Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

Gunaydin kizlar.
Melis"im sezeryanin olduysa simdiye coktan kuzunu kucagina almissindir.
Saglicakla buyusun kuzun.

Gunaydin kizlar.
Melis"im sezeryanin olduysa simdiye coktan kuzunu kucagina almissindir.
Saglicakla buyusun kuzun.

huhuu selam mıllet nasılsınız ...
dun arkadasımın kınası vardı valla o topukluluarla aranızda tum gun gezıp ayagı hala saglam olan varsa tebrık edıyorum 3 saatte ayak parmaklarıma kramp gırdı bıde az bıraz oynadım sanırımo tetıkledı :27:

ekıntosum oglun cıhan nasıllar :34:
ronyamın guzel kızıda duzene gırmıstır ınsallah
melıslela suan hala saskın saskın yavrusuna bakıyordur emınım :emir_bebek:
bılgemm sen nasılsın gobegın cok guzeldı masallah ıcınde katkat guzeldır ..hersey yolunda devam edıyodur ınsallah senın de ...
ceyo sonunda kızı olacagını ogrenmıısıın valla tam seruven oldu senın durum :1:
yagmurum ıcın gerı sayım da devam edıyor bakalım heyecan dorukta ...

gunaydin kizlarrr
YAGMURUM yagmur yureklim senden gelecek o guzel haberle sessiz kalan topigimiz canlanacak RABBIMIN izniyle...
LORKEMM amerikalarida talan ettin geldin geleli senden ses seda yok hadi bakalim tedavin hayirli olsun RABBIM isini kolaylastirsin hersey su gibi akip gecsin ve sende o muhtesem haberle sevin INSALLAH....bebisinide alir gezmelere gidersin artikim :)) buarada duayi ne iyi dusunmussunuz bende katilmak isterim

umudcum bı kısı ıcın degıl de efendımız ıcın okuyalım dıe dusundum sonunda duasında hepımızın adını sayarız ınsallah
oğlum kıyametleri kopartmadan yazayım Allaha çok şükür 7.4.2012 de sağsalim yavrumu kucağıma aldım 3850 gr normal doğumla, epiduralle ama sadece dikişleri hissetmedim 12 saat sancı çektim , doğumumda sonrası da çok zor ve kötüydü, dikişlerim açıldı kuzumu kucağıma bile alamadım.. çok anlatmayayım hamileleri ve yakın zamanda hamile kalacak arkadaşları korkutmak istemiyorum. bu duygu çok güzel ama çok zor anne olmak, oğlum çok huysuz, ve ağlama krizimiz geldi yazarım yin

Allah hayırlı evlat eylesın papatya .. hep guzel gunlerını gormenıızı nasıb etsın ınsalah :nazar:

kızlar dun bı yazı yazmıstım tefrıcıye okuyan arkadaslar var suan ozelden haber aldım bılgı vereyım dedım 994 tane daha var elımde okumak ıstyeyen olursa bana yazabılır nisan sonuna kadar

Herkese hayırlı cumalar.
Nasılsınız şekerler.

Muesim iyi aksamlar nasilsin bebislerin nasil?

Canım yeni gördüm iyiyiz çok şükür,
Bende bebeklerimde.:nazar:
Sen nasılsın şeker....:71:

sagol muesim inşallah seninkiler hemen gösterirler cinsiyetini bizimki çok merak ettirdi kendini:))))

bilgem alırmısın valla çok nazlı çıktı alan olursa hemen verecem ben bu kızı nazı zor çekilir kesin bu kızın:1::1::1::1:

sagol azra darısı başına inşallah:34:

İnşallah Ceylan'ım hakkatten sen bayağı bekledin.
Belli çok nazlı olucak.
Allah Bilgem'in oğluşuna yardım etsin :9:

kızlar dun bı yazı yazmıstım tefrıcıye okuyan arkadaslar var suan ozelden haber aldım bılgı vereyım dedım 994 tane daha var elımde okumak ıstyeyen olursa bana yazabılır nisan sonuna kadar

Canım ben alırım en son ne zamana kadar okunucak?

