- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #99.621
yine olmadi galiba bugun iyi degilim ben hic bi seyi anlamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bnce bu dogum tarıhınıde unutur
yıllarca uyur
cocuk ıcerde kalır uzun bır sure
bısı olmasın dıyede uyanmaz![]()
oy esra teyzesı yer o mınnık fındıgııııııııııııı
len artık dıkkat et
ılk 3 ayında
cok pc de olma
dınlen yat
ebeside sen olursun belki
eşim ilk duyunca inanamadı bi saflaştı böyle çünkü doktor arada bi deger dedi doktor ben hayır hamileyim dedim eşimde bana pek güvenemedi galiba sonra diger hastaneye gittik gözün aydın dedi ama eşim duymadı ne dedi dedi bende söyledim sonra eve gelirken annemi aradım aglamaktan zor söyledim annemde şaşkın şaşkın güzel bişey kızım aglama dedi ama kendide agladı bende diyorumki tabi güzel bişey zaten bu anı bekliyoduk diyorum ablamla konuşurken çok agladım oda ordan agladı hem bana ne güzel işte aglam diyo kendi aglıyo eşimde çabuk kapat artık teli şimdi bende aglayacam diyo gözleri falan doldu evdede sarıldım agladım hıçkıra hıçkıra oda bayagı doldu ama yaş aktımı bilmiyorum göz yaşlarımdan görmedim onuşimdide işe gitti yani
![]()
ceylan eşim hemen yapman gereken ve yapmaman gerekenleri saydı söyle onada diye haberin olsun :)))
banada kısdı birazcık hamile olduğunu öğrendiğindende pc başındaydın hala başındasın doğumada ordan kalkıp gidersin dedi ondan bende onu uyuttum kaçtım aslında ben o evde yokken hiç giremiyorum ne zaman baksam gözüne batıyor ondan
ceylan sen otur biz halayaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
senin halayını böle cekecektim sözüm vardı![]()
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız güzel haberler var sanırım ceylan da hamile yanlış anlamadıysam dimi :)) kızlar bişe sorucam ben yumurtuyorum akıntıdan anladığım kadarıyla, biraz tuhaf oldu kendımı tavuk gıbı hıssettım :) ama şöyle bi sorun var bu yumurtlama akıntısı var ya onun içinde böyle jel gibi kahve rengi akıntı oldu iki kez o ne demek oluyo bileniniz var mı?
aynen canım benim doktorda aynı şekilde anlattı biliyordum ama nasıl can kulağıla dinledim
bir bilsen şükürler olsun bu engelde gitti diyelim
duanı eksik etme adacım valla bu konuda o kadar bunaldımki takip işinden umudumu kesmek
üzereydim hayırlısıyla olur artık anneme araba aldığımızı söylerken bir haberim var dedim hemen
hamileyim sanmış hala çifte müjde bekliyorum diyo hep öyle dua ediyormuş
koleksiyonunamı katcan bacım![]()
suan ınanamıorsun demı hcbırseye
len ben senın komık halıne alısmısım yha agladım yazınca tuhaf gelıor :)
of ceylan senınlen 9 ay bıtermı acep![]()
ceylan sen otur biz halayaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
senin halayını böle cekecektim sözüm vardı![]()
ebeside sen olursun belki
eşim ilk duyunca inanamadı bi saflaştı böyle çünkü doktor arada bi deger dedi doktor ben hayır hamileyim dedim eşimde bana pek güvenemedi galiba sonra diger hastaneye gittik gözün aydın dedi ama eşim duymadı ne dedi dedi bende söyledim sonra eve gelirken annemi aradım aglamaktan zor söyledim annemde şaşkın şaşkın güzel bişey kızım aglama dedi ama kendide agladı bende diyorumki tabi güzel bişey zaten bu anı bekliyoduk diyorum ablamla konuşurken çok agladım oda ordan agladı hem bana ne güzel işte aglam diyo kendi aglıyo eşimde çabuk kapat artık teli şimdi bende aglayacam diyo gözleri falan doldu evdede sarıldım agladım hıçkıra hıçkıra oda bayagı doldu ama yaş aktımı bilmiyorum göz yaşlarımdan görmedim onuşimdide işe gitti yani
![]()
eşin ve annendende allah razı olsun canım inşallah onlarda en kısa zamanda baba ve anneanne olurlar![]()
inşallah ttez zamanda bebiş müjdesini verirsin anacığına..
koleksiyonum yok benim hep tek çizgili var![]()
ben önce başka bi yere bakmışım sonuca 0,10 diyo öyle üzüldüm bozuldumki sonra karşısına baktım 93,87 diyo gözlerim yerinden çıkacaktı o derece yani megerse o 0,10 nisanda yaptırmışım eski sonuç diye onu gözteriyo deger iyi dimi ronya yaa silik gördüm ama benim içimde hala ümit yoktu çatlatma ignesindendir demiştim o kadar zor bi ihtimalki bizim için hamilelik hiç ihtimal vermedim yani:18::18::18::18:
ceylancım sen ne kadar zamandır bebek bekliyordun ve eşinde varikosel falan var mıydı ?
inanamıyorum evet pek aglamam ama aglayıncada zor sustum vallaa
nasıl geçecek bende merak ediyorum![]()
inanamıyorum evet pek aglamam ama aglayıncada zor sustum vallaa
nasıl geçecek bende merak ediyorum![]()