• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ya ağzına sağlık:)))
hyırlı cumalar:)

lorkem sanki hala rüyadayım,sakın benı çimdiklemeyin:)))

amin esram darısı başına inşallahv vede tüm isteyen arkadaşlarıma:))
esra bana hiç çift gelmedi
ikizlere hamileykenikiz olduğunu hissttim,önce ilk kese gözüktü dok tek dediğimde nerdeyse onu dövecektim,bir hafta sonra ikinci kese kalp atışları dünyalar benim oldu:))
ve birde kocam duymasın kız bu kız öyle hissediyorum
ne deliyim dimi şimdiden nelerin hesabını yapıyorum:))))))

bende öok mutluyum mellekim,göklerdeyim sanki:)))Rabbime emanet yawrum:))

anlattığın yer hapisanemi hastanemi,varya ben öye bir yere gitsem kesin kan çıkarırım ,prensesler gibi dawranmalılar bana yawruma
yok yawrum sen çok daha iyilerini hak ediyorsun kesin değiştir orayı:))))))
canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah.
çok sevindim canım. darısı tüm bekleyen arkadaşlara.
esracım, özellikle sana en eskilerden olarak. kriszhazele de ikinci inşallah.

İmşallah yağmu'um güzel düşünelim güzel olsun ..
Güle güle kullan çizelgeni..
Eğer ikizse bebişlerin yenisini yaparız..

:)))))
kısmet aşkım:)))
saol emeğine sağlık çok beğendim
sana yazımı yazarken canımı sıkan arada girip çıkan tek taraflı bir kasık ağrım var,anlık giriyor çıkıyor sağ tarafta
kötü değil dimi????

sana yazımı yazarken canımı sıkan arada girip çıkan tek taraflı bir kasık ağrım var,anlık giriyor çıkıyor sağ tarafta
kötü değil dimi????

yagmur benimki tüp degil ama nerdeyse 2-3 aylık hamilelikte bende o kasuk agrısı hep oldu ayrıyetten adet olacakmışım gibi öyle bi agrı oluyoduki yüregim agzımda geziyodum sürekli çok şükür bu günlere geldik korkma canım allahın izniyle bişey olmaz:34:

kötü değil dimi????

Yağmurum, seni merak etmiştim, Allahın izniyle birşey olmaz inşallah, aynı anlık ağrılar bende de vardı ama bu hafta 2. ayı tamamladık çok şükür geçti..
Allahın izniyle senin ağrılarında geçer, güzel bir hamileleik geçirirsin..

Günaydın kızlaaaaar ..

kötü değil dimi????

Yağmur'um Mues'ede demiştim 10. haftaya kadar hep oldu ağrım ..
10. haftadan sonra azaldı ama şimdide karın ve rahim büyüdükçe gerilmeler oluyor rahim bağlarında ..
Vucudunda bu kadar çok değişiklik ve büyümeyi ağrı sızı olarak hissetmemiz normal..
KANAMA OLMADIĞI SÜRECE AĞRIDAN SIZIDAN KORKMA :)

huhu gunaydın hatta tunaydın kızlar ıyısınız ınslalah

yagmurum kese ve kapatısı vs ıcın ne zaman gıdeceksın haberdar et bızlerı de
Azra canım ben devlet hastanesinde yaptırdım ..
Benim geçen yıl bir kürtajım olmuştu ve kürtajımı yapan dr istem yaptı Zekai Tahir'e ..
Faktör 5 diye bir test , 5 aşamada pıhtılaşma var mı diye bakılıyor fakat ben genetikç- test olarak yaptırdım yaklaşık 1 ayda çıktı test sonucum ..

Şöyle bri durum daha var ..
Ben bir arkadaşımı götürdüm oraya ..
Daha önce düşük yada kürtajı yoktu , dr'a rica et ben tüp bebek yaptıracağım de , riske atmak istemiyorum bebeğimi de dedim ..
Aynen böyle söylemiş dr'a ve onada bakıldı , yüksek derecede pıhtışalaşma bozukluğu çıktı ..
Akabinde tüp bebek yaptırdı , olmadı ama tutsaydı kesinlikle iğne kullanması gerekecekti..

