• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hellooooooooooooooooooooooooooooooooooo:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ıyıkı dogmussssssssssssssssssssssssssssssssssss benım canım bılgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bılgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bılgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıyıkı dogmussunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52::52::52::52:

Sağolasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmm ..
Canım Esraaaaaaaaaaaa'm ..
:16:

selam kızlar o kadar yoğun ve yorgun geçiyor ki günler..giremiyorum topiğe...
özledim muhabbeti....

bu arada geceleri yataktan sırtım tutuk bir şekilde kalkıyorum.cihana kalkacağım zaman bir türlü doğrulamıyorum yan dönemiyorum.annem terliyorsun ondan tutuluyorsun diyor ama bu sabah cihanı almaya yatağa eğilemedim mesela...

yağmur nasılsın güzelim herşey yolunda inşallahhh.

booonnnncuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)

bence morfoloji ve hareket gayet iyi.sonuçta azda olsa bir iyileşme var bence...
vitaminlere ve kürlere aralıksız devam edersen sayı ile orantılı olarak hız ve morfolojide artıp şansın çoğalır.
biz proxseedi 1 buçuk sene kullandı ve sayıdaki artışı gördük...
arısütü bal polen karışımı,omega 3 vs.kullanıyormusunuz bunları..

eşime bir aktardan macun yaptırmıştık bayadır ondan yıyor,
omega 3e yeni başladı
işte klomen ve proxeed kullanıyoruz.
klomenın faydasını gören oldu mu ?

toplam sayı 24 milyon çıktı çok şükür yine ,
bu sayıyla aşılama olur mu sizce ?
ml de 8 milyon , hareket de işte yuzde 50, morf yüzde 3..
Kaan hoca bu sayıyla normal yoldan da hamile kalabilirsin dedi,
ama bilmiyorum .
ben sayı çok daha kötüyken normal yoldan hamile kaldım ama kalp atısı alınamadı, dr da zaten morfolojidendir dedi,
şmdi tekrar normal yoldan denemeye devam mı etmeliyim, yine morfolijiden korkarak
yoksa tedaviye mi geçmeliyim ?
bilemedim..

Bilgemm
nice yıllara ailenle inşallah

Beni de listeye ekler misin?
şimdilik normal yoldan denemedeyiz..

özledim muhabbeti....

bu arada geceleri yataktan sırtım tutuk bir şekilde kalkıyorum.cihana kalkacağım zaman bir türlü doğrulamıyorum yan dönemiyorum.annem terliyorsun ondan tutuluyorsun diyor ama bu sabah cihanı almaya yatağa eğilemedim mesela...

şimdilik bir yaramazlık yok,akalım neler olacak:))
yagmurcum çarşambaya az kaldı.:49:

Lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Ronyaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Ekintossssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

ewettttt çok az ,bir ara dokdaydım rüyamda yat bakalım dedi mercimeğimin kalp atışlatını gördüm ,inşllah rüyayla kalmaz:))))

bilgem doğum günün mü canım benim..
en güzel doğum günü hediyen karnında ne güzel..
sevdiklerinle nice nice yıllara:16::16::16::54:

Bilgemm
nice yıllara ailenle inşallah

Beni de listeye ekler misin?
şimdilik normal yoldan denemedeyiz..

Günaydınlar....

Bilgem doğum günün dündü sanırım iyiki doğdun iyiki topiğimize geldin sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrün olsun inşallah....

Sağolun kızlaaar ..
Hepinize teşekkür ederim ..

Günaydın lar bu arada :)

Listeye en kısa zamanda bakacağım ..
Listeye girmek isteyen arkadaşların topiğe düzenli olarak gelmeleri gerekiyor , bunuda hatırlatayım :)

Sağolun kızlaaar ..

Listeye girmek isteyen arkadaşların topiğe düzenli olarak gelmeleri gerekiyor , bunuda hatırlatayım :)

Aslında topiğe düzenli olarak geliyorum yazılanları falan okuyorum.bazen elimden geldiği kadar konulara katılmaya çalışıyorum ama biraz sessiz kalıyorum sanırım :))daha önceden neler paylaşılmış neler yaşanmış elimden geldiği kadar anlamaya çalıştım.sanırım henüz tam tanıyamadığım için biraz sessiz kalıyorum:))ama sizlerle sohbet etmek derdimi benim gibi aynı sorunları yaşıyan insanlarla paylaşmak benim için çok önemli..kendimi ne kadar konuşmasamda yazılanları okusamda burda çok rahat hissediyorum.ama tabiki sohbetlerede katılmayı çok ama çok isterim.umarım hoş sohbetlerde buluşuruz.

