye onada bir köy açtım belki oda takılırda beni anlar diye ama o sıkıldı ben uğraşamam bununla dedi sen harbi manyaksın demişti :27:

Back
X