Ben günde 1 tane vuruyorum kendime ..
Tam 6 aydır ..

İstanbul'da 3 kere düşük yapmayınca genetik tahlil yapmamışlardı eşimin kuzenine çok şaşırmıştım ..

bılgemm bende senın dedıklerını hatırlıyorum o yuzden dosya actırırken doktora aılede genetık pıhtılasma var dedım yapılmadımı sana test dedı yok ama tup oncesı yapılmasını ıstıyorumdedım
not aldı yıldız koydu yanına mutlaka ılk muayeneye gelınce hatırlat oktora da dedı babannem de babam da ve kuzenımde var benım
hangı tur oldugunu bılmıyorum ama babam ıgne kullandı bababnnem yılllardır sulandırıcı hap kullanıyoı kuzenımde hamıleleıgı boyunca ıgne kullandı mesela

ben suphelenıyorum acıkcası kendımden de cunku bı cok fızıksel yonumu babama ve baba tarafıma benzetıyolar

Azra canım ben devlet hastanesinde yaptırdım ..
Benim geçen yıl bir kürtajım olmuştu ve kürtajımı yapan dr istem yaptı Zekai Tahir'e ..
Faktör 5 diye bir test , 5 aşamada pıhtılaşma var mı diye bakılıyor fakat ben genetikç- test olarak yaptırdım yaklaşık 1 ayda çıktı test sonucum ..

Şöyle bri durum daha var ..
Ben bir arkadaşımı götürdüm oraya ..
Daha önce düşük yada kürtajı yoktu , dr'a rica et ben tüp bebek yaptıracağım de , riske atmak istemiyorum bebeğimi de dedim ..
Aynen böyle söylemiş dr'a ve onada bakıldı , yüksek derecede pıhtışalaşma bozukluğu çıktı ..
Akabinde tüp bebek yaptırdı , olmadı ama tutsaydı kesinlikle iğne kullanması gerekecekti..

Ben günde 1 tane vuruyorum kendime ..
Tam 6 aydır ..

İstanbul'da 3 kere düşük yapmayınca genetik tahlil yapmamışlardı eşimin kuzenine çok şaşırmıştım ..
bilgemcim o kadar güzel anlatmissinki cok tesekkur ederim gercekten.. Kafamda bi suru soru isareti vardi buyuk kismi aydinlandi sayende. İnsallah bende arkadasin kadar sansli olabilirim..

bılgemm bende senın dedıklerını hatırlıyorum o yuzden dosya actırırken doktora aılede genetık pıhtılasma var dedım yapılmadımı sana test dedı yok ama tup oncesı yapılmasını ıstıyorumdedım
not aldı yıldız koydu yanına mutlaka ılk muayeneye gelınce hatırlat oktora da dedı babannem de babam da ve kuzenımde var benım
hangı tur oldugunu bılmıyorum ama babam ıgne kullandı bababnnem yılllardır sulandırıcı hap kullanıyoı kuzenımde hamıleleıgı boyunca ıgne kullandı mesela

ben suphelenıyorum acıkcası kendımden de cunku bı cok fızıksel yonumu babama ve baba tarafıma benzetıyolar
tünaydinnn canim:16:

yagmur benimki tüp degil ama nerdeyse 2-3 aylık hamilelikte bende o kasuk agrısı hep oldu ayrıyetten adet olacakmışım gibi öyle bi agrı oluyoduki yüregim agzımda geziyodum sürekli çok şükür bu günlere geldik korkma canım allahın izniyle bişey olmaz:34:

Yağmurum, seni merak etmiştim, Allahın izniyle birşey olmaz inşallah, aynı anlık ağrılar bende de vardı ama bu hafta 2. ayı tamamladık çok şükür geçti..
Allahın izniyle senin ağrılarında geçer, güzel bir hamileleik geçirirsin..

