Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar ..

Yağmur'um tedavin çok güzel gidiyor , insallah yavruna kavuşman yakındır ..

Lorkeee'mmm inşlallah işlemleriniz çabuk çabuk biterde senin içinde hemen gün sayarız ..

Ekintos'ummm birde senin verdiğin tekniği deneyeyim ..

Kızlar benimde belim çok ağrıyor , 5.5 aylık olduk ama sanki erken başladı ..
Gün içinde 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum ..
Kalmam için iyi dinlenmiş olmam gerek ..

Rabbim bizlerede sağlıkla doğurmak nasip etsin .

Melis'im az kaldııı 2 hafta sonra alırlar bebeği bence ..
Sezeryan için 38. hafta gayet güzel bir hafta ..

Son kızlar sabah erkenden hastaneye gittik dosya için meger ben akıllı sormamıştım öğleden sonra aciliyormus dosya
Kocamda işine geç gitti bosuna
Ya bugün ya yarın tekrar gidi ez Mues müjdesi sonrası
Esila yağmur arkasından da ben gelirim belki dua edin
Ronyam uykusuz kalmissin inşallah kızın çabuk düzene girer

Ekintos yakınınıza duA edicim insalah

lorkemmm canım arkdaşım inşallah tedavi süreciniz su gibi akar
ve sonu çok güzel olur
belki seninde ikizin olur bellimi olur :emir_bebek::emir_bebek:

bilgemmm bel ağrıların artık başlar normal
ama fazla ayakta durmamaya çalış
bel ağrıları gebelikte önemli belden başlayan kasıklara vuran ağrılar
Allah muhafaza erken doğum habercisi olabilir
vücudunu dinle eğer uyarı veriyorsa zorlama kendini dinlen

ve sonu çok güzel olur

Evin içinde gezindikten sonra hemen yatıyorum Ronya'm ..
Birazcık ağrı hissetsem hemen dinlenme moduna ..
Böyle böyle atlatacağız inşallah bu günleri..

2 ay önce buraya üye olduğumda doktor imkansız demişti, ama mucize oldu hamileyim. her ne kadar buraya yazı yazmasamda boncuk'un, ronya'nın diğerlerinin yazdıkları bana umut oldu. sizlerle yazışmadık ama özellikle boncuk sana çok çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun, rabbim bekleyen herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

azda olda sizleri takip etmeye çalışıyorum kızlar.özellikle krishazel başka topiklerdede gördüm seni.sanırım senin eşindede sperm azlığı vardı.benim eşimdede sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı.o yüzden burda derdimi sizlerle paylaşmak istedim.

yasemin senin adına çok sevindim.tebrik ederim.hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah:)umarım bizde en kısa zamanda buraya müjdeli haberleri yazarız.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Allah evlatlarımızla sınamasın bizleri...:43:

2 ay önce buraya üye olduğumda doktor imkansız demişti, ama mucize oldu hamileyim. her ne kadar buraya yazı yazmasamda boncuk'un, ronya'nın diğerlerinin yazdıkları bana umut oldu. sizlerle yazışmadık ama özellikle boncuk sana çok çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun, rabbim bekleyen herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

canım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin meleğin inşallah
sana umut olabilmişsek ne mutlu bize :34:

canım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin meleğin inşallah
sana umut olabilmişsek ne mutlu bize :34:

sayı azdı, hareket azdı, morfoloji bozuktu... ve doktor bizi bitirmişti sizleri buldum gerçekten büyük umut oldunuz, burda öğrendiklerimi uyguladım, olacağına sayenizde inandım ronya, çok çok teşekkür ederim yaa. takib ettiğim kadarıyla yeni anne oldun, gözün aydın canım.

