Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ronyam arkadaşlık isteği gönderdim :) bende görmek istiyorum bebişimizi..
canım arkadaşlarım cevaplarınız için Allah razı olsun..Eşimlede görüştük, oda riske atmak istemiyor, sezeryan çokmu kötüde bana istemiyorsun dedi, o kadar ay el bebek gül bebek baktık dedi, bence ne diyorsa onu yapalım diyor..Sanırım doktoruma güvenmekten başka çarem yok..yeni sezeryan olan 2 arkadaşımlada konuştum, onlarda ol dediler, o kadarda kötü olmadığını söylediler..Sanırım sizi de dinleyeceğim ve kabul edeceğim sezeryanı..
Ekintosum doktor bana daha gün vermedi, bugün nst ve usg oldu, sorun yok haftaya tekrar kontrole gel dedi..heralde daha 3 haftam falan vardır..haftaya gittiğimde daha detaylı oturup konuşacağım, bugün nutkum tutuldu konuşamadım :)
Akşam üzeri bir ağlama nöbeti geldi neden bilmiyorum, gün yaklaştığı için olabilir mi? heyecan veya korku ne bileyim sersem gibiyim :)
Mues canım çok sevindim ikizlerine, Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşAllah..

melısela canım sezeryan cok kolay bır dogum seklı bence,sadece 2 gun bıraz agrı oluyor ama o da agrı kesıcı ıgneyle kesılıyor,ben 3. gun hastaneden bebegım kucagımda cıktım,hıc problemım olmadı,eve geldım hıc yatmadım,sezeryanda ılk gun ayaga kalkma zamanın gelınce mumkun oldugunca yurumeye calıs,ben o gece bayagı yurudum hem gaz ıcın hemde dha cabuk ayaklanmk ıcın,agrım varsa soyledım ıgne yaptılar ve sonrasında hıc agrı hıssetmedım,3. gunde hıcbırseyım kalmamıstı,bence korkma,evet bızım bebısler cok degerlı ve her nekadar normal dogum dense de rıskı olabılıyor,bebegın kolu vs sıkısabılır,tabı bunlar olasılık,ama sezeryanda 5 dakıka ıcınde komplıkasyonsuz alınıyor bebek,ben sabah 9:10 da gırdım sezeryana,9:15 te bebegım cıkmıs,temızlenmıs,kontrolu yapılmıs gıydırılmıs,benı beklıyordu odada:)) korkma canım bence,

Ronyacım bebısıne sag saglım kavusmussun masallah,Rabbım analı babalı buyumeyı nasıp etsın,bahtı guzel olsun ınsallah

Mues canım ıkız olmasına cok sevındım,saglıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah,:))

canımm buralardayımm sana özelden yazdım yazdım bir baktımki posta kutun dolmuş
birara boşaltıver canişkomm
canım ben iyice hortlak oldumm uyku falan yok
gündüzleri kız uyuyor ama ben uyuyamıyorum
geceleride benim gözümden uyku akıyor o uyumuyor
canım bu süreç ne kadar sürecek benim pilim bitti şimdiden
ayy benim oğlum usluydu bu kız pek cadı

Posta kutusunu temizledim canım tüh yazdıklarında gitti boşu boşuna:(((Benim sıpada aynıydı gündüzleri uyuyordu geceleri asla, ben artık dayanamıyordum anneme veriyordum...Aksi gibi bende gündüzleri asla uyuyamam uykumu gece almalıyım.

Sana tavsiyem gündüzleri elinden geldiği kadar uyutma, insan kıyamıyor uyandırmaya ama senin pembişde gece ile gündüzü karıştırmış. Eğer yapmazsan benim gibi 40 gün çekersin bunu. Bana 40 ı çıkınca değişir demişlerdi hakkatende 40 nı çıkardı geceleri uyumaya başladı.

İyi akşamlar kızlar ...

bılgem senı gordummu gulme tutuyor
ceylana dedıgım aklıma gelıor
gıt kalabalıkta kaynasırsın dıye
gercı o ve kızı gorunmıcek cınsten olmazlar ama ıdare edersın :)

O gün ki muhabbetinize ben de yıkıldım canım ...

kızlar merhaba:))
ya ben hala regli olamadım:((((
test yaptım neğatif:((((
acaba kist falan mı oldu lucriden dolayı
dok 8 yada 9 . iğnede olrsun dedi
ben bugüm 11 . vurulacağım:((

Yağmur'um 3-5 gün gecikme yapar Lucrin ..
Bunu tedavi esnasında hastanedeki arkadaşlarımda da o kadar çok gördüm ki..
Benimde 2 tüp bebek denememde heyecandan adetim gelmiyordu bir türlü, kafayı takınca geleceği varsada gelmiyor..