Günaydın kızlaaaaar ..

Yağmur'um Mues'ede demiştim 10. haftaya kadar hep oldu ağrım ..
10. haftadan sonra azaldı ama şimdide karın ve rahim büyüdükçe gerilmeler oluyor rahim bağlarında ..
Vucudunda bu kadar çok değişiklik ve büyümeyi ağrı sızı olarak hissetmemiz normal..
KANAMA OLMADIĞI SÜRECE AĞRIDAN SIZIDAN KORKMA :)

canlarım çok şükür bugün ağrım yok:)))
kendi kendime evham yaptım dün,aslında normal olduğunu biliyorum ama ahhhh şu kalbım söz geçiremiyorum ona :)))
desrek oldunuz bana hepinşzden allah razı olsun:))

canım arkadaşım kalp atışları için inşallah bu çarşamba değil diğer çarşamba gideceğiz o zaman bebeğim inşallah 6 haftalık olcak
zaten bir gün öncden haberdar edeceğim sizleri:))

bilgemcim o kadar güzel anlatmissinki cok tesekkur ederim gercekten.. Kafamda bi suru soru isareti vardi buyuk kismi aydinlandi sayende. İnsallah bende arkadasin kadar sansli olabilirim..

tünaydinnn canim:16:

canım arkadaşım kalp atışları için inşallah bu çarşamba değil diğer çarşamba gideceğiz o zaman bebeğim inşallah 6 haftalık olcak
zaten bir gün öncden haberdar edeceğim sizleri:))

Azra , Lrke canlarım ben hep başından beri diyorum bizim gibi zaten gebeliği zor elde eden insanların pıhtışalaşma testi en başında yapılmalı ..
Benim ilk bebeğimin biliyorsunuz kalp atışı hiç olmadı , kürtaj oldum ..
Bu 2. tüp bebeğe başlarken yaptırdım testlerimi ve düşükde olsa pıhtılaşma çıktı ..
Ben tansiyon hastası olan anne tarafımdan şüpheleniyorum ..
Zaten benim ki heterezigot yani taşıyıcıyım ya annemden aldım ya babamdan..
Homozigot olunca hem anneden hem babadan alımış oluyorsun ..
Homozigot mutasyon daha ağır seyrediyor ..
Ama iğne kullanıldığında isterse ağır olsun , hiç sorun değil ..

Yağmurişkommmm ben bu çarşamba oğluşumu görmeye gideceğim ..
Haftaya çarşambada senden güzel haberler alalım inşallah ..
Bu arada benim sıpada 1 kg civarında olması lazım artık , çok merak ediyorum ..
Geçen sormadım bu sefer soracağım :)

Ceylaaaaan nereye gittin bişey soracaktım sana ?
Doğumunu Zekai Tahir'de mi düşünüyorsun ?

Azra , Lrke canlarım ben hep başından beri diyorum bizim gibi zaten gebeliği zor elde eden insanların pıhtışalaşma testi en başında yapılmalı ..
Benim ilk bebeğimin biliyorsunuz kalp atışı hiç olmadı , kürtaj oldum ..
Bu 2. tüp bebeğe başlarken yaptırdım testlerimi ve düşükde olsa pıhtılaşma çıktı ..
Ben tansiyon hastası olan anne tarafımdan şüpheleniyorum ..
Zaten benim ki heterezigot yani taşıyıcıyım ya annemden aldım ya babamdan..
Homozigot olunca hem anneden hem babadan alımış oluyorsun ..
Homozigot mutasyon daha ağır seyrediyor ..
Ama iğne kullanıldığında isterse ağır olsun , hiç sorun değil ..