Son düzenleme:

lorkem ben 250 almistim dün 219 unu okudum bi 250 daha alabilirim

muesim cok iyiyim hamdolsun. gecmisi okuyorum ne kadar güzel sohbetler etmissiniz. Senin kaan hocayla tanisdigin sayfalari gordum. cok sukur simdi bebislerin seninle:16: kaan hocanin yanina ankaraya gidebilmismiydiniz canim?

nisan sonuna kadr deedık muesım .. kac tane aabılrsen bana face den veya burdan yazabılırısın canım

azra sana da ekledım o zaman 250 daha :34:

tamam lorkecim. Ben boyle az az aliyorum sirkette vakit oldukca okuyorum dun baya bi bosluk buldum. Bittikce kalmis olursa yine alirim

lorkem ben 250 almistim dün 219 unu okudum bi 250 daha alabilirim

muesim cok iyiyim hamdolsun. gecmisi okuyorum ne kadar güzel sohbetler etmissiniz. Senin kaan hocayla tanisdigin sayfalari gordum. cok sukur simdi bebislerin seninle:16: kaan hocanin yanina ankaraya gidebilmismiydiniz canim?

Geçmişi okuyorsun demek =)
Çok duygulanıyorum okuyunca,
Çok şükür bebişlerimiz bizimle.
Seninde öyle olucak inşallah azra'm çok az kaldı o vakite inşallah.

Yok canım hiç gidemedik çok istedik ama hiç kısmet olmadı.
Eşim o aralar iş değiştirmişti.
Yeni olduğu için izin alamıyordu. Hormon ilaçları bir ay fayda etse diğer ay yükseliyordu.
Ne günlerdi az ağlamadık =)
Meğer eşim çocukken ateşli bir rahatsızlık geçirmiş. Testislerine vurmuş ateş.
K.validemin aklına geldi birgün söyledi bize bizde en son gittiğimiz doktora söyledik.
"Daha beklemenizin bir anlamı yok" dedi
Meğer hormon ilaçları vitaminler o yüzden fayda etmemiş.
Öyle tüpe geçtik.

nisan sonuna kadr deedık muesım .. kac tane aabılrsen bana face den veya burdan yazabılırısın canım

azra sana da ekledım o zaman 250 daha :34:

Oooo daha farmış ben 300 alayım canım ozaman.
Sana okuyoruz dimi bunu tüp bebek tedavin için.

Muesim dun msjini aldim ,cevapta yazdim ama gonderilemedi dedi.
Masallah kuzularin kocaman olmuslar ,cok sevindim.

Herkese hayırlı cumalar.
Nasılsınız şekerler.

Canım yeni gördüm iyiyiz çok şükür,
Bende bebeklerimde.:nazar:
Sen nasılsın şeker....:71:

İnşallah Ceylan'ım hakkatten sen bayağı bekledin.
Belli çok nazlı olucak.
Allah Bilgem'in oğluşuna yardım etsin :9:

Canım ben alırım en son ne zamana kadar okunucak?

mues korkutma bilgemin gözünü kız evde kalacak yoksa kızım:9::9::9::9:
küçük havuçlu anne geliyooooo:27::27::27::27:

Oooo daha farmış ben 300 alayım canım ozaman.
Sana okuyoruz dimi bunu tüp bebek tedavin için.

tamam yazdım canım .. yok bana okumuyoruz yanı kutlu dogum sebebıyle efendımız (sav) ıcın okuyalım dıye dusundum bıtınce duasında da hepımızın adını anarız ınsallah

bilgemmm :3: gormuyormusun benı :26: bı oncekı sayfada bıseyler yazmıstım sana nasılsın hersey yolunda mı gobısın cok guzel olmus dıye ...

Lorke'm sagolasin kuzum benim.
Evde internet yok,pzt gunune kadar.Bende cepten takip ediyorum.
Yazmasi dert okumasi dert.
Oyle yavas ki.
Yoksa gormem mi seni kusum?
Operim kocaman.

herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah, topikte neler oluyor, bilen biri bana özet geçerse çok sevinirim...

Back
X