• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceylan almadım şimdilik idare ediyorum çokta zorda kalırsam alıcam .. Bende bir formül buldum ..
Eşim gidince arkadasından yatmıyorum artık .. Yatınca ağrım başlıyor ..
Onun yerine gündüz 1 saat uyuyorum ..
Böylece gece sırt ağrım azaldı biraz ..

Ben bebek kıyafetlerini bitirdim ..
6. ayına kadar giyeceği herşey tamam ..
Çok fazla dışarı çıkmadığım için erkenden bitirdim ..

Anakucağı , oto koltuğu , nevresim takımı uyku seti vs vs bunlar kaldı ..
Bunlarıda yatağı alınmadan alınmıyor ..
Ölçüleri uymuyor çünkü..

Şimdi mobilya beşik mi yoksa park yatak mı alsam onda kararsızım ..

Kızlar bu konuda bana fikir verebilirsiniz :46:

kesinlikle park yatak al .....
tecrubeyle sabit...

hayırlı akşamlar kızlarrr

ne güzel topik canlandı yine maşaallah :nazar:

yağmurum seni tebrik ettim ama görmedin heralde :((

krisim ,bilgemm nasılsınız ???

yahu benim bir derdim var :))

şimdi benim yaşadığım malum olayı biliyorsunuz!!!

beni normal adet tarihim ayıun 4 idi ama düşüğü ayın 15 de yaptım ve ogün bugündür gelip giden yok yani adet olmadım üstelik çok şükür ağrım sızımda yok aslında rahatım böyle :))

sizce nedir bacılar bu durumun alameti :26:

Gunaydin kizlar.
Kris"im hala arastiriyoruz ama park yatak mantikli geldi.

Kadser dusukten sonra gecikme olabilir.
Ben gecen sene kurtajdan 2 ay sonra adet oldum.

kızlar bende sanırm pıhtılaşma sorunu varmış. yapılan kan testlerinden sonucu çıkanları alıyorum. sadece birinde problem var gibi görünüyor. apcr direnci var gözüküyor. genetik araştırmaya gereksinim var bu durumda...
bakalım neler olucak....
mayısın ılk haftaso dr.umla rabdevum var. ozamana kadar bekleyeceğim...

kızlar bende sanırm pıhtılaşma sorunu varmış. yapılan kan testlerinden sonucu çıkanları alıyorum. sadece birinde problem var gibi görünüyor. apcr direnci var gözüküyor. genetik araştırmaya gereksinim var bu durumda...
bakalım neler olucak....

geçmiş olsun tatlım,gebeliğinde bunu önleyici iğne kullandınmı??

Selam kızlar.

yagmurcum profil resmin çok güzel Maşallah...

Lorkem hiç bahsetmedin gün oturması nasıl geçti dr a gidcektin işlerin yolunda gitti mi? Dosyanız konseyden çıkmış mı?

Ronyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))

Selam kızlar.

Lorkem hiç bahsetmedin gün oturması nasıl geçti dr a gidcektin işlerin yolunda gitti mi? Dosyanız konseyden çıkmış mı?

boncukum gun guzel gectı 10 buyuk 6 velet vardı :27:
yedık ıctık valla hersey guzel olmus ellerıme saglık oyle soyleıdler yanı :56:

konseyden buyuk ıhtımal cıkmıstır cuma arayacaktım ama mesaı saatı gecınce aklıma geldı
ptesı arayıp gıdıcem ınsallah hastaneye bakalım

Son adet raihini söyle hemen yapayım yağmurum..
yapalım bilgem,yada erken mı sence???????????
28 mart son adet tarihim:)
Selam kızlar.

canım:))))))))))))
çok saol:)))
nasılsın ,oğluşumuz naasıl:)))
boncukum gun guzel gectı 10 buyuk 6 velet vardı :27:
yedık ıctık valla hersey guzel olmus ellerıme saglık oyle soyleıdler yanı :56:

konseyden buyuk ıhtımal cıkmıstır cuma arayacaktım ama mesaı saatı gecınce aklıma geldı
ptesı arayıp gıdıcem ınsallah hastaneye bakalım

inşallah çıkmıştır:)))))))Rabbim gönlüne göre versin:)

Selam kızlar ...
İyi geceler herkese..

Yağmur'um yapalım istersen , benim içimden bir ses sorun olmayacağını söylüyor ..
Yalnız çizelgeye ne yazmam gerektiğini söylemeişsin ..
Ben bir tane örnek yapayım , sen yarın güzel bir cümle yaz onuda yapabilirim ..

Yağmur'um bu örnek ..
İstersen kullan , istemezsen güzel bir cümle bul onu yapayım ..
http://lbdf.lilypie.com/Ok2Yp3.png

bakalım neler olucak....

ahh canım nasıl böyle bir şeyi gözden kaçırırlar anlamıyorum :47:
ben hamile kalır kalmaz sorun olmamasına rağmen hemen pıhtılaşma testlerine bakılmıştı
normal bir kan tahlilinde bile bakılabilen basit bir test
neyse hayırlısı diyelim artık bundan sonraki gebeliğin için öğrenmeniz iyi olmuş
canım çok sıkılıyordun inşallah Rabbim birazda olsa gönül ferahlığı vermiştir
zor günler geçirdin ama hepsi geçecek inşallah sende yağmurum gibi tekrardan muradına ereceksin

Selam kızlar ...
İyi geceler herkese..

