Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiç onlarla uğraşma en fazla sayı artıyor önemli olan diğer değerler değişmiyor..Biz o hatayı yaptık.
Hemen ameliyat olsun, ameliyattan 15 gün sonrada vitamin kür hepsine başla.
Ve ameliyat sonrası mutlaka fsh-lh-testesteron hormonlarına bakılsın gerekirse doktor zaten onun içinde ilaç verecektir.
Kolay bi ameliyat 3 gün içinde dışarı çıkıyor 1 haftada normal hayatına geri dönüyorlar.Sadece 6 ay kadar dikkat edip ağır kaldırmaması gerekiyor.

çok teşekkür ederim canım sen şu an hamile misin eğer öyleysen detay verebilir misin ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldın falan???

Görmemiş hediye kazanmış oldu benimki:))))))

Ay aklıma geldi esra yılbaşı hediyemi istiyorum şarjlı süpürge ..
benimki bozuldu fırçası dönmüyoooo
:50:

inşallah canım bir gün rüyan gerçek olur:)))
ALLAH razi olsun yagmurum...
Merhaba kizlar suan hastanedeyim.Gelince ayrintili yazicam.
Cok sukur hem normal kese hem de yolk sac kesesi gozuktt.
Rabbime hamd olsun.
Kese 8 mm :)
bilgemm gozun aydin olsun canim ALLAH tamamina rdirsin ins...
Kızlar benim hocayı çapkınlıktan içeri almışlar Cübbeliyi üzüldüm yaa kesin komplodur:))))

bende cok saskinim KIM hakli kim haksiz RABBIm bilir tabiki...

bilgeem hadi gözün aydın canım ben keseyi gördügünü okudum ama detayları bekledim sen o dedigin riskli gebeligemi gittin direk yoksa normal yerdemi muayene oldun herlade kanda verdin kanlar ögleden önce çıktımı memnun kaldınmı doktorun kimdi azcık bilgi ver canım yaa bende bu cuma falan gidiyim diyorum bi oraya tam 7 hafta bitmiş olyo duyabilirmiyim acaba bende gitsem

bilgeem hadi gözün aydın canım ben keseyi gördügünü okudum ama detayları bekledim sen o dedigin riskli gebeligemi gittin direk yoksa normal yerdemi muayene oldun herlade kanda verdin kanlar ögleden önce çıktımı memnun kaldınmı doktorun kimdi azcık bilgi ver canım yaa bende bu cuma falan gidiyim diyorum bi oraya tam 7 hafta bitmiş olyo duyabilirmiyim acaba bende gitsem

merhaba ceylan ben kontrole akaya gitcektim ama benim 3-4 gündür tansiyon sorunum var hayatım boyunce tansiyonum 10/ 7 10/6 oldu ama şimdi 13/ 10 a bile çıktığı oldu bi 13/10 oluyor yarım saat sonra 10/7 oluyor anlam veremiyorum sağlık ocağına gittim fikir aldım doktor sakın özel hastaneye gitme kapsamlı bir devlet hastanesine git dedi. Sen hangi hastaneye gidiceksin (bilgem hangi hastaneye gitti ) birde bu durum hakkında bilgisi olan varmı sağlık ocağındaki doktor beni korkuttu biraz içim içimi yiyo of ya hayatımda yaşamadığım sağlık sıkıntılarını gebelikte yaşıyorum

selam canım naptın ne oldu bebişin cinsiyeti en son neye karar verildi, ayrıntılı baktırdın mı? biraz biraz hissetmeye başladınmı?

canım yazını yeni gördüm, neyse ben yazım sen yarın okursun :)) şuan hala kızdayız :)) ayrıntılıyada girdim ama bulunduğum ilde, ne kadar adam gibi bakıldı emin değilim..onda da sadece kıza benziyor dedi :( devlet hastanesinde gittim ve 10 dkya kalmadan bitti bakma, sen girdin mi? hareketleride hissetmeye başladım çok şükür :)) hatta bazen dışardanda belli oluyor karnımı açıp yattığımda :))) sen artık normal hissediyorsundur..Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..

Back
X