- Konu Sahibi boncukboncuk
- #91.881
merimmmmmmmmm seni bekliyorummm
nolursunn olmuş olsunn
nolursunn olmuş olsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ögrerenip atarım çok hayra geçicek allah razı olsunGünaydın kızlar..
Canım ben işin açıkcası koca kk'da bir melisi biliyorum orda hamile kalan ..
Oda çok olumlu şeyler duymamıştı hatta üzülüp duruyordu ama çok şükür kavuştu bebeğine ..
Zekai Tahir'de takipler çok sıkı , ve fiyat o tarafa kıyasla daha ekonomik ..
1 tane aşılama için vazgeçme , eğer istiyorsan burayı ..
Rahim filminide , histereskopiyide ben orda çekildim , ayrıca dahiliyede muayene oldum , ciğerlerime falan baktılar , anesteziye muayene oldum opu için kullanıcak narkozu belirlediler, pskiyatra bile yolladılar , dr bana anlat , bana herşeyi anlatabilirsin dedi , bir sıkıntın var mı vs diye ?
Bunlar güzel şeyler yani, üstelik öyle günlerce iğne kullan gel demiyolar , ben lucrini ilk tedavimde bitirp gitmiştim , burda 6 gün kullan gel dediler , hemen kontrol ..
Transferde bir gece yatırıyolar mesela , oda benim için artı bir durum ..
Kaan Hoca'yı çok seviyorum , bıkıp usanmadan eşimi tedavi etti yada etmeye çabaladı , ama ben başından beri eşime orda tedavi ol ama tüp bebek için uygun görmüyorum orayı dedim , çünkü tüp bebeği Kaan Hoca yapmıyor zaten ..
Ama benim dediklerim kafanı kurcalamaın , sonuçta ben burda da hamile kalamayabilirim , ama sevdim beğendim ..
1 haftada çıkıyor rapor zaten çok vakit harcamıyorun ..
Zaten hemen doğum kontrol hapı ile tedaviye başlıyorsun , bu arada raporun çıkıyor , zaman kaybetmiyorsun , önce rapor sonra tedavi demiyolar ..
Ben d.k.h na başladım sonra raporum çıktı , ilaç raporumu alamadan lucrine başlamam gerekti, dr tanıdık eczaneye yolladı , raporum çıkınca gidip raporumla ilacın yüzdesini vereceğim dedim , tamam dediler hemen ..
Karar senin am ben tavsiye ederim canım .. Ama önce dna hasarının sonucunu bekleyin ve kaan hoca tavsiye ederse , tüp bebekten önce biraz vitamin ve iğne kullansın eşin , tüp bebeğe hazırlansın derim.
Evet canım 75'lik miş, arkadaşının adresini öğrenip bana özelden mesaj atarsan , pazartesi buz aküsü ile birlikte yollarım ...
merimmmmmmmmm seni bekliyorummm
nolursunn olmuş olsunn![]()
canım senin teste temiz çıkmış gözün aydın
meriii hadi patlat bmbayı :)
kızım de get bana uyusuk dıyecegın alnını karıslarım haaaben sızın gıbı uyusuk deılım :)))))))))
demı ama yagmurum onlar ıcın calksıyoz zaten hele bı gelsınler yeterkıinşallah ,birlikte alıcaz kardeşim:)))
hain dondom:))
Mobilyalarım ne kadr güzel biliyonmu sen??
Şaka şaka kırsın döksün ,yawruma feda olsun:))
Babası kazanır alır gene dimi:)
Esram saol yawrum:)))
masallah bılgemm sana hayranımKızlar ben ahzırlanıp güne gideceğim birazdan ..
Ay bir acele ev temizledim , içime pek sinmedi ama ne yapayım ..
Yağmur'um tüp dedin heyecanladım bak , deneyin bir , belkide tüple elecek bebiş..
Meriiiiiiii nerelerdesin kız , öldük meraktan ..
Hadi kızlar , akşama görüşürüz..
