- Konu Sahibi boncukboncuk
- #113.061
oyyyy annesı bu nazlı prenses unuttun heralde :)
gececek ınsallahhhh bugunlerde
ronyaaaaaaaa ısır onu benım yerımeeeeee lutfennnn
ufacık bir buse kondursam olurmu barbi teyzesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyy annesı bu nazlı prenses unuttun heralde :)
gececek ınsallahhhh bugunlerde
ronyaaaaaaaa ısır onu benım yerımeeeeee lutfennnn
Ronyam arkadaşlık isteği gönderdim :) bende görmek istiyorum bebişimizi..
canım arkadaşlarım cevaplarınız için Allah razı olsun..Eşimlede görüştük, oda riske atmak istemiyor, sezeryan çokmu kötüde bana istemiyorsun dedi, o kadar ay el bebek gül bebek baktık dedi, bence ne diyorsa onu yapalım diyor..Sanırım doktoruma güvenmekten başka çarem yok..yeni sezeryan olan 2 arkadaşımlada konuştum, onlarda ol dediler, o kadarda kötü olmadığını söylediler..Sanırım sizi de dinleyeceğim ve kabul edeceğim sezeryanı..
Ekintosum doktor bana daha gün vermedi, bugün nst ve usg oldu, sorun yok haftaya tekrar kontrole gel dedi..heralde daha 3 haftam falan vardır..haftaya gittiğimde daha detaylı oturup konuşacağım, bugün nutkum tutuldu konuşamadım :)
Akşam üzeri bir ağlama nöbeti geldi neden bilmiyorum, gün yaklaştığı için olabilir mi? heyecan veya korku ne bileyim sersem gibiyim :)
Mues canım çok sevindim ikizlerine, Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşAllah..
ufacık bir buse kondursam olurmu barbi teyzesi![]()
canımm buralardayımm sana özelden yazdım yazdım bir baktımki posta kutun dolmuş
birara boşaltıver canişkomm
canım ben iyice hortlak oldumm uyku falan yok
gündüzleri kız uyuyor ama ben uyuyamıyorum
geceleride benim gözümden uyku akıyor o uyumuyor
canım bu süreç ne kadar sürecek benim pilim bitti şimdiden
ayy benim oğlum usluydu bu kız pek cadı
bılgem senı gordummu gulme tutuyor
ceylana dedıgım aklıma gelıor
gıt kalabalıkta kaynasırsın dıye
gercı o ve kızı gorunmıcek cınsten olmazlar ama ıdare edersın :)
kızlar merhaba:))
ya ben hala regli olamadım(((
test yaptım neğatif(((
acaba kist falan mı oldu lucriden dolayı
dok 8 yada 9 . iğnede olrsun dedi
ben bugüm 11 . vurulacağım(
canım öperim tabiki
mesajı özelden atmadın sanırım
topiclerde atılan mesajların hepsini yakalayamıyorum
selam kizlar herkes iyidir umarim
ronyacim gecmis olsun uzun suredir girmemistim bebegini kucagina almissin ben de gormek isterim guzel kizini
mues hayirli olsun ikizmis mutlulugun iki kat artmistir insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin
gokcen vitexe baslamissin ben kararsiz kaldim biraz bir kac markaya mail gonderdim dozajlari neen farkli diye doktorunuz ne kadarlik tavsiye ederse ona gore kullanin diye cevap geldi senin kullandigin ne kadarlik 400 mglik var 40 mglik var ben alirsam 40 alicam dusukten baliyim diye dusundum yada biraz daha arastiriyim diye dusundum emin degilim
