Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benim iki hafta sonra şeker yüklemem var
acayip tırsıyorum feci tatlı çikolata yiyorummm büyük bir ihtimal çıkar gibi geliyor :26:

şeker yükleme testinde sadece kötü olan şey sabah aç karnına olacaksın sonra kan verip 1 saat bekleyip sonra glikoz içiyosun sonra bitiyo ronyam beni açlık mahvetmişti :1::1::1: olsa bende şeker çıkardı çok yiyodum çünkü hiçbişey olmaz Allah ın izniyle

yaa gunduz evevrythıngı gormustum kutladım ama melekk sonradan haber vermıs masallah yaa
3. kım onu bulamadım yazılar arasında

yok kız gunduz gıttım geldım aksam ustu
aksam evdeydım hep acamadım ama bılgısayarı

canım değişik bir nicki vardı arkadaşın şimdi hatırlayamadım
yani bir günde 3 gebiş
inşallah yılın son ayı bu topiğede uğur getir
bir açılsa gebiş haberleri ardı sıra gelecek inşalahh
krisle bu konuyu çok konuştum bir dönem sürekli gitsemmi gitmesemmi vardı zaten ilk geldiğim günlerde çok ağladım keşke gelmeseydim diye kris bana özellikle sakın istanbul a gitme evinde doğum yap demişti şimdi ben haklıyım diyor ve haklıda ronyam annem çalışıyo gelse bile 1 hafta kalabilirdi kardeşim desem 22 yaşında yine babanne olacak yanımda bebek bakmasını bilmem etmem birazda bunları düşünerek geldim eşimde yapamıyorsan gel ben yanındayım dedi ama iş işden geçti artık ben gidicem dediğim ilk günlerde kafayımı yedin diyolardı bende oturdum kaldım işte canımıniçi

hayırlısı olsunn pammukumm
inşalah düşündüğünün tam tersi olur

şeker yükleme testinde sadece kötü olan şey sabah aç karnına olacaksın sonra kan verip 1 saat bekleyip sonra glikoz içiyosun sonra bitiyo ronyam beni açlık mahvetmişti :1::1::1: olsa bende şeker çıkardı çok yiyodum çünkü hiçbişey olmaz Allah ın izniyle

canım bilmezmiyimm feci bir şey
ben ilk gebeliğimde baygınlık geçirmiştim
ikinci kere kanım alnır alınmaz baygınlık geçirdim
kendimi zor attım wc ye
inşallahh bu sefer çok zor olmaz ve sonuç iyi olur

canım bilmezmiyimm feci bir şey
ben ilk gebeliğimde baygınlık geçirmiştim
ikinci kere kanım alnır alınmaz baygınlık geçirdim
kendimi zor attım wc ye
inşallahh bu sefer çok zor olmaz ve sonuç iyi olur

süreç bitiyor ya ronyam son defa kan alırken dedimki bittimi artık kahvaltı yapabilirmiyim dedim hemşireye evet yapabilirsin demişti sonra hastanenin arkasındaki cafeye gittim ben çok açım donat demiştim gülmüştük :1::1::1:

krisinkii çok çatlamıştı amaa :26:

bunu kesinlikle al dedi bana ronyam eşimi avm ye yolladım 2 tane almıştı hatta şimdi bile iyi geldi çünkü şimdiden ağrımaya başlamıştı kurulukdan duş alırken bile zorlanıyodum krisim bunu sonradan keşfetmişti işte çatlağına iyi gelen bu krem

bunu kesinlikle al dedi bana ronyam eşimi avm ye yolladım 2 tane almıştı hatta şimdi bile iyi geldi çünkü şimdiden ağrımaya başlamıştı kurulukdan duş alırken bile zorlanıyodum krisim bunu sonradan keşfetmişti işte çatlağına iyi gelen bu krem

pamuk kaç liraya almıştın?

pammukumm buda iyidir muhakkak ama etrafımda
lansinoh kullnaıp memnun olan çok var
ben bundan almayı düşünüyorum
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.

pammukumm buda iyidir muhakkak ama etrafımda
lansinoh kullnaıp memnun olan çok var
ben bundan almayı düşünüyorum
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.

lansinoh bende çok duydum ama kişiden kişiye fark edebiliyor ronyam bazılarında tam etki olurken bazılarında fayda etmeyebiliyor ama ürün kendi başına güzel hatta boncukla konuştum gülümle konuştum bunlar işe yaramadığını söylediler boncuğum sonrasında doğal yöntemler bulmuştu

ronyanın bakış açısı hoşuma gitti:)zeki kızz

o zekinin önde gideni ama içeriğini bilmiyorki krisin dediği herşeye imzasını atmış gibi alırım başından beri ve hiç pişmanlık duymadım :))) hatta kendinede diyorum senin deyipde benim almadığım bişey kaldımı yok :1::1:

adacımmm selam nasılsınnn
canımm geçenlerde canın sıkkındı biraz
nasıl durumlar düzeldimi

slm canım evet malesef tatsız bir olay yaşadık
düzeltmeye çalışıyoruz daha doğrusu herkes normale döndüde
bir ben kaldım bende oğlum için iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın

o zekinin önde gideni ama içeriğini bilmiyorki krisin dediği herşeye imzasını atmış gibi alırım başından beri ve hiç pişmanlık duymadım :))) hatta kendinede diyorum senin deyipde benim almadığım bişey kaldımı yok :1::1:

bende öyle düşündüm ama kara kızın annesi hafiye gibi:nazar:

Back
X