• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağmurum bende aynı durumdayım öyle bulantı vs bişey yok, bende kendimi sorunlu hissediyordum, aklım sürekli miniğimde kalıyo acaba sorunmu var diye.
hatta geçen doktora söyledim, güldü.. aaa ne güzel işte tadını çıkar, kafanda rahat olsun dedi.
Seninde miniğininde birşeyi yoktur, inşallah hamileliğin böyle sorunsuz devam eder
canımsın ya nasıl rahatladım anlatamam:)))))))))))
bende aynı şeyleri hissediyorum canım benım tek değilmişim :))))))
Rabbim sanada miniğinede sağlık versin:))))))))))

Canım maşallah sanada bebeğinede
Çizelgeni gördükçe maşallah diyip dua ediyorum.:nazar:
Her bünyede bir olmuyor şu belirtiler Yağmur'um.
Bende keseyi görene kadar şüphe ediyordum kimseye hamileyim diye demedim.
Bilgem'in dediği gibi 6. haftadan 9. haftaya kadar kusma olmadı ama mide bulantısı ve mide yanması çok oldu.
9. haftadan sonra aşırı kasık ağrısı bel ağrısı oldu hatta Bilgemle konuştum.
Çok korktum düşükmü yapıyorum diye.
Çok rahatlattı beni :16::16::16:
Şimdi karnımda kaşıntılar sıklaşmaya başladı.
Ve uyurken sağa sola dönüp yattığımda sanki içime birşeyler battığını hissediyorum :9:
Her haftanın kendine göre güzelliği varmış.
Şimdi hayırlısıyla 2sininde hareketlerini biran önce hissetmek istiyorum.
Rabbim tez zamanda hamiş olmayan diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah.
Bu cuma saati hürmetine inşallah...
aynen muesim bende diyemiyorum hamileyim diye ,hamile olduğumu söylediklerimede kesin belli değil kalp atışlarını duyalımda öyle diyorum:))))
korkuyorum işte anlayın beni:(((
ama yazdıklarınızı okuyunca fazla evham yapmışım anladım
canımsınız iyikı varsınız
benim ikizlerde 8. haf kadar midem bulanmamıştı ama mütiş reflüm vardı:))
sonuçlarında güzel çıkmış bebişlerdekocaman olmuş maşallah,tosuncuklara
biri kız biri erkek onların hissediyorum:))))
Evet Ronya'm bende 32 . haftaı merak ediyorum ..
Nasıl olacak tepikleri diye ..
Şuan bile bazen öyle kuvvetli ki maşallah , şaşırıyorum ..
Rahim göbeğin 3-4 parmak üstünde , 32. haftaya gelince hem büyümüş olur hemde rahim iyice yukarı çıkar ..
Bu kaburga olayını ablam çok yaşadı .. Hep mideye ve kaburgalara tekme atıyordu kızçesi :)

Bende geçen gün eşime oğlum doğunca hiç korunmayalım ..
Belki doğal yolla hamile kalırım dedim ..
Olmadı 1-2 sene içinde dondurulmuşlarımı koydurmayı düşünüyorum ..
Oğlumu sağlıcakla bir kucaklayayımda Allah'ın izni ile ..
2. ve 3. bebiş içinde planlarım vaaar benimde Ronya'm.

Yağmur'um ne kasık ağrısı ne göğüste dolgunluk yada acıma ..
Hiç hatırlamıyorum böyle şeyler ..
6. haftadan sonra hafif hafif midem bulanmaya başladı , 7-8. haftada epey şiddetlendi ama istifra edecek kadar olmadı .. 10. haftam da aniden kesildi ..
10. haftada çok kasık ağrım oldu , oda sonradan kesildi ..
Şaun yine ara ara kasık ağrım oluyor ..Oğlum büyüdüğü için ..
Ama gebeliğimin başından beri aman aman bir belirtim olmadı ..
Heyecandan başka birşey yoktu bende ..
:1:
ahhh bilgemım sen olmasan ne olacak bizim halimiz
canım allah razı olsun yanıtlamışsın bu sorumuda:))))))))))
rabbim yawrunu kucağında sağlıklan göstersin inşallah:)))))))))
beni listeye ekledin mı???????????
o listeye baktıkça hep iç çekerdim
benim adım ne zaman ,yada buraya yazılacakmı diye düşünüp,hep üzülürdüm,imkansız gibi gelirdi bana:)))
Rabbim bana bu günleri gösterdiye binlerce şükürler olsun:)
İsteyen tüm arkadaşlarımızada bu duyguyu tattırsın inşallah:)
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa özellikle sana yawrummmmmm:))
:))))))))))))))))
kucuk ceylanmı oldun sende :)

cıddenmı :))))))))))))))))))

