Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba..Aynı durumu yaşayanlar varsa veya konuda fikri olan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var..

4gün gecikmeli regl oldum buay.Ve bu yılda 1-2 defa olur yani sürekli gecikmeli regl yaşayan biri değilim.5gün sürdü herzaman 5gün sürer.5gün sürüp bitti fakat, regl bittikten 2 gün sonra yeniden regl oldum.Ve parça parça kan geliyor.Normal kan gelmiyor.Bu nedendir nedir kızlar?

kismetlerimizi kacirttin sana beduua ediyorum
2 cocugun olsun
1 i kiz 1 i erkek olsun
kizin ikizler oglun akrep olsun:))))))))))))))

iNŞALLAHHHHHHHHHHH

ekın bu tenkr cınsel ıstekte nıe artma yapmadı
benım denekte faydasızmı kaldı kız
adamda tık yok
:(:1::1::1::17::17::17:

Allah Allah ben onu bahane ediyorum öyleyse::))))
kıs ben 9.günden sonra birkaç gün içiyorum
o zaman bile etki ediyo bana
:37:

esra aman sus kuzum :1: buaralar iyiyim başıma bela almayayım yine kız erkek farketmez :1: senin kızın olsun ama :34:

Merhaba..Aynı durumu yaşayanlar varsa veya konuda fikri olan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var..

4gün gecikmeli regl oldum buay.Ve bu yılda 1-2 defa olur yani sürekli gecikmeli regl yaşayan biri değilim.5gün sürdü herzaman 5gün sürer.5gün sürüp bitti fakat, regl bittikten 2 gün sonra yeniden regl oldum.Ve parça parça kan geliyor.Normal kan gelmiyor.Bu nedendir nedir kızlar?
daha once yasadıgım bısey degıl gebelık bolumunde sorunu yonelttıgınde daha ıyı cevap alabılrısın dıye dusunuyorum ...

evet evet senın bahanen oldu sanki :4:

lorkem benim bugün silik çizgim çıktı yarın 12, gün koyulaşır
geçen ay gibi 13.gün çatlama olur diye tahmin ediyorum.
çalışma planımı kararlaştıramadım bi türlü yarın öbürgünmü olsa iyi ya
ben planlayana kdr çatlayıp gidecek:)

doktora gtmen lazım kuzum
sebebının neyden kaynaklandıgını ogrenmen ıcınde
2 gun oncede yazdın
10 dk sonra mesajını cevp gelmedı dıye sınırlendın sıldın
saol dedın cektın gıttın :(

lorkem benim bugün silik çizgim çıktı yarın 12, gün koyulaşır
geçen ay gibi 13.gün çatlama olur diye tahmin ediyorum.
çalışma planımı kararlaştıramadım bi türlü yarın öbürgünmü olsa iyi ya
ben planlayana kdr çatlayıp gidecek:)

valla benım sılık cıktıktan hemen sonrakı gun koyulasmayabılıyo bazen
bence yarın kesın olsun sabahkı atesıne gore de sonrasını dusunuruz
aslında plansız olsa en guzelı ama plansız yapamıyoruz artık bunye alıstı maalesef

doktora gtmen lazım kuzum
sebebının neyden kaynaklandıgını ogrenmen ıcınde
2 gun oncede yazdın
10 dk sonra mesajını cevp gelmedı dıye sınırlendın sıldın
saol dedın cektın gıttın :(

Sinirlenmedim.Teşekkür edip çıktım.Herneyse budefa cvp aldım..Doktora gitmek istemiyorum.Bıktım doktorlardan artık esra..Heray başka birşey çıkıyor.