melısela canım sezeryan cok kolay bır dogum seklı bence,sadece 2 gun bıraz agrı oluyor ama o da agrı kesıcı ıgneyle kesılıyor,ben 3. gun hastaneden bebegım kucagımda cıktım,hıc problemım olmadı,eve geldım hıc yatmadım,sezeryanda ılk gun ayaga kalkma zamanın gelınce mumkun oldugunca yurumeye calıs,ben o gece bayagı yurudum hem gaz ıcın hemde dha cabuk ayaklanmk ıcın,agrım varsa soyledım ıgne yaptılar ve sonrasında hıc agrı hıssetmedım,3. gunde hıcbırseyım kalmamıstı,bence korkma,evet bızım bebısler cok degerlı ve her nekadar normal dogum dense de rıskı olabılıyor,bebegın kolu vs sıkısabılır,tabı bunlar olasılık,ama sezeryanda 5 dakıka ıcınde komplıkasyonsuz alınıyor bebek,ben sabah 9:10 da gırdım sezeryana,9:15 te bebegım cıkmıs,temızlenmıs,kontrolu yapılmıs gıydırılmıs,benı beklıyordu odada:)) korkma canım bence,
Ronyacım bebısıne sag saglım kavusmussun masallah,Rabbım analı babalı buyumeyı nasıp etsın,bahtı guzel olsun ınsallah
Mues canım ıkız olmasına cok sevındım,saglıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah,:))
boncuk bizim 75 imiz çıktı hala düzelme olmadı sanırım bu böyle gidecek genç ergen benim oğlum gündüzleride 15 dk lık uykuları varPosta kutusunu temizledim canım tüh yazdıklarında gitti boşu boşuna((Benim sıpada aynıydı gündüzleri uyuyordu geceleri asla, ben artık dayanamıyordum anneme veriyordum...Aksi gibi bende gündüzleri asla uyuyamam uykumu gece almalıyım.
Sana tavsiyem gündüzleri elinden geldiği kadar uyutma, insan kıyamıyor uyandırmaya ama senin pembişde gece ile gündüzü karıştırmış. Eğer yapmazsan benim gibi 40 gün çekersin bunu. Bana 40 ı çıkınca değişir demişlerdi hakkatende 40 nı çıkardı geceleri uyumaya başladı.
İyi akşamlar kızlar ...
O gün ki muhabbetinize ben de yıkıldım canım ...
Yağmur'um 3-5 gün gecikme yapar Lucrin ..
Bunu tedavi esnasında hastanedeki arkadaşlarımda da o kadar çok gördüm ki..
Benimde 2 tüp bebek denememde heyecandan adetim gelmiyordu bir türlü, kafayı takınca geleceği varsada gelmiyor..
Kızlar ben bu aralar sıkıntılardayım ..
Karnmım iyice büyümeye başladı ya , yemeklerden sonra nefes nefese kalkıyorum ..
O kadar az yiğiyorum ki ama sık sık yiğiyorum daha iyi oluyor ..
Göbek deliğimin etrafı kaşınıyor , acıyor ..
Hamile arkadaşlarım davul gibi gergin karnım ..
Normaldir değil mi?
Şimdiye kadar az az büyüyordu ama 1 haftadır iyice çıkmaya başladı karnım ..
Hiçte esnek değilmiş cildim , çok kuru ..
3 litre su , lierac , bebe yağı , vazalin bile kullanıyorum ama yinede geriliyor ..
İyi akşamlar kızlar ...
O gün ki muhabbetinize ben de yıkıldım canım ...
Yağmur'um 3-5 gün gecikme yapar Lucrin ..
Bunu tedavi esnasında hastanedeki arkadaşlarımda da o kadar çok gördüm ki..
Benimde 2 tüp bebek denememde heyecandan adetim gelmiyordu bir türlü, kafayı takınca geleceği varsada gelmiyor..
Kızlar ben bu aralar sıkıntılardayım ..
Karnmım iyice büyümeye başladı ya , yemeklerden sonra nefes nefese kalkıyorum ..
O kadar az yiğiyorum ki ama sık sık yiğiyorum daha iyi oluyor ..
Göbek deliğimin etrafı kaşınıyor , acıyor ..
Hamile arkadaşlarım davul gibi gergin karnım ..
Normaldir değil mi?
Şimdiye kadar az az büyüyordu ama 1 haftadır iyice çıkmaya başladı karnım ..
Hiçte esnek değilmiş cildim , çok kuru ..
3 litre su , lierac , bebe yağı , vazalin bile kullanıyorum ama yinede geriliyor ..
inşallah bekletmeden biran evvel gelir yağmurum
Tünaydın kızlar...Yağmurum inşallah kist değildir.
yagmur ınsallah kıst falan deıldırde gebelıktır
ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ufacık bir buse kondursam olurmu barbi teyzesi![]()