:(((((((( bızımde sızın gıbı hep test sonuclarımız
dılerım daha cok yukselır ve dogal yollan gebe kalırsın arkadasım

oy ben senın bebegınıde yerım radyasyonunuda :)))))))
endıseleneck bırı varsa oda CEYLAN
doguma gıdıcek bebek deıl gaz gıbı duruyor
hc bır belırtısı yoktu :)
rahat ol

:Ç))))))))))))))))))))99
kız sen olmazsan nice olur bizim halimiz:))
Allh razı olsun yawrummmmmm:)))))

nasilsin yagmurum yagmur yureklimmm o minik sipa simdi firtina oncesi sessizlik yasatiyor sana kendini ole bir hissettirecekki kendini sen bile sasip kalacaksin canim yagmurum bole seylerle evham yapacagina gebeliginin tadini cikar bu ani yasamayi hep beklemedinmi

selam canlarım..
ceylanım sevindim senin adına..
sen de kocaman bir oh çekmişsindir artık dimi..

esram yazamadım iki gündür girmiyordum yeni gördüm
doğum günün kutlu olsun canım..
güzel mutlu senelere inşalah..

lorkem senin süreçte başlamış hayırlı olsun kuzucum..

ve bana da tedavi süreci hayırlı olsun dileklerini ileten arkadaşlarım
şimdi çok hatırlıyamıyorum hepinize çokk teeşkkür ediyorum..

bende dün doktora gittim
muayene etti solda 4AF sağda 7Af yazıyordu kağıtta ne olduğunu bilemedim ama yumurta sayısı mıydı acaba..
sonra gonal F verdi 1050 ünite onun için rapor faaln çıkartıldı onunla uğraştık biraz
doktor bu dört gün boyunca 150 doz vurul dedi
ilkini kendisi vurdu bana da gösterdi bugünkünü de eşime vurdurdum..
iki gün sonra pazartesi gideceğim tekrar doktora
bakalım yumurtalar ne halde olacak..
ilk aşılamam olduğu için biraz acemyim tabi..
pek bişi bilmiyorum
bu 1050 ünite yeter mi ki kızlar..
zaten dört günde 600 ü bitmiş olacak sonra 3 vurumluk kalacak..
ayy bi daha almayayım yetsin de.. çok pahalı bunlar yaaa:)))
neyse sağlık olsun tabiki de..
girdik bir yola her şeyi göze alarak bu olmazsa tüpe inşallah..
çok öpüyorum sizleri:)))

selam canlarım..
ceylanım sevindim senin adına..
sen de kocaman bir oh çekmişsindir artık dimi..

esram yazamadım iki gündür girmiyordum yeni gördüm
doğum günün kutlu olsun canım..
güzel mutlu senelere inşalah..

lorkem senin süreçte başlamış hayırlı olsun kuzucum..

ve bana da tedavi süreci hayırlı olsun dileklerini ileten arkadaşlarım
şimdi çok hatırlıyamıyorum hepinize çokk teeşkkür ediyorum..

bende dün doktora gittim
muayene etti solda 4AF sağda 7Af yazıyordu kağıtta ne olduğunu bilemedim ama yumurta sayısı mıydı acaba..
sonra gonal F verdi 1050 ünite onun için rapor faaln çıkartıldı onunla uğraştık biraz
doktor bu dört gün boyunca 150 doz vurul dedi
ilkini kendisi vurdu bana da gösterdi bugünkünü de eşime vurdurdum..
iki gün sonra pazartesi gideceğim tekrar doktora
bakalım yumurtalar ne halde olacak..
ilk aşılamam olduğu için biraz acemyim tabi..
pek bişi bilmiyorum
bu 1050 ünite yeter mi ki kızlar..
zaten dört günde 600 ü bitmiş olacak sonra 3 vurumluk kalacak..
ayy bi daha almayayım yetsin de.. çok pahalı bunlar yaaa:)))
neyse sağlık olsun tabiki de..
girdik bir yola her şeyi göze alarak bu olmazsa tüpe inşallah..
çok öpüyorum sizleri:)))

tsk ederım goncencıgım :16:
rabbım cıktıgın yolu hayırlı kılsın ve katından hayırlı br soy ıhsan eylesın

Arkadaslar Hbb nin park yatagi dar oldugu icin yenisini aldik bugun . E bebek ten aldik kargo ile 1 gunde geldi fiyati 119 Tl idi yuzde 10 indirim yaptilar yaklasik 109 tl ye geldi
En genis olanini aldik cunki digerleri dar buna dikkat edin
ve cok begendik kurduk cok guzel cok memum kaldik

size de fikir olsun diye linkini de veriyorum resimdekinden cok daha guzel gercegi ...

mues im ozellikle sen sormustun umarim yardimci olur sana ...

