- Konu Sahibi boncukboncuk
- #101.801
niye kimse yazmıyor kızlar
topic nerde
kuzey güney ve muhteşem yuzyıl var. iki dizi birden olunca anca gelcek herkes :) birini başka bir güne koysalar ya:). bir onu seyret ,bir diğerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kimse yazmıyor kızlar
topic nerde
kuzey güney ve muhteşem yuzyıl var. iki dizi birden olunca anca gelcek herkes :) birini başka bir güne koysalar ya:). bir onu seyret ,bir diğerini:)
güle güle kirlet canımmm:) valla bir kaç hamile haberi süper olur
manyak kaynanam sureklı hastalık anlatıor
bnde patladım
hep kendınden bahsedıorsun
senın oglun ne olacak dedım
sesı kesıldı
kendı gelmıs kac yasına
bz bu genc yasta nelerler ugrasıorz onu yok sayıyor
hep kendını acındırma derdınde
sınır oluorm
bebek gıbı aynı.....
kan vermıste kolları morarmıs
1 haftdır gelıor kollarını gosterıor
kıracam kolunu gorecek![]()
ben türk dizilerini seyretmiyorum artık
yeni favorim kore dizileri
çoooooooooookkkkkk tatlılaarrrrr... kopamıyorum onlardan
kızlaaarrr napıyosunuzzz bugün misafirlerim vardı heppp ancak gelebildim bilgem nasıl acaba ben hala heyecandan uyuyamıyorum yarın ben doktora gidiyoru sonunda sata göre5+5 oluyo bebiş gözükürmü acaba:26::26::26::26:
kızlaaarrr napıyosunuzzz bugün misafirlerim vardı heppp ancak gelebildim bilgem nasıl acaba ben hala heyecandan uyuyamıyorum yarın ben doktora gidiyoru sonunda sata göre5+5 oluyo bebiş gözükürmü acaba:26::26::26::26:
ceylannn nasılsın taze hamiş:) (en tazesi bilgemmm:) onun da daha tazesi çakır olcak inşallah![]()
Ohh be sonunda git canım hayırlı haberlerle dön inşallah.kese görünür bence..
kalp için erken![]()
selam canımm. ben olsam bende uyuyamazdım heralde :) hiç bilmiyorum belki hamile biri gelir de sana cevap yazar
internetten bakıyorum kuzum yaaaa..
eşimle bilgisayar kavgası ediyoruz:)))) bir kore dizileri bir de kk ne anlıyorsun anlamıyorum diyo
ama gizli gizli notebooklara bakarken gördüm galiba bilgisayarına ortakçı oldum diye bana notebook alacak
artık ikimiz de bi köşeye çekiliriz fik fik falan yapmayız:)))))
şaka bi yana gerçekten çok güzel kaliteli diziler ayrıca ayıp şeyler de yok
türk dizilerinden daha edepli valla..
bi ara trt de çıkıyordu ya denizler imparotoru saraydaki mücevher tacir.. falan belki denk gelmişsindir ama ben onları izlemiyorum
ben daha çok romantik komedi izliyorum bayılıyorum
önce öylesine başalamıştım şimdi başından kalkamıyorum...
evde canı sıkılanlara tavsiye ederim:))))
kalp için erkende kesenin içinde bebiş gözükmezmiki yaa :26::26::26:
kişiden kişiye değişiyo ama tahminim görünür bebişte
yerleşsin yerleşsinn büyüsün oracıkta:) çalışmalar karışık canımm. bana kalsa aksatmam da eşim yineee mii diyobeni çabuk eskittiler bu delüler dimi yaaaa
iyiyim canım heyecanlıyım yarın doktora gidecem inşallah her şey yolundadır
kasıklarımda arasıra hareketlenmeler oluyo galiba yerini genişletiyo bizimki
ya benim zaten göbegim vardı şimdi daha bi çıktı şişkinlikmi gazmı nedir anlamadım
sen nasılsın canım nasıl gidiyo çalışmalar aksatıyomusun yoksa
canım sende ateş ölçsene:26:
benim gibi uykucu birisi uyumuyosa emin ol sende uyumazsın inşallah yakındırda o günler bu lafımı unutmadan yaşarsın sendee
canım sen çalışıyomuydun:26:
kalp için erkende kesenin içinde bebiş gözükmezmiki yaa :26::26::26:
:) bak hatırladım 2 sene falan önce saraydaki mücevher vardı çok güzeldi. akşam işten çıkınca hemen onu açıyoduk eşimle. böyle bitkilerden ilaçlar falan yapıyordu. tabi o zaman bizde bebek memek beklentisi yoktu keşke ondan örnek ilaçlar alsaydımm:))) eşin bilgisayar alsın canım sana olmuyo böyle de . bizim de ayrı ayrı hatta odalar bile ayrı ben salonda o odasında oturur :))
yerleşsin yerleşsinn büyüsün oracıkta:) çalışmalar karışık canımm. bana kalsa aksatmam da eşim yineee mii diyo( ateş ölmedim ama ovulasyon testim var. hatta bu ay ovulasyonda tam çift çizgi çıkınca doktora gittim çatlamış dedi . bugün çalışın dedi ama bizimki nerdeee
(
inşallah.evet canım memurum