Yağmurişkommmm ben bu çarşamba oğluşumu görmeye gideceğim ..
Haftaya çarşambada senden güzel haberler alalım inşallah ..
Bu arada benim sıpada 1 kg civarında olması lazım artık , çok merak ediyorum ..
Geçen sormadım bu sefer soracağım :)
aaa bilgem bu çarşamba ztb gamı gidiyosun bende gidiyorum şeker yüklemem var:1:

Ceylaaaaan nereye gittin bişey soracaktım sana ?
Doğumunu Zekai Tahir'de mi düşünüyorsun ?

aslında ben baştan beri ztb istemedim ama romatizma oldugu için bende riskli gebelik bölümü var diye oraya gittim ama hiç bi degişik bişeyde yokmuş herkesin riskli maşallah nerdeyse öglene ancak çıkıyorum hastaneden romatizmalarım iyice azıyo ben bi meliselayla detaylı görüşebilirsem tavisye etmiş ama sorularım var ona ankara cebeciyi düşünüyorum çünkü ameliyatımı ben orda olmuştum ve ve özel doktorum falan olmamasına ragmen çok iyi ilgilenmişlerdi kaç kişiyle gelip bakıyolardı sürekli hatta hiç unutmuyorum ameliyattan bir gün sonra geldi doktorun biri karnıma bastırdı ben can havliyle doktorun eline şak diye geçirmiştim bi tane hiç bişey demedi sagolsun:27::27::27::27::27:
yani aslında beni bu saatten sonra kabul ederse meliselada kesin tavsiye ederse orayı düşünüyorum özelde yapacak olsam lokman hekimi tercih ederdim ama:34:

aslında ben baştan beri ztb istemedim ama romatizma oldugu için bende riskli gebelik bölümü var diye oraya gittim ama hiç bi degişik bişeyde yokmuş herkesin riskli maşallah nerdeyse öglene ancak çıkıyorum hastaneden romatizmalarım iyice azıyo ben bi meliselayla detaylı görüşebilirsem tavisye etmiş ama sorularım var ona ankara cebeciyi düşünüyorum çünkü ameliyatımı ben orda olmuştum ve ve özel doktorum falan olmamasına ragmen çok iyi ilgilenmişlerdi kaç kişiyle gelip bakıyolardı sürekli hatta hiç unutmuyorum ameliyattan bir gün sonra geldi doktorun biri karnıma bastırdı ben can havliyle doktorun eline şak diye geçirmiştim bi tane hiç bişey demedi sagolsun:27::27::27::27::27:
yani aslında beni bu saatten sonra kabul ederse meliselada kesin tavsiye ederse orayı düşünüyorum özelde yapacak olsam lokman hekimi tercih ederdim ama:34:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bende çok kararsızdım ama eşim illa orası olsun tam teşeküllü diyor ..
Fakat devlet hastanesi olduğunda illa normal doğum olucak diyede tutturuyorlar ..
Bende normal doğumdan korkuyorum ..
Hem kendim hem bebeğim için ..
Belki tüp bebek diye sezeryan yapalım derlerse o zaman birde tek kişilik özel oda tutayım diyorum ..
Annem ve eşim yanımda kalabiliyor zaman ..
Eğer bu şekilde olursa ztb'de doğum yaparım .. Aksi halde ya bi yer bulucam yada normal doğum için kendimi ikna edeceğim ..:37:

ıyyy esraa bişeyi daha hiç unutmuyorum ameliyattan odaya çıkaran hasta bakıcı erkekti 40 yaşlarında hasta taşımaktan öyle terlemişki yatagıma geçirirken kadın bacaklarımdan tuttu erkekte boynuma sarıl dedi bi sarıldım sarılmaz olaydım sırılsıklam terdi yarı narkozlu beni kendinden tiksindirdi:27::27::27::27:

Melisela ücretli mi yaptı doğumu aacaba ?
Benim Ztb 'deki dr'a sorayım yaaa sezeryan olsa olmaz mı diye ?
Belki olur diyecek .. O zaman çok memnun olurum yani ..
Çarşamba bende orada olacağım , beni görüpte görmezden gelme sakın :51:

Back
X