Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
heyy hamişlerr slm ben bugün eczaneden folbiol aldım doktor bunu yazmış bide elevit aldım şimdilik yeterlimi acaba balık yagını bi soruyum dedim eczacı hepsi birden agır gelir doktoruna sor öyle kullan dedi
bunu sormuştum canım:37::37::37::37:

ceylan canım bende ilk 3 ay progestan ve folik asit kullandım, 3. aydan itibaren elevit, balık yağı ve demir hapına başladım..bazı doktorlar ilk aydan elevit vermiyor nedense..sen bir doktoruna sor ona göre kullan bence vitaminlerini..

Bu arada küstüm size, kimse selamımı da almamış, kilomada yorum yapmamış :14::14::14::14::14::14:

canım benim doktor ilk gittiğimde elevit,corasprin,progestan(fitil olarak)vermişti ben kendim folbiolde içtim...

balık hapına daha geç başladım ben....

yani kararını kendin ver....:34:yada ilk gittiğinde doktoruna danış....

canım bana folbiolden başka hiç bişey vermedi özellikle asprin ve progestan çok kafama takıldı yaa:44::44::44::44:

ceylan canım bende ilk 3 ay progestan ve folik asit kullandım, 3. aydan itibaren elevit, balık yağı ve demir hapına başladım..bazı doktorlar ilk aydan elevit vermiyor nedense..sen bir doktoruna sor ona göre kullan bence vitaminlerini..

Bu arada küstüm size, kimse selamımı da almamış, kilomada yorum yapmamış :14::14::14::14::14::14:

valla ben kilo almadıgım için bişey deyemeyeceemm ama herkes bi yerlere daldı galiba amann en iyisi ben folbiol kullanıyım hafta içide başka bi doktora gidiyim bakalım inşallah o zamana kadar bişey olmaz yaaa:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
valla ben kilo almadıgım için bişey deyemeyeceemm ama herkes bi yerlere daldı galiba amann en iyisi ben folbiol kullanıyım hafta içide başka bi doktora gidiyim bakalım inşallah o zamana kadar bişey olmaz yaaa:18::18::18::18::18:

yok canım korkma bişey olmaz, sem folbiola başla, doktora gittiğindede diğerlerini sorarsın..

herkese iyi geceler, yatayım bari :) öpüldünüz..

canımm görmedimm inanki küsme üzülürümm
kaç kilo aldınn aman fazla almamaya çalış
birde çok şekerli şeyler yeme

taze gebiş ceylan ben kullandıklarımı yazdım
ben folbiol balık yağı ve elevit kullandım
tercih senin yavrum ama korkma hiç bir zararı olmaz
günül rahatlığıyla içebilirsin

taze gebiş ceylan ben kullandıklarımı yazdım
ben folbiol balık yağı ve elevit kullandım
tercih senin yavrum ama korkma hiç bir zararı olmaz
günül rahatlığıyla içebilirsin

yani sende progestan kullanmadın öylemiii tmm canım yaa kusura bakmayın valla bugün nedense içimde bi endişe var:31::31::31::31:

ii geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr

esraaaa hamiş oldugumu ögrendigim gün ben bi hediye daha kazamışım galibaa avonun anew genc şeyini doldurun demiştinya ordan kazanmışım yaşlamna karışıtı kremmiydi neydi:1::1::1::1:
bu bebiş çok kısmetli geliyo galibaa:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
pamuk doktorundan çok memnundu,yağmurda memnundu..
yada vardır düşündüğün duyduğun bir doktor...koca Ankara yahu...:1:

canım ben özele gidemem pamugunki özeldi galiba hemde bize çok uzak oralar ben bilgemin tüp yaptırdıgı dogum hastanesini yada hacettepe hastanesini düşünüyorum:31::31::31:

canım ben özele gidemem pamugunki özeldi galiba hemde bize çok uzak oralar ben bilgemin tüp yaptırdıgı dogum hastanesini yada hacettepe hastanesini düşünüyorum:31::31::31:

anladım canım,inşallah güzel bir doktor çıkar karşına.
ama hacettepye gidersen tam gün yasasının etkisiyle prof.yada doç.a ulaşman zor olur.asistanların eline kalma...Ronya daha içinde bu konunun...
bilgem hastanesinden çok memnun.

ama hacettepye gidersen tam gün yasasının etkisiyle prof.yada doç.a ulaşman zor olur.asistanların eline kalma...Ronya daha içinde bu konunun...

ben şöyle bi ikisinide deneyecem canım bilgemin hastanesindede asla sezeryan bile olsan refakatçi almıyolar ve odaları kalablık oluyo ama hacettepede odalar 2 kişilk falan oluyo ve rafakatçide alıyolar o yüzden ikisinide bi deneyim bakalım:26::26::26::26:

ben şöyle bi ikisinide deneyecem canım bilgemin hastanesindede asla sezeryan bile olsan refakatçi almıyolar ve odaları kalablık oluyo ama hacettepede odalar 2 kişilk falan oluyo ve rafakatçide alıyolar o yüzden ikisinide bi deneyim bakalım:26::26::26::26:

dene bakalım.hakkında hayırlısı olsun...
birden kaygıların,endişe ettiğin şeyler değişti dimi....

şimdiye kadar ye cevizi fik fik
ye cevizi fik:1: fik

canım üniversitede hastanelerinde asistanlar yapıyor gebelik takibini
tabi kıdemli olanlar
önemli haftalarda sadece hocalar bakıyor oda genelde ense kalınlığına bakılırken
üniversitelerde dışarda muayenehaneleri olan hocalar kesinlikle hasta bakmıyorlar
hatta imza yetkileri bile yok performans alamıyorlar
olmayan hocalar hasta bakıyor onlarda polikliniğe inse bile çok çok önemli hastalara bakııyor
yani asistanların anlamadığı öenmli durumlarda
bence gebelik takibini devlet hastanelerinde yaptır
oralarda uzmanlar bakıyor araştırma ve üniversitede hastanelerinde asistanlar bakar

Son düzenleme:
dene bakalım.hakkında hayırlısı olsun...
birden kaygıların,endişe ettiğin şeyler değişti dimi....

şimdiye kadar ye cevizi fik fik
ye cevizi fik:1: fik

kızzz şimdiye kadar işim ne kadar kolaymış aç tvyi yat karşısında fikfikten sonra şimdi diziye bakıyorum ama aklım bebişte sürekli hiç bişey anlamıyorum eşim gülüyo bende bi anda noldu ne dedi diyorum sen nerenle dinliyon diyo:1::1::1::1:

Back
X