Yağmur'um yapalım istersen , benim içimden bir ses sorun olmayacağını söylüyor ..
Yalnız çizelgeye ne yazmam gerektiğini söylemeişsin ..
Ben bir tane örnek yapayım , sen yarın güzel bir cümle yaz onuda yapabilirim ..

Yağmur'um bu örnek ..
İstersen kullan , istemezsen güzel bir cümle bul onu yapayım ..
http://lbdf.lilypie.com/Ok2Yp3.png

günaydınlarrrr1:))
çok beğendim bebeğim:)))
zaten ben yeşilşde çok sewerim:))
bilgem inşallah dedğin gibi hiç bir problem çıkmaz:)))

ben hamile kalır kalmaz sorun olmamasına rağmen hemen pıhtılaşma testlerine bakılmıştı
neyse hayırlısı diyelim artık bundan sonraki gebeliğin için öğrenmeniz iyi olmuş
zor günler geçirdin ama hepsi geçecek inşallah sende yağmurum gibi tekrardan muradına ereceksin

canımsın ronyammmm:16:

Ronyacim bende baktirmak istiyorum ancak arastirim bu genetik test adi altinda bakiliyormus ve dusuk olmadan devletde yaptiramiyormusuz ve ozeldede fiati 1.5 milyara kadar ciktigini solemisler. Sen ozeldemi baktirmistin ve ne kadar ucret vermistin canim? Benim rahmetli babam hergun coraspirin icerdi annemde beyin kanamasi gecirdi yuksek tansiyondan ve simdi oda coraspirin aliyor hergun bendede olma ohtimali var diye dusunuyorum ve yaptirmak cok istiyorum

Ronyacim bende baktirmak istiyorum ancak arastirim bu genetik test adi altinda bakiliyormus ve dusuk olmadan devletde yaptiramiyormusuz ve ozeldede fiati 1.5 milyara kadar ciktigini solemisler. Sen ozeldemi baktirmistin ve ne kadar ucret vermistin canim? Benim rahmetli babam hergun coraspirin icerdi annemde beyin kanamasi gecirdi yuksek tansiyondan ve simdi oda coraspirin aliyor hergun bendede olma ohtimali var diye dusunuyorum ve yaptirmak cok istiyorum

Azra canım ben devlet hastanesinde yaptırdım ..
Benim geçen yıl bir kürtajım olmuştu ve kürtajımı yapan dr istem yaptı Zekai Tahir'e ..
Faktör 5 diye bir test , 5 aşamada pıhtılaşma var mı diye bakılıyor fakat ben genetikç- test olarak yaptırdım yaklaşık 1 ayda çıktı test sonucum ..

Şöyle bri durum daha var ..
Ben bir arkadaşımı götürdüm oraya ..
Daha önce düşük yada kürtajı yoktu , dr'a rica et ben tüp bebek yaptıracağım de , riske atmak istemiyorum bebeğimi de dedim ..
Aynen böyle söylemiş dr'a ve onada bakıldı , yüksek derecede pıhtışalaşma bozukluğu çıktı ..
Akabinde tüp bebek yaptırdı , olmadı ama tutsaydı kesinlikle iğne kullanması gerekecekti..

Ben günde 1 tane vuruyorum kendime ..
Tam 6 aydır ..

İstanbul'da 3 kere düşük yapmayınca genetik tahlil yapmamışlardı eşimin kuzenine çok şaşırmıştım ..

Son düzenleme:
günaydınlarrrr1:))
çok beğendim bebeğim:)))
zaten ben yeşilşde çok sewerim:))
bilgem inşallah dedğin gibi hiç bir problem çıkmaz:)))

İmşallah yağmu'um güzel düşünelim güzel olsun ..
Güle güle kullan çizelgeni..
Eğer ikizse bebişlerin yenisini yaparız..

ronyacım bu testler ancak tekrarlayan düşüklerde yapılıyor. bnm ilk düşüğüm oldu. hastanaede olduğum için yaptırabiliyorum. yani tıbbi açıdan en az iki düşük normal sayılıyor malesef. ınr testi filan mı yapıldı acaba sana?? onlarda pıhtılaşma faktörleri banada yapıldı hatta yumurta toplama işleminden önce filan yapılıyor. aynı gün alınabiliyor sonuçlar. şuan bnm yaptırdıklarım protein c,protein s gibi testler. ayrıca apc-r diye bir test verdim. bunlarda sorun çıkarsa ki bende şuan birinde çıktı genetik bir problem olma olasıığı söz konusu :(
gebeliğim için öğrenmem iyi oldu evet ama yeni bir gebelik istiyormuyum bilmiyorum. canım fena sıkkkın. ciddi bir depresyonun içine sürükleniyorum fakındayım ama elden gelen birseyde yok!!
yeniden aynı seylerı yasama olasılıgım var hergün iğne vurulmamda gerekicek sanırım şu genetik testlerden sonra belli olucak.
isyan ediyorum artık. bütün sınavlar bizemi anlamadım yaniii.
haaa bide bu sorunları hamile kalırsam!!! yaşıycam:)

Back
X