Kızlar ben bu aralar sıkıntılardayım ..
Karnmım iyice büyümeye başladı ya , yemeklerden sonra nefes nefese kalkıyorum ..
O kadar az yiğiyorum ki ama sık sık yiğiyorum daha iyi oluyor ..
Göbek deliğimin etrafı kaşınıyor , acıyor ..
Hamile arkadaşlarım davul gibi gergin karnım ..
Normaldir değil mi?
Şimdiye kadar az az büyüyordu ama 1 haftadır iyice çıkmaya başladı karnım ..
Hiçte esnek değilmiş cildim , çok kuru ..
3 litre su , lierac , bebe yağı , vazalin bile kullanıyorum ama yinede geriliyor ..

Son düzenleme:
canım öperim tabiki
mesajı özelden atmadın sanırım
topiclerde atılan mesajların hepsini yakalayamıyorum

yerim ben o tatlı miniş kızı...
yok canım özelden attım göremeyeceğini bildiğimden ayrıca seni yakalarım diye de gözledim topikte ama ayrı zamanlarda girmişiz hep..
fotoğrafını ekledin mi canım kızının ben kaçırttım herhalde.

selam kizlar herkes iyidir umarim
ronyacim gecmis olsun uzun suredir girmemistim bebegini kucagina almissin ben de gormek isterim guzel kizini
mues hayirli olsun ikizmis mutlulugun iki kat artmistir insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin

gokcen vitexe baslamissin ben kararsiz kaldim biraz bir kac markaya mail gonderdim dozajlari neen farkli diye doktorunuz ne kadarlik tavsiye ederse ona gore kullanin diye cevap geldi senin kullandigin ne kadarlik 400 mglik var 40 mglik var ben alirsam 40 alicam dusukten baliyim diye dusundum yada biraz daha arastiriyim diye dusundum emin degilim

canımmm ben vitexe başlamadım kuzucum..
hem biraz pahalı geldi hem de bende senin gibi kararsız kaldım
aslında hayıt otu tohumunun kapsülünden daha etkili olduğunu söylemişlerdi
ama ben çalıştığım için düzenli olarak hazırlayamam hapını daha rahat tüketirim diye düşünmüştüm
sonra vazgeçtim işte en iyisi tohumunu alayım içebildiğim kadar içeyim dedim
aktardan aldım bir bardak kaynar suda 1 tatlı kaşığı tohumu 15 dk demlemeye bırakıyorum
4 gündür içiyorum fena gitmiyo:)) sadece akşam yatmadan bir saat önce hazırlayıp içiyorum bakayım etkisini ne zaman göreceğim
sen de bir an evvel hayıtın herhangi bir şeyine başla canım
benim 3-4 gündür akıntım arttı ondan mıdır bilmiyorum..

canımmm müthiş bir haber bu..
bayıldıımmmmm...
rabbim yavrucaklarını sana bağışlasın inşallah...
darısı kalp atışlarına:)))

Bilgecim korkacak bişey yok sanırım senin iç karnın geniş değil karnın dışarı doğru büyüyor, endişelenme benim karnım 25 haftaya doğru anca belirginleşmişti herkes iç karnın daha büyük demekki diye yorum yapıyordu.

Bol bol suyunu iç, karınması genişlemesinden, bildiğin yağlardan mutlaka sabah akşam karnına sür. Göbek değilde yine karnının büyüyo olmasıdan acıyo daha dur zınk diye dışarı çıkacak:)))))

melısela canım sezeryan cok kolay bır dogum seklı bence,sadece 2 gun bıraz agrı oluyor ama o da agrı kesıcı ıgneyle kesılıyor,ben 3. gun hastaneden bebegım kucagımda cıktım,hıc problemım olmadı,eve geldım hıc yatmadım,sezeryanda ılk gun ayaga kalkma zamanın gelınce mumkun oldugunca yurumeye calıs,ben o gece bayagı yurudum hem gaz ıcın hemde dha cabuk ayaklanmk ıcın,agrım varsa soyledım ıgne yaptılar ve sonrasında hıc agrı hıssetmedım,3. gunde hıcbırseyım kalmamıstı,bence korkma,evet bızım bebısler cok degerlı ve her nekadar normal dogum dense de rıskı olabılıyor,bebegın kolu vs sıkısabılır,tabı bunlar olasılık,ama sezeryanda 5 dakıka ıcınde komplıkasyonsuz alınıyor bebek,ben sabah 9:10 da gırdım sezeryana,9:15 te bebegım cıkmıs,temızlenmıs,kontrolu yapılmıs gıydırılmıs,benı beklıyordu odada:)) korkma canım bence,