Merhaba öncelikle çok çok tebrik ederim inş sağlıkla bebeğini alırsın kucağına. Sende bizlere umut oldun şimdi. Buarada acaba eşinin değerleri nasıldı neler yaptınız biraz anlatır msın? şimdiden teşekkürler ve tekrar tebrikler

GÖRÜYOR MUSUN RONYAM TOPİK AMACINA NASIL HİZMET EDİYOR ,BİZ HİÇ DİYOLAĞA GİRMEDİK AMA TAKİP EDEN VE SONUÇ ALAN KİŞİLER VAR.NE KADAR MUTLULUK VERİCİ...

BU ARADA YASEMİN TEBRİK EDRİM:nazar:

Merhaba öncelikle çok çok tebrik ederim inş sağlıkla bebeğini alırsın kucağına. Sende bizlere umut oldun şimdi. Buarada acaba eşinin değerleri nasıldı neler yaptınız biraz anlatır msın? şimdiden teşekkürler ve tekrar tebrikler

morfoloji % 2, sayı 5 milyon filan, hareketli % 6 idi. 5 ay önce keçiboynuzu kürüne başladım, birde geçen ay aktara özel bi macun yaptırdık, sabah aksam düzenli olarak onu kullandı. yemesine içmesine, c vitamini almaya özen gösterdi. siğara bıraktı birde spor yapmaya başlamıştı. aslında galiba en önemlisi kafaya takmadan olacağına inanmak

GÖRÜYOR MUSUN RONYAM TOPİK AMACINA NASIL HİZMET EDİYOR ,BİZ HİÇ DİYOLAĞA GİRMEDİK AMA TAKİP EDEN VE SONUÇ ALAN KİŞİLER VAR.NE KADAR MUTLULUK VERİCİ...

çok çok teşekkürler ekintos, sizleri takip ediyordum ama yazmaya cesaret edemiyodum aklımda hep doktorun söyledikleri ve ya olmazsa vardı ama oldu ailemden önce burda paylaşmak istedim

evet canım onun için kk yı çok seviyorum
gerçekten derdin ne ise bir topic buluyorsun kendine
tabi bizim topiğimizde kk nın en güzel topiclerinden
her ne kadar bu günlerde pek sakin olsada :97:

morfoloji % 2, sayı 5 milyon filan, hareketli % 6 idi. 5 ay önce keçiboynuzu kürüne başladım, birde geçen ay aktara özel bi macun yaptırdık, sabah aksam düzenli olarak onu kullandı. yemesine içmesine, c vitamini almaya özen gösterdi. siğara bıraktı birde spor yapmaya başlamıştı. aslında galiba en önemlisi kafaya takmadan olacağına inanmak

Çok teşekkürler cevabın için gerçekten umut oldun bize. Bizim sayı 14.000.000 morfoloji %4 toplam hareketli %52, doktor direk mikroenjeksiyon önerdi:(( İlaçları yazdı ama kanıtlanmış etkileri yok dedi. Biz de keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz bi de evicap trental ve CQ10 kullanıyo eşim. bizde güzel haberi veririz kısa sürede inş.

Çok teşekkürler cevabın için gerçekten umut oldun bize. Bizim sayı 14.000.000 morfoloji %4 toplam hareketli %52, doktor direk mikroenjeksiyon önerdi:(( İlaçları yazdı ama kanıtlanmış etkileri yok dedi. Biz de keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz bi de evicap trental ve CQ10 kullanıyo eşim. bizde güzel haberi veririz kısa sürede inş.

