Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok saolun kızlar allah razı olsun
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma

hadi inşallah çakırım yaa
önce ben :33::33::33::33:
sonra bilgem sonrada sen ve beklemede olan tüm arkadaşlarımızdan güzel haberleri alırız inşallah yaa bu aralar hiç mutlu bi haber alamadık :37::37::37::37:

ben gidiyorum kızlar sonucu almaya hadi çok çok dua edin banaa bende nedense olmayacak gibi bi his var inşallah süpriz olur bana

Lorkeciğim su1838 diye br arkadaşımız var ya ismini yalnış yazmadıysam o zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkardı orda tüp yaotıracak onla konuşabilirsin.
tamam cnaım hatırladım sen dıyınce saolasın
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaarr ben dayanamadım ateşim yüksek çıkınca test yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı geçen sefer o gölge çok çok çok azdı bunda belirgin denilebilir ekin yapma dediya aklıma soktu yaptım valla yasaklar cazip gelirmişya yoksa yapmak gibi bi niyetim yoktu:27::27::27:

ceylaaaann nefes nefese okudum sayfaları atesını gorunce son sayfalarda yazmıstır degerım bu hamıleyım dıye dusunudm hep ama daha haber gelmemıs
ınsallah bu tablonun sonu guzel gıbı gelıyo bana da Ronyamın deıgı gıbı

en geç 5 buçuga gelirim wc ye gidiyom inşallah kötü bi süpriz yoktur heyecanın içine etmem umarım:1::1::1::1:

etme durrr ceylan kız her durumda cem yılmazlık yapıyorsunnnn kızzz delüüüüüü heycannn yaptımmmm :52::52::52::52::52: eve gidemiyormmmmm çatlarım meraktannnnnnnnn

hadi çok durmaaaaaaaaaaa:20: unutulurmuyum hiççç:21:
eda ben kaçar bana mesaj at hemen at ama merak ediyom kız

hadi inşallah çakırım yaa
önce ben :33::33::33::33:
sonra bilgem sonrada sen ve beklemede olan tüm arkadaşlarımızdan güzel haberleri alırız inşallah yaa bu aralar hiç mutlu bi haber alamadık :37::37::37::37:
inşallah ceylen rabbim epimizin yüzünü güldürsün

tamam cnaım hatırladım sen dıyınce saolasın

ceylaaaann nefes nefese okudum sayfaları atesını gorunce son sayfalarda yazmıstır degerım bu hamıleyım dıye dusunudm hep ama daha haber gelmemıs
ınsallah bu tablonun sonu guzel gıbı gelıyo bana da Ronyamın deıgı gıbı

offf uzman lorke sendemi aynı fikirdesin yaa ayy beni iyice ateş bastı heyecandan menepozlu teyzelere döndüm
eşime diyorum pozitif çıkıyomuş kan ben orda kalp krizi geçirip ölüyomuşum diyorum
sende arkamdan agıt yakarsın ben hamile bırakmak için yıllarca didindim oldumu şimdi bu diye diyorum:9::9::9::9:

offf uzman lorke sendemi aynı fikirdesin yaa ayy beni iyice ateş bastı heyecandan menepozlu teyzelere döndüm
eşime diyorum pozitif çıkıyomuş kan ben orda kalp krizi geçirip ölüyomuşum diyorum
sende arkamdan agıt yakarsın ben hamile bırakmak için yıllarca didindim oldumu şimdi bu diye diyorum:9::9::9::9:

deli Allah korusun sevinerek gel inşallah

CEYLANIM inşallah sonucun pozitif çıkar çok heycan yaptım bende
telaşeden kocişimi nasıl yolcu ettim bi bilsen bi kovmadığım kaldı :1:
ayyyyyyy yetişemicem sandım nasıl kendimi kastıysam şimdi titremeye başladım :52::52::52::52::52:
Allah'ım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah

etme durrr ceylan kız her durumda cem yılmazlık yapıyorsunnnn kızzz delüüüüüü heycannn yaptımmmm :52::52::52::52::52: eve gidemiyormmmmm çatlarım meraktannnnnnnnn
yok yok merak etme her şey yolunda şimdilik:1::1::1:
ekin catlamıstır varya sımdı mısafırlerın gozunun ıcıne bakıyodur gıtsınler dıye :27:
evet yaa bari 6 gibi gelse bende ekin nenesine süpriz yapsam pozitle
az öncede primadan bebegimin ilk hediyesi geldiii:5::5::5::5:

çakırrr ben eve gidersem nasıl ögrenirim sen bana atarsın meşajı sen şimdi çık tekrar gelirsin eger ben işten çıkana kadar haber gelirse ataırm yoksa sen bana atarsıııııııııınnn:27:

kizzz catlakkk seni tebrik ederim bu heyecanla bile stendap yapabiliyorsunya...
hadiii git cabuk sonucu al gel ben nobete gececem butun hastalari koluma alip koridorda halay cekecem senin icin...

CEYLANIM inşallah sonucun pozitif çıkar çok heycan yaptım bende
telaşeden kocişimi nasıl yolcu ettim bi bilsen bi kovmadığım kaldı :1:
ayyyyyyy yetişemicem sandım nasıl kendimi kastıysam şimdi titremeye başladım :52::52::52::52::52:
Allah'ım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah

ayyy enes ebesiii çok dua et yaşlıların duası kabul olurmuş
canım inşallah güzel haberlerle gelirim:18::18::18::18:
amiinnnnn

Back
X