Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemmm ayrıntılın güzel çıkmış çok sevindim
maaşllah ne de hızlı büüyor yavrucaklarınız rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
şaka maka derken demek 20 li haftalara da geldiniz yolu yarıladınız da geçiyorsunuz bile..
maaşllah size rabbim nazarlardan saklasın inşalah:)):nazar::nazar::nazar::nazar:

ceylan kuzum yukarıdakiler aynen sen ve kuzucuğun için de geçerli:)))
ne kadar şanslısınız ben de hamile kalırsam inşallah bir gün:)) topikte bir arkadaşımla aynı haftalarda almak isterim güzel haberi
böyle bir arada daha güzel oluyo sanki:))) insan kendini yalnız hissetmez aklına takılanları sorar falan..

esilacım güzel haberini bekliyoruz 7 nisan dolaylarında:)))

yağmurcum tedavin hayırlı olsun canım yürekten inanıyorum tedavinin hayırla sonuçlanacağına
güzel güzel haberler verin bize:)))

bence farketmez ama yakındı nasıl olsa git bi sor istersen saglıkocagına
kız benim tıcker 1 hafta önden aslında ben 20+6 degilmiyim sen beni geçmişsin bunu yenimi yaptın ben daha 21, haftayı bitirip 22 ye giriyorum
amin canım inşallah bence aşıdan oldu çünkü o günden sonra oldu hem kolum agrıdı hem bacagım yatamadım bir türlü ondan agrımış olabilir başım pcde fazla kalmıyorum canım sadece akşamları 11 den sonra 2 saat falan duruyorum gündüzleri arada bakıp gidiyorum o kadar:1:

Evet yeni yaptım çizelgeyi..
Dr soruyor usg bakacakken kaç haftalıksın diye 22 dedim bugün hakketten 22 haftalık çıktı ..
Çünkü 1 aydan daha fazladır hep önde gidiyordu ..

bilgemmm ayrıntılın güzel çıkmış çok sevindim
maaşllah ne de hızlı büüyor yavrucaklarınız rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
şaka maka derken demek 20 li haftalara da geldiniz yolu yarıladınız da geçiyorsunuz bile..
maaşllah size rabbim nazarlardan saklasın inşalah:)):nazar::nazar::nazar::nazar:

ceylan kuzum yukarıdakiler aynen sen ve kuzucuğun için de geçerli:)))
ne kadar şanslısınız ben de hamile kalırsam inşallah bir gün:)) topikte bir arkadaşımla aynı haftalarda almak isterim güzel haberi
böyle bir arada daha güzel oluyo sanki:))) insan kendini yalnız hissetmez aklına takılanları sorar falan..

esilacım güzel haberini bekliyoruz 7 nisan dolaylarında:)))

yağmurcum tedavin hayırlı olsun canım yürekten inanıyorum tedavinin hayırla sonuçlanacağına
güzel güzel haberler verin bize:)))

Gökçen canım arkadaşım sağolasın ..
İnşallah tez zamanda başına olsun ..:38:

kızlar merhaba,,
geçmişe pek bakamadım çok yüzeysel gectım pek merak eden olmamıs sanırım yoklugumu ama ben yazmak ıstedım. nerdeyse bır aydır gıremıyrm sanırım. hastanede yattım uzun sure. aşırı kanamalarım oldu. bebeğim dursun diye yapılmadık sey kalmadı ama salı günü oğlumu kaybettim.....
böyle bır acıyı allahım kımseye yasatmasın. bugun gomduk yavrumu dunyalar guzelıydı. aynı babasına benzıyordu. gıttı oglum.....
kaderde buda varmıs demek..
acım cok buyuk basetmeye calısıyorum.
allahım ıcıme serınlık versın dıye dua edıyorum.
okadar baglanmıstım ki.....

Cok uzuldum Rabbim sabirlar versin
insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ve acilarini unutursun ....

kızlar merhaba,,
geçmişe pek bakamadım çok yüzeysel gectım pek merak eden olmamıs sanırım yoklugumu ama ben yazmak ıstedım. nerdeyse bır aydır gıremıyrm sanırım. hastanede yattım uzun sure. aşırı kanamalarım oldu. bebeğim dursun diye yapılmadık sey kalmadı ama salı günü oğlumu kaybettim.....
böyle bır acıyı allahım kımseye yasatmasın. bugun gomduk yavrumu dunyalar guzelıydı. aynı babasına benzıyordu. gıttı oglum.....

canımm çoook geçmiş olsun.çok üzüldüm. :((
Allah sabırlar versin.zaman en iyi ilaç canım.
esilanurda senin gibi kaybetti.bak şimdi yarın transferi var tekrar.
hayatta her şey biz insanlar için.seninde dediğin gibi kader.....
en kısa zamanda kendini toprlamanı dilerim.

kızlar merhaba,,

canım benimm vardır bundada bir hayr muhakkak,Rabbim en tez vakitte bu acını unutturacak hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....

Offff al bende de o kadar, aman şöyle bişeyde var vericez o kiloları sonuçta, kimsede kalıcı olmamış bizde de olmaz dimi? Ben tekrar 36 bedenime geri dönmeyi hayal ediyorum(?????)

Benim oğluma adapte olman nerdeyse 3 ayı buldu. Buna da şükür, hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. Doğum olzyı zaten başlı başına çok enteresan bir olay öncesinde bi sürü sıkıntı yaşadık, hamilelikle,sonrasında ama geçiyor hepsi teker teker.

sanırım kilolarını hemencecik verip kurtulan kris oldu...

kızlar merhaba,,

Canım çok geçmiş olsun,
Rabbim sabır ve gönlüne genişlik ihsan eylesin inşallah.
Tez vakitte acılarını hafifleticek birbirinden güzel evlatlar nasip eylesin inşallah.....

kızlar merhaba,,

canım nasıl üzüldüm bilemezsin bişey diyemeyeceğim çünkü anlamsız olacak dualarımdasın allah yardımcın olsun :(

5n1k canım çok geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda en güzel şekilde yerini doldursun
bu durumda sana gönül ferahlığı dilemek geliyor elden

Arkadaşlar
doktor erkeklere trentalı ne için veriyor
tetradoks u ne için veriyor
ikide aynı işlevimi görüyor açıklarmısınız

hepinize teşekkür ederim.
kürtaj sonrası en yakın ne zamanda tekrar deneyebilirim bilemiyorum ama hemen tekrardan dondurulmuslarla denemk ıstıyorum. bunun acısını baska nasıla tlatabılırım bılelmıyorum. yasadıklarım cok acıydı. butun bır gun sancı cektım bebegım elıme geldı.
canım bebegım....
cok uzgunum kızlar yaa. zaman durmus gıbı. herkes aman aglama amansus bogazımda bır dugumle yasıyorum.
en yakın zamanda allahım yenıden nasıp eder ıns.
bunların sorumlusu gunahı boynuna o pıs para meraklısı dr.dan dolayı.
aynı klınıge gıtmek zorunda olmakta ayrı bı dert..
baska bır dr.a gıdıcez ama.
kendımı toparlar toparlamaz.......

Back
X