- Konu Sahibi boncukboncuk
- #99.281
zamnda geçmez şimdi.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallah 5 ten sonra tekrar kasvetlenmez yüregin![]()
inşallah, canım kanı nereye verdin bir arayıp sorsan mı çıktımı sonuç, 1.5 saatte çıkıyoda, ayy çok sıkboğaz ettik demi seni napalım güzel haber duyalım istiyoruz...
ayyy gerçektenmi ronyam yaaa bugün heyecandan 3 saat uyuyamadım ama verdim kan 5 gibi alacam:18::18::18::18::18:
ay inşallah boşa ümitlenmemişimdir allahım çok korkuyırum ronyaa sende adet olacakmış gibi hissetmiştin dimi kendini![]()
inşallah degildir canım yaa ben 12. gün falan yapmıştım o zaman silik çizgi bile yoktu nerdeyse aynı marka test şimdi silik çıktı:18::18::18::18:
ronya teyit etmiş sen hamilesin ceylanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
offf çok heyecanlı yaa inşallah hayal kırıklıgına ugramammm:18::18::18::18::18:canım ben uzun süre adet olucam gibi hissettim
hatta habire wc ye gidiyordumm eyvah kanamam geldi diye
korkma sende inşallah içerde güzel bir şeyler oluyordur
ayy inşallah canım yaaaaronya teyit etmiş sen hamilesin ceylanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
offf çok heyecanlı yaa inşallah hayal kırıklıgına ugramammm:18::18::18::18::18:
ayy inşallah canım yaaaa![]()
ayyy adet olacakmış gidi hissediyorum kendimi çok korkuyoruummm sendede öyle olmuşmuydu:18::18::18::18:
slm kızlar xeda mesaj attı çok sevindim hemen topiğe geldim
ceylan inşallah hamilesindir inşallah bu defa olmuştur canım
doğru ronyaaa ben sevinmek istiyoyyyyyyyyyyyyrummyok kuzumm ateşi yüksek ama
yinede teyit edecek tek kişi laboratuar görevlisi![]()
çakır inşalllah seninde güzel haberlerini alalım......
Canım yarın transferin olcakmış. Bu çok güze. inşallah başarılı geçer ve inşallah senin güzel haberlerini alırız burdan hamileyim diye. Allah yüzünü bebek sevinci ile güldürür inşallah.
çok saolun kızlar allah razı olsundoğru ronyaaa ben sevinmek istiyoyyyyyyyyyyyyrumm
çakırım gelmişşşşşş kuzummmmm dayanamadınmı kız senin yarın transferin varr çok durma bem sana yazarımmmmmm:126::126::126::126::126:
çok saolun kızlar allah razı olsun
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma
unuturmuyum hiçinşalah çakırımbeni unutmaaaaaa dua ederkennnnn
ceylannnnnn kız inşallaahhhhh...
Rabbim bu mutluluğu yaşatsın sana inşallahhhh![]()
Ceylan gerçekten çok heyecanlı bu. Hepimiz gönülden istiyoruz senin hamile olmanı. Allahım inşallah öylesindir canım benim. sakin ol. inşallah bu gece mutluluktan uyuyamıyacaksın