Bilgem dün doğum gününmüş birazcık geç oldu ama sağlıklı,huzurlu, güzel nice mutlu yıllara..:))seneye eşinle bebişinle birlikte kutlamayı nasip etsin Allahım..aminnn:9:

Sağolun kızlaaar ..

hmm beni o yüzden almadınız demek:26:

gelbebeğim neden umutsuzsun ki biz durumumuz daha vahimdi..ama çok şükür hamileyim
sende sakın umutsuz olma, dua et rabbim inşallah dileyen herkes gibi sanada sağlıklı sıhhatli bir evlat verir
konuya balıklama atladım ama burda kimsenin umutsuz olmasını istemem canım
bizim değerler 12 milyondu 6 ay uğraşmanın sonunda olan değer, hareketlilikte % 10 larda geziyodu morfoloji desen hepten düşüktü..
hamile kalamayacağmı söyleyen doktor, hamile olduğumu görünce şok oldu. sende sakın umudunu kaybetme..
canım ümitlenip sonra negatifi ,koca bir 0 ı görmek daha yıkıcı oluyor o yüzden ümitlenemiyorum..
tabi ki umutsuz ümitsiz yaşanmaz ama içimde küçücük bir köşe ayırdım umuduma orada yaşıyorum ümidimi umudumu..
kimseye belli etmeden, acımı sevincimi beklentilerimi herşeyimi orada yaşıyorum..,

milimde 17 toplamda 35 milyondu canım ileri hızlıda %14 tü
sizinki daha yüksek neden olmasın:32::32::32:
ah canım benim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin...
selam canım..
teşekkür ederim güzel dileklerin için..
fıstığım adetin o zaman 3 gün falan geçmiş oluyor..
idrarda daha çıkacağını zannetmiyorum ona takılma..
eğer ki düzenli adet gören biriysen her ihtimale karşıılk bir kaç gün daha bekle derim ben..
çünkü hüsrana uğrayınca daha kötü oluyor inan..
birkaç gün içinde hala adet olmamışsan ve pek belirti de yoksa git kanda baktır..
neden olmasın ki canım değerleriniz gayet güzel..
çalışmalara da devam ediyorsunuz tüm hızıyla...
ben sizden çok ümitliyim..
eğer ki üzülmeyeceğini biliyorsan kanda baktırabilirsin..
bekleyince de stresten gelemeyebiliyor çünkü..
ama sabırlıyım dersen garanti olsun azıcık daha bekle:)))

canım hala beklemedeyim..
işten çıkıp gidemiyorum hastaneye.
geceleri açık olan devlet hastanesinin polikliniği var ilçemizde..oraya gitsem yaparlarmı bilmiyorum..,
bekliyorum işte o yüzden...:37:

canım ümitlenip sonra negatifi ,koca bir 0 ı görmek daha yıkıcı oluyor o yüzden ümitlenemiyorum..
tabi ki umutsuz ümitsiz yaşanmaz ama içimde küçücük bir köşe ayırdım umuduma orada yaşıyorum ümidimi umudumu..
kimseye belli etmeden, acımı sevincimi beklentilerimi herşeyimi orada yaşıyorum..,

ah canım benim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin...

canım hala beklemedeyim..
işten çıkıp gidemiyorum hastaneye.
geceleri açık olan devlet hastanesinin polikliniği var ilçemizde..oraya gitsem yaparlarmı bilmiyorum..,
bekliyorum işte o yüzden...:37:

daha gelmedi demek adetin..
maaşallah ona:)))
inşalh dokuz ay boyunca hiç gelmez istersen bir bir git iş dönüşü falan..
belki de yaparlar..
adetin gelecek gibi değilse beklemenin çok da anlamı yok..
olumlu ya da olumsuz kafan rahatlar en azından..
tabi bizim gönlümüz olumlu olmasından yana da:)))

bilgemmm..
dün doğum gününmüş kaçırdım:(((
doğum günün kutlu olsun canım..
nice güzel senelere inşallah..

