- Konu Sahibi boncukboncuk
- #113.201
bilgemmm ayrıntılın güzel çıkmış çok sevindim
maaşllah ne de hızlı büüyor yavrucaklarınız rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
şaka maka derken demek 20 li haftalara da geldiniz yolu yarıladınız da geçiyorsunuz bile..
maaşllah size rabbim nazarlardan saklasın inşalah:))

ceylan kuzum yukarıdakiler aynen sen ve kuzucuğun için de geçerli:)))
ne kadar şanslısınız ben de hamile kalırsam inşallah bir gün:)) topikte bir arkadaşımla aynı haftalarda almak isterim güzel haberi
böyle bir arada daha güzel oluyo sanki:))) insan kendini yalnız hissetmez aklına takılanları sorar falan..
esilacım güzel haberini bekliyoruz 7 nisan dolaylarında:)))
yağmurcum tedavin hayırlı olsun canım yürekten inanıyorum tedavinin hayırla sonuçlanacağına
güzel güzel haberler verin bize:)))
maaşllah ne de hızlı büüyor yavrucaklarınız rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
şaka maka derken demek 20 li haftalara da geldiniz yolu yarıladınız da geçiyorsunuz bile..
maaşllah size rabbim nazarlardan saklasın inşalah:))

ceylan kuzum yukarıdakiler aynen sen ve kuzucuğun için de geçerli:)))
ne kadar şanslısınız ben de hamile kalırsam inşallah bir gün:)) topikte bir arkadaşımla aynı haftalarda almak isterim güzel haberi
böyle bir arada daha güzel oluyo sanki:))) insan kendini yalnız hissetmez aklına takılanları sorar falan..
esilacım güzel haberini bekliyoruz 7 nisan dolaylarında:)))
yağmurcum tedavin hayırlı olsun canım yürekten inanıyorum tedavinin hayırla sonuçlanacağına
güzel güzel haberler verin bize:)))