Ben doktorlara olan inancımı kaybettim. bize düzelmesinin imkansız olduğunu söyleyerek ilaç bile vermedi, sadece doğal beslen bitkisel destek alın keçiboynuzu filan yapın, düzelmez ama deneyin dedi. kendim araştırdım multivitamin + keçiboynuzu kürü + macun birde olacağına inanmak bizi kurtardı. tahlil sonucumu kapak olsun diye doktora götürücem

Ben doktorlara olan inancımı kaybettim. bize düzelmesinin imkansız olduğunu söyleyerek ilaç bile vermedi, sadece doğal beslen bitkisel destek alın keçiboynuzu filan yapın, düzelmez ama deneyin dedi. kendim araştırdım multivitamin + keçiboynuzu kürü + macun birde olacağına inanmak bizi kurtardı. tahlil sonucumu kapak olsun diye doktora götürücem

Çok haklısın o kadar moral bozuyorlar ki. Sanki onlar ne derse öyle olurmuş gibi. Tamam tıp bilim bunlara inanıyoruz ama sonuçta Allah ol dedikten sonra ne doktor bilir ne de başkası. Ben de böyle düşünüyorum önemli olan inanmak inandıktan sonra herşey daha yolunda gidecekmiş gibi geliyor. Doktorlar da umutlarımızı kırdıklarıyla kalırlar işte böyle.

Çok haklısın o kadar moral bozuyorlar ki. Sanki onlar ne derse öyle olurmuş gibi. Tamam tıp bilim bunlara inanıyoruz ama sonuçta Allah ol dedikten sonra ne doktor bilir ne de başkası. Ben de böyle düşünüyorum önemli olan inanmak inandıktan sonra herşey daha yolunda gidecekmiş gibi geliyor. Doktorlar da umutlarımızı kırdıklarıyla kalırlar işte böyle.

kızlar yaklaşık bir buçuk yıl önce ilk sperm testimizi vermiştik
ve testi verdiğimiz tüp bebek merkezinin doktoru sizin kesinlikle doğal yolla çocuğunuz olmaz demişti
ben titrek bir sesle aşılamadamı olmaz diye sormuştum ve cevap tüple bile olmayabilir
morfolojisi çok kötü spermlerin demişti o an dünya başıma yıkılmıştı
ve sonra uzun araştırmalarım sonunda bu topicle karşılaştım
ve bizlere çok emeği geçen krishazel arkadaşımızın bilgilerinden faydalanarak
mücadele yolunu seçtik sonunda doğal yolla hamile kaldım ve şimdi
çok şükür kızım iki haftalık oldu.sizlere tavsiyem şuan çok aktif olmasada topiğimiz
geçmişi okursanız çok faydalı bilgiler edineceksiniz

kızlar yaklaşık bir buçuk yıl önce ilk sperm testimizi vermiştik
ve testi verdiğimiz tüp bebek merkezinin doktoru sizin kesinlikle doğal yolla çocuğunuz olmaz demişti
ben titrek bir sesle aşılamadamı olmaz diye sormuştum ve cevap tüple bile olmayabilir
morfolojisi çok kötü spermlerin demişti o an dünya başıma yıkılmıştı
ve sonra uzun araştırmalarım sonunda bu topicle karşılaştım
ve bizlere çok emeği geçen krishazel arkadaşımızın bilgilerinden faydalanarak
mücadele yolunu seçtik sonunda doğal yolla hamile kaldım ve şimdi
çok şükür kızım iki haftalık oldu.sizlere tavsiyem şuan çok aktif olmasada topiğimiz
geçmişi okursanız çok faydalı bilgiler edineceksiniz

Çok haklısın ronya, bu topic benim en büyük ümidim oldu. haftalarca pc başından kalkmadan her sayfayı satır satır okudum, bir çok kişinin doğal yolla hamile kaldığını öğredim, bizim neden olmasın dedim. Çok faydalı bilgiler var ümitsizliğe kapılmadan herkes faydalanabilir.

Günaydın kızlar ..

Yağmur'um tedavin çok güzel gidiyor , insallah yavruna kavuşman yakındır ..

Lorkeee'mmm inşlallah işlemleriniz çabuk çabuk biterde senin içinde hemen gün sayarız ..

.
Bilgem ins dediğin gibi olur haftaya dosyayı heyete veriP raporu beklicez bakalim

ve sonu çok güzel olur

Ronyam nasib canım ama devlet tek transfer yapiyo hayırlısı artık

Back
X