- Konu Sahibi boncukboncuk
- #111.501
rengarenk 3-5 kelebek var karışık mavi pembe beyaz
kız 3-5 kelebekli hiç göremiyom ben bir tane kelebekli var sadece acaba sen faceni gizli falanmı yaptın ondanmı bulamıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rengarenk 3-5 kelebek var karışık mavi pembe beyaz
kız 3-5 kelebekli hiç göremiyom ben bir tane kelebekli var sadece acaba sen faceni gizli falanmı yaptın ondanmı bulamıyoruz![]()
boncuğum anne olmuş bide bildiklerinide anlatırmış,kız yerim ben seni yawrum:)))İyi akşamlar kızlar....
midyecim bebeğin kusması önemli ama şöyle eğer emdikten bir süre sonra çökelek gibi kusuyorsa bu fazlalığını çıkartıyor anlamına gelir. Ama eğer su gibi kusuyorsa, burundan ya da ağızdan fışkırtır tarzda kusuyorsa reflü v.b olabilir o zaman mutlaka dr götürmek lazım. Benim oğlum şuana kadar hep kustu bahsettiğim 2 şekilde hemde...Bebek olunca herşeyi tecrübe ediyor insan...Sakın korkma, dediğin gibi zor bulunca çok kıymetli oluyorlar:)))) Biz ilk başlarda haftada 2 kere doktora götürüyorduk bebişi düşün yani:))) Ben oğlum anca 4 aylık olunca rahat bi nefes aldım umarım seninki 3 ayı tamamlayınca sıkıntıları biter...
Kris'im güzel arkadaşım teşekkür ederim.
Dualarınız sayesinde,
İnşallah bir kaç hafta sonra burada güzel haberler paylaşmayı nasip eder Rabbim..............
![]()
Merhaba kizlar.
Geldim hastaneden ben.
Oglusum oluyor teyzeleri.
iyi akşamlar kızlarr..
herkes iyi görünüyo çok şükür
bilgem yarın için çok heyecanlıymışsın güzel haberlerle gel inşalalh..
esracım sağlıcakla gelsin yeğenin darısı başına kuzum..
lorkem ben gidemedim bugün test vermeye hiç canım istemedi içimden gelmedi(
bekleyecem canı ne zaman isterse gelsin..![]()
Merhaba kizlar.
Geldim hastaneden ben.
Merhaba kizlar.
Geldim hastaneden ben.
Merhaba kizlar.
Geldim hastaneden ben.
evet canım haklısın daha dün gibi hatırlıyorum seninde başına az ağırtmadım ateşim yüksek gidiyordu her gün heycan ve soru yağmuru bebek varmı yokmu diye hatta sana tüp bebek deniyelimmi biraz daha normalmi deniyelim diye sormuştum sen benim senden ümidim var tüpü erteleyin demiştin ve o ayda hamile kaldım. Ben seninle tanıştığımda yeni hamileydin şimdi doğuma seninde 1 aydan az zamanın kaldı. Rabbim rahat bir doğum ve sonrasında rahat huzurlu bir evlat nasip etsin
Evet canım , genelin tahmini tuttu :) sağlıkla gelsin inşallah , tez zamanda darısı başınıza..ayyyy canım benim tebrik ederim bu acılı halimle bile gülümsettin beni ben demiştim erkek diye gözün aydın
Sağolsın Lorke'm , çok bekletmedim demi sizihayırlı cumalar herkeslere ..
benım suan kafa sarılı basım dunden berı agrıyo
reglım sokulmedı o da tetıkledı sanırım mıgrenı
dun hap ıctım aksam 2 kere mıdem bosaldı yıne gecmedı sabah kahvaltı yapıp yıne hap ıctım ama banamısın demedı
sokulse azalıyo agrıda aslında ama sokulmesı ıcın ıctıgım seyler mıdemı yaktı daha cok basım agrıdı oyle oluncada![]()
canım stressız beklemek zor bence baktırıp kafanı rahatlatsaydın 50 gun az degıl yanı
![]()
Rabbım hayılrı evlat eylesın cok sevındım canım saglıkla gelsın ınsallah
Benden önce 16 haftalık bir gebiş girdi , o sormuş , dr kız demiş..ben demiştiimmmm
hadi gözün aydın canım
soruncamı söylediler kız :26:
bide üçlün nasıl geçti napıyolar anlat azıcık![]()
oyy yerim ben senin oğluşunu
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
canım zaman akıp geçiyor
seninle olduğu gibi şuan bir çok arkadaşımla yazışıyorum özelden
geçenlerde aynı senin gibi sizin normal olur bekleyin ediğim bir arkadaşımın
gebelik haberini aldım çokda mutlu oldum
kk yı seviyorum burda herkes ne mutluki birbirine destek oluyor
Ceylan 3 lü test de 2li gibi..
Sadece ultrasonda ense kalınlığına bakmıyolar ...
Kan veriyorsun ..
Birde bizim hastane ayrıntılı ultrasona bakıyormuş .. Dr'um ayrıntılı usg için C bloktan randevu al dedi, gittim aldım 29 marta verdiler..
20 haftalıkken yapılacak yani..
3lü testimin sonucuda salı öğleden sonra çıkıcakmış ..
İnşallah güzel çıkar ..
Ultrasonda görüntü olarak çok beğendi dr.. Amniyon sıvısıda yeteri kadar var dedi..
16+1 çıktı ..
![]()
canım inşallah yavrun sağlıkla gelecek
Rabbim verdiğin emeklerin mükafatını verecek
bir bakacaksınki kucağına minnacık bir şey verecekler
güzel Allahım bu duyguyu herkese tattırsın
Ceylan 3 lü test de 2li gibi..
Sadece ultrasonda ense kalınlığına bakmıyolar ...
Kan veriyorsun ..
Birde bizim hastane ayrıntılı ultrasona bakıyormuş .. Dr'um ayrıntılı usg için C bloktan randevu al dedi, gittim aldım 29 marta verdiler..
20 haftalıkken yapılacak yani..
3lü testimin sonucuda salı öğleden sonra çıkıcakmış ..
İnşallah güzel çıkar ..
Ultrasonda görüntü olarak çok beğendi dr.. Amniyon sıvısıda yeteri kadar var dedi..
16+1 çıktı ..
![]()
ayy çok güzel haberlerle gelmişsin bilgem bide erken gelmişsin darısı başıma
demek ayrıntılıda varmış sen sormadan omu dedi randevu al diye ayrıntılı için peki doşardada yaptıracakmısın ayrıntılıyı yoksa orası yeterlimi senin için:26:
Büyük ihtimalle dışarda da bir radyoloğa baktırırım ..
Bu bizim hastanedeki ayrıntılı usg'de fena değil ..
C blokta görüntüleme merkezi diye bir yer varmış, ben ilk defa gördüm , baya büyük ..
Radyolog bakıyormuş..
Beklentimi karşılarsa özele gitmem tabi..
Ama eşimin de fikri önemli, gidelim derse gideriz..
Bu arada ben ayrıntılı olduğunu bilmiyordum dr kendi dedi , randevu al diye ..
7 martta erken gel lütfen !![]()
Amin Ronya'm , bu süreçler biraz zor geçiyor ama ben inanıyorum sonu çok güzel olucak ..
Sen hep derdin ki ' hamile kalınca bitmiyor ' , bizim gibi zor kavuşan anneler hep diken üstünde..
Ama çok şükür Rabbim hep yanımızda ..