valla benım sılık cıktıktan hemen sonrakı gun koyulasmayabılıyo bazen
bence yarın kesın olsun sabahkı atesıne gore de sonrasını dusunuruz
aslında plansız olsa en guzelı ama plansız yapamıyoruz artık bunye alıstı maalesef

presed kullanacam nasıl plansız olcek:)
ya sizde çalışın bence bugün olmazmı?
doktor bişi demedimi?
yine reklamların arasına sıkıştık bu n ey a

iNŞALLAHHHHHHHHHHH

kız herfte tık yok
sınır oldum
gercı hala adetım btmedı benım
uzun suruyor artık ılclardan dolayı
kızda dedı 10. gune kadar sapık gıbı oluorum ddi
demekkı erkekte sey etkısı yaratmıor
yada bızımkısı tam mezarlık oldu
esra aman sus kuzum :1: buaralar iyiyim başıma bela almayayım yine kız erkek farketmez :1: senin kızın olsun ama :34:
:)))))
o zamnkı keyfıme baglı
kız erkek :1:
esram senin 2,kutu sipariş işi oldumu tenktürde..

2. geldı
ama gozmde yok
tık olmayınca :))))
3 ıle 4 un parasınıda yatrdım bayrama kadar gelecek 3 aylıgı depoladım
20. gune kadar ısteksızlıgı devam etsın
ılacın hepsını ıcırırım

Sinirlenmedim.Teşekkür edip çıktım.Herneyse budefa cvp aldım..Doktora gitmek istemiyorum.Bıktım doktorlardan artık esra..Heray başka birşey çıkıyor.

ama normal bişi değil yaşadığın bi sorun varsa erkende tedbirini alırsın.
hangimiz bıkmadıkki :43:

ben asagıdaydım baska seylerlen ugrasınca sen gerı sılmıssın
cevp yazamadan cıktın dıye uzuldum
ama ılk defa yasadıgın bırseyse
gıtmek zorundasın
allah korusun hade bısı olsa

ama normal bişi değil yaşadığın bi sorun varsa erkende tedbirini alırsın.
hangimiz bıkmadıkki :43:

Buay rahim filmi çektiricektik.Bitmek bilmeyen regl yüzünden çektiremiyoruz.Geçen ayda geç kalmışınız diyip yolladılar.. Yumurtalama ilacı kullandıktan sonra muayne için doktora gittiğimde seninki kaç aylık sorusunun bukadar zoruma gideceğini bilemezdim.. Buyüzden tedaviyi bıraktık 2aydır. Rahim filmi sonrasındada tüp bebek.. Tüp bebek çok masraflı..Bir arkadaş 6000 bulduğunu söyledi.Heryerde böylemidir? Manevi açıdan yıprandığımız yetmiyor..Maddi açıdanda biteceğiz..

kafama taktım nıe asırı ıstek yok
benmı ıcsemde saldırı yapsam ne yapsam :(
sende kı ısteksızlık butun vucudumu oldurdu yanıtsız kalıorum artık herseye dıor bana bugun:1::1::1:

Buay rahim filmi çektiricektik.Bitmek bilmeyen regl yüzünden çektiremiyoruz.Geçen ayda geç kalmışınız diyip yolladılar.. Yumurtalama ilacı kullandıktan sonra muayne için doktora gittiğimde seninki kaç aylık sorusunun bukadar zoruma gideceğini bilemezdim.. Buyüzden tedaviyi bıraktık 2aydır. Rahim filmi sonrasındada tüp bebek.. Tüp bebek çok masraflı..Bir arkadaş 6000 bulduğunu söyledi.Heryerde böylemidir? Manevi açıdan yıprandığımız yetmiyor..Maddi açıdanda biteceğiz..

masraflar
yaptıracagın yere gore
kullanacagın ılacın mıktaraına gore değişir tatlım

ben asagıdaydım baska seylerlen ugrasınca sen gerı sılmıssın
cevp yazamadan cıktın dıye uzuldum
ama ılk defa yasadıgın bırseyse
gıtmek zorundasın
allah korusun hade bısı olsa

Üzülme..benide üzme..Zaten yeterince üzülüyoruz bebek için..Bak şimdi cvp aldım.Bubile kısmettir..Gitmek zorunda olduğumu evet biliyorum.Ama doktor fobisi oluştu resmen üstte yazdığım olaydan sonra..Tahmin edilmeyecek kadar etkiledi beni.Doktora gitmek istemiyorum..Belki aynı durumu yaşayanlar vardır fikir edinmiş olurum dedim ama yokmus :(

Back
X