Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi kesinleşsinde hamiş olup olmadıgım meliseda krokilerim falan olacaktı aşılama için hazırladıgı onları çıkarsın meydana begenelim birini esramında avatarlarından birini koyarım inşallah enesss yazısıda senden olsun kuzum krokinin bebegin isminide gamzelim koysun:27::27::27::27:

bakıyorumda herkeze iş dağılımı yapmışsın :1:
çalıştırmadan rahat edemiyon dimi vuramıyorumda artık
elim gitmiyoki hayırlısıyla yaparız canım iş buraya geldiya şükür
hadi kızlar herkez yatağa hayırlı geceler taze hamiş hadi yat artık
geç bile kaldın kris tükkanı kapatır zaten müjdeyide almış olur :1:

bi kesinleşsinde hamiş olup olmadıgım meliseda krokilerim falan olacaktı aşılama için hazırladıgı onları çıkarsın meydana begenelim birini esramında avatarlarından birini koyarım inşallah enesss yazısıda senden olsun kuzum krokinin bebegin isminide gamzelim koysun:27::27::27::27:

ayyyyyyyyyyyyyyy bitanemmm yaaa

o gun gelsin hep beraber koyariz inss canimmmmmm:16::16::16::16:

allahıımm ahiretliginle arkamdan bi gelseniz ahhh daha ben neler edecemde benim bebem sizin bebenizi döver yok sizinki cılız sıska benimki tosun yok sizinki kara kuru benimki sarı limon gibi diye ahhh ahh allahım beddualarımı kabul ette şu ihtiyarların burunlarından getiriyim hamişliklerini:27::27::27::27::27:

böyle bedduaya can kurban gece gece güldürdün beni hamiş delü
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

dogru soyluyosun canim..insanin bir sure sonra hic bir seyi gozu gormuyo...

inss sizinde tupe gerek kalmazz
bu gunlerde gecicek bir gun ben inaniyorum...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..evinize bol rizik versinnn...

cümlemizin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısını versin

bakıyorumda herkeze iş dağılımı yapmışsın :1:
çalıştırmadan rahat edemiyon dimi vuramıyorumda artık
elim gitmiyoki hayırlısıyla yaparız canım iş buraya geldiya şükür
hadi kızlar herkez yatağa hayırlı geceler taze hamiş hadi yat artık
geç bile kaldın kris tükkanı kapatır zaten müjdeyide almış olur :1:

eveett yıllardır bu anı bekliyordum ben herkes görevini bilsin:27::27::27::27:
yaa size burda söylüyorumya sanki o an suratlarınızı görüyorum krisim geldigindede güzel haberi aldıgında keşke suratını görebilseydim ama benimde başım agrıyo en iyisi gidiyim hadi allah rahatlık verisn kızlar allah razı olsun hepinizden inşallah sizrlede bu güzel duyguyu bian evvel yaşayın amiiinnnnn:10::10::10::10:

böyle bedduaya can kurban gece gece güldürdün beni hamiş delü
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

cümlemizin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısını versin

oyyyy gece gece canım kaynadı kız sana hadi git yat delü bugün benim için çok fedakarlıklar yaptım öpüyorum seni nanaktan:38::38::38::38: iyi geceler enesss iyi geceler gamzeliiimmmm:3::3::3::3::3:

ayyyy ayyyy valla gözlerim doldu ya Allah okadar büyükki imkansız diye bişey yok işte Allah isteyince oluyor nekadar mutluyum anlatamam darısı hepinizin başına hepimiz bu yollardan geçtik bazılarımız yolun başında sevindiler bazılarımız ortalarında ama ayyy neyazağımı bilemiyorum çok mutlu oldum ::43::43::43::43::

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
\aman allahim sen gece gunduz kocanin koynundan cikmamistin bu ay:))))))))))))))

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bu ne guzel haber boyle bayram sanki :))))))))))))

ceylannnnnnnn
sennnnnnnnnnnn
hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))))))))))))

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
\aman allahim sen gece gunduz kocanin koynundan cikmamistin bu ay:))))))))))))))

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bu ne guzel haber boyle bayram sanki :))))))))))))

ceylannnnnnnn
sennnnnnnnnnnn
hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))))))))))))

demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha geçen gün bende adımı artık demirbaşların listesine eklettirebilirim demiştim bugün hamişler listesinde geçtim allahın izniyle inşallah bende inanamıyorum halaaaa:52::52::52::52::52::52::52:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ceylanin oglumu olacakkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))))))))))))))))

ceylan ne ara yaptin sen bunu yahuuu hic demedim:)))

kayinvaliden yokmuydu sizde:))) hangi ara yaptinnn

yoksa pamuk gibi o cocuk senden degilmi:))))))))))))))))

oglummu olacaaakkkkk valla dün rüyamda mavi oto koltugu görmüştüm
kayınvalidem geldi ateşimi yerle bir etti gitti allahtan çabuk toparladım bu sefer kendimi sadece 2 kez gökdelen yapmıştım o kadar yok kesin benden krisim o kadar gökdelen diktim amaaaa:26::26::26:yoksa benden degilmi bak benide şüpheye düşürdün şimdi:31::31::31::31:

Son düzenleme:
Back
X