Le Bebe Geniş Park Yatak - e-bebek.com

slm kızlar nasılsınız uzun süredir yoktum yeni geldim
mues geçmiş olsun maşşallah bebişlerşne 12. haftaya girmişin bile
yağmurum maşallah sizede allah sağ salim kucağına almayı nasıp etsin
bilgem ve ceylan doğum sıraları size geldi rabbim hayırlı bir şekilde kocağınıza almayı nasip etsin
esra ronya ekintos boncuk papatya siz nasılsınız
gökçen aşılaman hayırlı olsun
lorkem tüp bebek tedavisine başlıyomuşsun bol bebişli olur inşallah

bana gelince negatif 3 aşılama ve 4 tüp bebekten sonra
preferik kanda kromozom testleri istemişti dr yaptık sonuçları çıktı ve temiz çıktı sonuçlar bendede eşimdede
koromozom bozukluğu yokmuş
ama ben bu duruma sevinmelimiyim üzülmelimiyim
inanın hiç bilmiyorum
eyer bişi çıkssaydı testlerimizide inanın sevinecektim
çünkü sebepsiz infertiliteyle oğraşmak çok zor
bondan sonrası içinde herhangi bir fikrim yok
ne yapacağımı bende şaşırdım kaldım
allah kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin
herkese tekrar hayırlı cumalar

Sağol canım darısı hayırlısıyla başına inşallah.
Testlerin temiz çıkmasına çok sevindim.
Hayırlısıyla yakında inşallah doğal olarak gelicek bebeğin.

aynen muesim bende diyemiyorum hamileyim diye ,hamile olduğumu söylediklerimede kesin belli değil kalp atışlarını duyalımda öyle diyorum:))))
korkuyorum işte anlayın beni:(((
ama yazdıklarınızı okuyunca fazla evham yapmışım anladım
canımsınız iyikı varsınız
benim ikizlerde 8. haf kadar midem bulanmamıştı ama mütiş reflüm vardı:))
sonuçlarında güzel çıkmış bebişlerdekocaman olmuş maşallah,tosuncuklara
biri kız biri erkek onların hissediyorum:))))

Arkadaslar Hbb nin park yatagi dar oldugu icin yenisini aldik bugun . E bebek ten aldik kargo ile 1 gunde geldi fiyati 119 Tl idi yuzde 10 indirim yaptilar yaklasik 109 tl ye geldi
En genis olanini aldik cunki digerleri dar buna dikkat edin
ve cok begendik kurduk cok guzel cok memum kaldik

size de fikir olsun diye linkini de veriyorum resimdekinden cok daha guzel gercegi ...

mues im ozellikle sen sormustun umarim yardimci olur sana ...

Le Bebe Geniş Park Yatak - e-bebek.com

Sağol Kris im kaydettim siteyi hemen,çok güzelmiş hbb nin yatağı hayırlı günlerde yatsın büyüsün inşallah.

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49:
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44..........................Aşılama tedavisinde ...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen...

Herkese güzel hafta sonları.
Hava çok güzelll eşimle yeğeninin 1. yaş günü için doğum günü hediyesi almaya gidicez.
İnşallah güzel şeyler bulabiliriz.

Yağmur'um keseyi gördünüz mü birşey kaçırmadım dimi ben yokken =)

Son düzenleme:
NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49:
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44..........................Aşılama tedavisinde ...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen...
kızlarrr cidden gözlerim doldu ,eşime gösterdim ,bak dedim benim adımda yazılı listede:)))
çok duygulandım:)))
bu çarşamba gününüde atlatsak hayırlısıyla,bir görsem yawrumu :))))))))))inşallahhhh:)))))
ne olur duanızı eksik etmeyin,bir tek siz varsınız benim için:))))
yawrum sağlıklan büyüyor olsun:))))))))
nasilsin yagmurum yagmur yureklimmm o minik sipa simdi firtina oncesi sessizlik yasatiyor sana kendini ole bir hissettirecekki kendini sen bile sasip kalacaksin canim yagmurum bole seylerle evham yapacagina gebeliginin tadini cikar bu ani yasamayi hep beklemedinmi
umudum ne bileyim emanetimiz değerli olunca aklımdan kötü şeyler çıkmıyor:((
bu bebekler neden 2 aYDA doğmuyorki:(((
canım kardeşim sen nasılsın,dualarimdasın:)))))
Yagmurum guzel annem seni cok seviyorum ve hep aklimdasin ....

krisim sarıkedim ben hamileyim ama sen yoksun:(((
çokta ewham yapıyorum kendi kendime,biliyorum hbb bayağı vaktini alıyor,ama özlüyorum seni:))))

Back
X