Ronyacım bebısıne sag saglım kavusmussun masallah,Rabbım analı babalı buyumeyı nasıp etsın,bahtı guzel olsun ınsallah

Mues canım ıkız olmasına cok sevındım,saglıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah,:))

canım cevabın için teşekkür ediyorum..Yok artık ısındım dünden beri :))) kabul edecem yani, eşimde öyle istiyor, artık hakkımızda hayırlısı olsun..seninde büyümüş minik :)

Selam kızlar, pek kimse yok ama yinede yazayım belkim bir gelen okur :)))

Posta kutusunu temizledim canım tüh yazdıklarında gitti boşu boşuna:(((Benim sıpada aynıydı gündüzleri uyuyordu geceleri asla, ben artık dayanamıyordum anneme veriyordum...Aksi gibi bende gündüzleri asla uyuyamam uykumu gece almalıyım.

Sana tavsiyem gündüzleri elinden geldiği kadar uyutma, insan kıyamıyor uyandırmaya ama senin pembişde gece ile gündüzü karıştırmış. Eğer yapmazsan benim gibi 40 gün çekersin bunu. Bana 40 ı çıkınca değişir demişlerdi hakkatende 40 nı çıkardı geceleri uyumaya başladı.
boncuk bizim 75 imiz çıktı hala düzelme olmadı sanırım bu böyle gidecek genç ergen benim oğlum gündüzleride 15 dk lık uykuları var
gece kucağımda tutarsam uyuyor ama yada beşiğinde sallarsam sürekli
İyi akşamlar kızlar ...

Benimde 2 tüp bebek denememde heyecandan adetim gelmiyordu bir türlü, kafayı takınca geleceği varsada gelmiyor..

Karnmım iyice büyümeye başladı ya , yemeklerden sonra nefes nefese kalkıyorum ..
Normaldir değil mi?
3 litre su , lierac , bebe yağı , vazalin bile kullanıyorum ama yinede geriliyor ..

bilgem korkma benimde karnım seninki gibiydi göbek deliğim çok ağrıyordu
hatta demiştim burda sırf onun için dr a bile gittim
karnımın büyümesi hızlandığı içinmiş
benimde cildim çok hassastır
36 haftaya kadar en ufak bir çatlaığım yoktu
ne olduysa son 2 haftada oldu
haritaya döndüm
hamilelilkte aldığım kilolar fazlasıyla gitti
ama çatlaklar kalıcı

ronyaaaaa kızçenin fotosunu bende görmek istiyorum
nasıl oldunuz umarım ikinizde iyisinizdir
sütüm az demişsin artmıştır artık
bende sürekli süt yapıcı şeylerle kafayı yedim
çok şükür baya artırdım ama benim obur oğluma zar zor yetiyor yinede

:21:
İyi akşamlar kızlar ...

Normaldir değil mi?

:32::32::32::32:
heyo heyoooo çok mutlyum geldi kırmızılar:)))))
bu gece teşrif ettiler nazlana nazlana:))))
benım de ilk işim gözerimi açar açmaz dok randevu almak oldu,neolur dua din canlarım bu sefer kolaylıkla gerçekleşsin ,bebğim benimle daim olsun:))):34:

inşallah bekletmeden biran evvel gelir yağmurum

Tünaydın kızlar...Yağmurum inşallah kist değildir.

yagmur ınsallah kıst falan deıldırde gebelıktır
ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

geldi kızlar müjdeeee yrın başlıyorum tedaviye inşallah:)))
ronyam ben bal kızını göremedim,beni eklesene:))))))
boncuk tatliş oğlun nasıl???**
brbie nasılsın yok mu bir gelişme???

yağmurum nasılsın, tüpe başlıyosun sanırım hayırlı olsun, rahat ve kolay geçsin tedavin, tutunsun bebiş sana ve 9 ay bırakmasın, sonra kolay bi doğum ve hayırlı bi evladın olsun inşallah :))

aa yalnız kalmışım:((

neysee demek MUES in ikizleri olacak, ayy çok sevindim.

Muescim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah.

Back
X