Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oğlum kıyametleri kopartmadan yazayım Allaha çok şükür 7.4.2012 de sağsalim yavrumu kucağıma aldım 3850 gr normal doğumla, epiduralle ama sadece dikişleri hissetmedim 12 saat sancı çektim , doğumumda sonrası da çok zor ve kötüydü, dikişlerim açıldı kuzumu kucağıma bile alamadım.. çok anlatmayayım hamileleri ve yakın zamanda hamile kalacak arkadaşları korkutmak istemiyorum. bu duygu çok güzel ama çok zor anne olmak, oğlum çok huysuz, ve ağlama krizimiz geldi yazarım yin

Herkese merhaba nasılsınız şekerler.
Yağmur'um çok az kaldı.
Haydi hayırlısı olsun minik kuşum.
:21:

oğlum kıyametleri kopartmadan yazayım Allaha çok şükür 7.4.2012 de sağsalim yavrumu kucağıma aldım 3850 gr normal doğumla, epiduralle ama sadece dikişleri hissetmedim 12 saat sancı çektim , doğumumda sonrası da çok zor ve kötüydü, dikişlerim açıldı kuzumu kucağıma bile alamadım.. çok anlatmayayım hamileleri ve yakın zamanda hamile kalacak arkadaşları korkutmak istemiyorum. bu duygu çok güzel ama çok zor anne olmak, oğlum çok huysuz, ve ağlama krizimiz geldi yazarım yin

Papatya canım, Rabbbim oğluşunu hayırlı evlat eylesin inşallah.
:nazar::nazar::nazar:

kızlar cuma günü sabah sezeryan için 8de hastanede olacam..bugün doktor yine fikrini değiştirdi..bende artık kabul ettim..çünkü hastanede baya gerildim, dosyam falan kaybolmuş..Sinirler iyice tavan olduğu için kurtulmak istiyorum ordan :) hakkımızda hayırlısı olsun..dualarınızı bekliyorum..

ayy hadi hayırlısı.inşallah hiç sıkıntısız geçer biter gider.....bebişini alırsın kucağına inşallahhh

kızlar biliyorsunuz yarın 20 nisan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) in doğum günü 9 hatim oldu 10. hatim tamalanmak üzere 21,27,28,ve 29, cüzler kaldı kızlar lütfen yardım edinde tamalansın
(Efendimiz(s.a.v.)e hediye olacak hatimler)

Paptya gozunaydin.
Saglicakla buyut kuzunu.

Ceylan topigin tahminleri basindan beri tuttu.
Benim oglum seninde kizin oluyor hayirlisi ile.
Ee bizde dünür olalim artik.
Masallah kizina.Cok nazli ama olsun :)

ceylan ve azra bacılarrrrrrrr :52:

biriniz 27 biriniz 28. cüzü okurmusunuzz????

ceylan bu arada sana kız hissediyorum dimiştim :))

Maşallah ceylan'ım çok sevindim.:nazar:
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
sagol muesim inşallah seninkiler hemen gösterirler cinsiyetini bizimki çok merak ettirdi kendini:))))
Paptya gozunaydin.
Saglicakla buyut kuzunu.

Ceylan topigin tahminleri basindan beri tuttu.
Benim oglum seninde kizin oluyor hayirlisi ile.
Ee bizde dünür olalim artik.
Masallah kizina.Cok nazli ama olsun :)
bilgem alırmısın valla çok nazlı çıktı alan olursa hemen verecem ben bu kızı nazı zor çekilir kesin bu kızın:1::1::1::1:
ceylancim gozunaydin canimmmmm cok sevindim senin adina:16:
Papatya gozun aydin saglikla buyusun yavrun insallah
sagol azra darısı başına inşallah:34:

ceylan ve azra bacılarrrrrrrr :52:

biriniz 27 biriniz 28. cüzü okurmusunuzz????

ceylan bu arada sana kız hissediyorum dimiştim :))

canım ben yarına kadar yetiştirememki o kadar seri degilim malesef bi kaç gün önceden deseydin olurdu :44::44::44:
herkes demişti kız diye ama ben hala inanamıyorum kendimi dogumda ögrenmeye iyice alıştırmışım galiba:37::37::37:

canım ben yarına kadar yetiştirememki o kadar seri degilim malesef bi kaç gün önceden deseydin olurdu :44::44::44:
herkes demişti kız diye ama ben hala inanamıyorum kendimi dogumda ögrenmeye iyice alıştırmışım galiba:37::37::37:

hayırlısı ile doğsunda kız oğlan ikiside lazım :))

darısı başımızaaa özellikle benim herifin kız delisi kendisi :37:

canım annene kayınvalidene işte versen birinee yahu

kayınvalidem okumuyo kuran annemde kendi toplantısından almış yaa bide yarın eşiminde dogum günü dışarı çıkarız diye alamıyorum çıkmazsak yine akşama kadar yetiştirmeye çalışırdım valla:37:

bu arada amin canım az önce söylemeyi unutmuşum saglıklı sıhhatli olsun öncelikle ama bizde eşimle hep kız istemiştik allah gönlümüze göre verdi:1:

bu arada amin canım az önce söylemeyi unutmuşum saglıklı sıhhatli olsun öncelikle ama bizde eşimle hep kız istemiştik allah gönlümüze göre verdi:1:

evet inş. hepimizin gönlüne göre verir :))

eşinin doğum günüde ne güzel güne denk gelmiş öyle maşaallah :))

Back
X