kızlar bende iğnelerime devam ediyorum bakalım..
bugün altıncı iğnemi vuruldum
dün doktordaydım baktı yumoşlara..
küçükleri saymadı..
işe yarayabilecek bir solda 9 mm var dedi
sağda da bir tane 13 mm iki tane 10 mm varmış iki gün daha aynı doz devam
çarşamba gel dedi..
yarın gidiyorum yine..
inşalalh gelişimleri iyi gider..
sanırım şu 13 mm olan işe yarar sağlıklıca büyümeye devam ederse tabi:)))
böyle işte sizinle paylaşayım dedim..
günde ortalama ne kadar büyür ki bu yumurta 2 mm büyür mü ki:26::26::26::26:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bilgecim doğum günün kutlu olsun geçmiş ama kabul et tatlım :nazar:

ayrıcana bide bu :33::33::33::33::33::33::33::33::33:sen beni eklemedinmi listeye hala
boş boş oturuyo bebek için hiçbişey yapmıyo gözü kesmiyo diye:17::17::17::17::17::17::17:
:37::37::37::37::37:

hem ben sık gelemiyorum çünkü internet çok yavaş patlıyorum başındayken :51:

yagmur yarınmı doktor kontrolun
pıt pıtlarını duy ınsallahhhhhhhhhhhhhh:49::nazar::nazar::nazar:
esrammm öleceğim meraktan canım
inşallahhh yarın hayırrr haberlerle geleceğim:))))))))))
bu arada ricanı yrine getirdim,sende duanı eksik neolur:))))
özledim muhabbeti....

öpüyorum kocaman:)))

Aslında topiğe düzenli olarak geliyorum yazılanları falan okuyorum.bazen elimden geldiği kadar konulara katılmaya çalışıyorum ama biraz sessiz kalıyorum sanırım :))daha önceden neler paylaşılmış neler yaşanmış elimden geldiği kadar anlamaya çalıştım.sanırım henüz tam tanıyamadığım için biraz sessiz kalıyorum:))ama sizlerle sohbet etmek derdimi benim gibi aynı sorunları yaşıyan insanlarla paylaşmak benim için çok önemli..kendimi ne kadar konuşmasamda yazılanları okusamda burda çok rahat hissediyorum.ama tabiki sohbetlerede katılmayı çok ama çok isterim.umarım hoş sohbetlerde buluşuruz.

Bilgem dün doğum gününmüş birazcık geç oldu ama sağlıklı,huzurlu, güzel nice mutlu yıllara..:))seneye eşinle bebişinle birlikte kutlamayı nasip etsin Allahım..aminnn:9:

bilgemmm..
dün doğum gününmüş kaçırdım:(((
doğum günün kutlu olsun canım..
nice güzel senelere inşallah..

kızlar bende iğnelerime devam ediyorum bakalım..
bugün altıncı iğnemi vuruldum
dün doktordaydım baktı yumoşlara..
küçükleri saymadı..
işe yarayabilecek bir solda 9 mm var dedi
sağda da bir tane 13 mm iki tane 10 mm varmış iki gün daha aynı doz devam
çarşamba gel dedi..
yarın gidiyorum yine..
inşalalh gelişimleri iyi gider..
sanırım şu 13 mm olan işe yarar sağlıklıca büyümeye devam ederse tabi:)))
böyle işte sizinle paylaşayım dedim..
günde ortalama ne kadar büyür ki bu yumurta 2 mm büyür mü ki:26::26::26::26:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bilgecim doğum günün kutlu olsun geçmiş ama kabul et tatlım :nazar:

ayrıcana bide bu :33::33::33::33::33::33::33::33::33:sen beni eklemedinmi listeye hala
boş boş oturuyo bebek için hiçbişey yapmıyo gözü kesmiyo diye:17::17::17::17::17::17::17:
:37::37::37::37::37:

hem ben sık gelemiyorum çünkü internet çok yavaş patlıyorum başındayken :51:

bilgemmmm iyiki doğdun kuşummmm:))))))))))))))

Sağolun canlarım , en kısa zamanda düzenlicem listeyiiiiiii :)

Yağmur'um yarın güzel haberlerle gel inşallah :)

Back
X