4000 canım o da dandik hastane yeni doğan ünitesi bile yok
4500 tl ye azcık daha lüksü var
ama ben sanırımm egede yaptırcamm para vermeyi düşünmüyorum
zaten doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorumm
meri gelmiş hosgelmıs
kızım de get bana uyusuk dıyecegın alnını karıslarım haaa
valla erkende kalkarım herısımıde yemegımıde yaparım blogda yazarım gezmeye de gıderım ohhh
demı ama yagmurum onlar ıcın calksıyoz zaten hele bı gelsınler yeterkı
masallah bılgemm sana hayranım
4000 ne ronyam yaaaa
yuhh dıcem afedersın ama
cok pahalı
sgk hıc karsılamıyomu bu dedıgın hastanelerde pekı
yoksa bu karsıladıgı halımı![]()
malesef kızlar(((((
yarındı test günüm ben dün yaptırdım ve sonuç 0,1...
canımm amniyosentez oldumm sonuç 3 hafta sonra çıkıcak
umaım temiz sonuçlar alırzı
senin randevun ne zaman benim bıdık çok komikti ayak ayak üst üste atmıştı
eşimm bunuda kendine benzettin senin gibi keyifçi olacak deyip duruyor![]()
malesef kızlar(((((
malesef kızlar(((((
Selam kızlar. Bugün yine sabahladık bıdıkla, gaz sancısı çekip durdu.
Merim canım hayırlısı olsun buna dayanmak elbette çok zor ama insanın elinden başka bişey gelmiyor, inşallah Rabbim sana doğal yoldan verir bebişi.
canımm sen unıde mı calısıyorsunncanım bu fiyat sgk nın karşıladığı ve doktor anlaşmalı hali
ama eğer kendi başına gidersen yani herhangi bir doktorun yönlendirmesi olmadan
7000 tl falan oluyor
ama başka özel hastanelerde var 500 tl falan ondanda kimse memnun değil
ben iyisimi çalıştığım hastanede yaptırcamm
Selam kızlar. Bugün yine sabahladık bıdıkla, gaz sancısı çekip durdu.
Merim canım hayırlısı olsun buna dayanmak elbette çok zor ama insanın elinden başka bişey gelmiyor, inşallah Rabbim sana doğal yoldan verir bebişi.
canımm sen unıde mı calısıyorsunn
hastane temızse guvenıyosan bencede prda yapabılırsın ne guzel ıste
bu fıyatlar cok yuksek valla
boncugum Allah kolayk versın ozelıkle erkek bebeklerınde gaz sorunu cok oluyomus sanırım
ahh boncuğumm biz ne çekmiştik o gaz sancısından
zinco diye bir damla imdadımıza yetişmişti
birde bebekler için ufacık sıcak soğuk su koyabilceğin turbalar satılıyordu
onlarda akıp ılık su koyuyordum karnına bir süre rahatlatıyor
benim oğlum emzik istemiyordu o gaz sancısı çekerken emzik emmeye başlamıştı
gerçekten ortalığı yıkıyorlar kıyamam
canımm sen unıde mı calısıyorsunn
hastane temızse guvenıyosan bencede prda yapabılırsın ne guzel ıste
bu fıyatlar cok yuksek valla
boncugum Allah kolayk versın ozelıkle erkek bebeklerınde gaz sorunu cok oluyomus sanırım
Çok zor bıdık kıvranıyor ve ben hiç bişey yapamıyorum, tam uykuya dalıcak hayda yine başlıyo gaz sancısı, benimki yalancı emziği koyunca yüzü öyle iğniyomuş gibi oluyo ki kıyamıyorum dayıyorum kendi göğsümü.
Senin sonuçlarda inşallah çok iyi çıkar. Topiğe kıymetli bi prenses daha geliyor, çok ama çok sevindim.
Genelde öyle galiba lorkem erkek bebekler biraz daha sorunlu bu konuda.
Ben şunu anladım ki doğum işi tamamen şanş işi. 4 arkadaş aynı hastanede doğum yaptık 3 çok memnun kaldı ben hastanenin adını dahi duymak istemiyorum.
O yüzden Ronyacım Rabbim sana çok güzel bir doğum nasip etsin, işin rast gider umarım.
Genelde öyle galiba lorkem erkek bebekler biraz daha sorunlu bu konuda.
Ben şunu anladım ki doğum işi tamamen şanş işi. 4 arkadaş aynı hastanede doğum yaptık 3 çok memnun kaldı ben hastanenin adını dahi duymak istemiyorum.
O yüzden Ronyacım Rabbim sana çok güzel bir doğum nasip etsin, işin rast gider umarım.