- Konu Sahibi boncukboncuk
- #114.421
gozun aydin yagmurummm inss 9 ay boyle sorunsuz gecsin darisi bizlere olsun insss:)))
![]()
amin canım ömrümden ömür gitti,ama değdi:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozun aydin yagmurummm inss 9 ay boyle sorunsuz gecsin darisi bizlere olsun insss:)))
![]()
canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yawrumun kalbi pıt pıtlıyor teyzeleri,ne çok ağladım anlatamam:))
rabbime şükrettim,sizlere dua ettim:))))
giderken hiç umudum yoktu kötü haberler alacağım diye daha muayene ücretini öderken başladım ağlamaya
kızlar kanamanızmı var diye sordular,çıkarkende gözlerimin içine bakıyorlardı verdim onnlarada müjdeyi
muayene masasına oturduğum anda iyice coştum
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE
inşallah esracım aminnn:)))
nasıl bir psikolojiyle gittim anlatamam,çok ağladım
dok iki kre kalp atışını dinletti
bu kadar erken kalp atışlarını görmemiz hayra alemet dedi,çok mutlu oldum:))
darısı senın başına canımın içi:)
Yağmur'ummmm ne çok sevindim anlatamam ..
Tek gebelik o zaman ..
Oh içim rahatladı yavrun pıt pıtlıyooooor ..
Bende 6. haftada gittiğimde kese büyümüş mü diye baklıcakken dr kalp atışı bile var demişti..
Şok olmuştuk tam 6 haftalıktı oğlum ..
Rabbim çok büyük ..
Sağlıcakla kucakla kuzunu inşallah ..
Lorke'mmmmm sağolasın kuzummm .
Öperim seni :)
canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yawrumun kalbi pıt pıtlıyor teyzeleri,ne çok ağladım anlatamam:))
giderken hiç umudum yoktu kötü haberler alacağım diye daha muayene ücretini öderken başladım ağlamaya
kızlar kanamanızmı var diye sordular,çıkarkende gözlerimin içine bakıyorlardı verdim onnlarada müjdeyi
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE[/QUOi
maşallah yağmurum inşallah hep sorunsuz gider hamileliğin rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşalah
canım masallah barekallah Rabbım sonuna kdr yuzunu guldursun ...canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))
canım dün yazmışsın ben anca bugün yazabiliyorum ve hala adet olmadım..daha gelmedi demek adetin..
maaşallah ona:)))
inşalh dokuz ay boyunca hiç gelmez istersen bir bir git iş dönüşü falan..
belki de yaparlar..
adetin gelecek gibi değilse beklemenin çok da anlamı yok..
olumlu ya da olumsuz kafan rahatlar en azından..
tabi bizim gönlümüz olumlu olmasından yana da:)))
canım sizin değerler çok güzel görünüyor 30 milyon hareketli sperminiz varyagmurum dört gözle bekliyorum seni :))
bizde bugun ikinci testimizi yaptirdik;
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
canlarım geçmişi okumadan size sorum var
cevaplarsanız sevinirim
hazır kalabalık bulmuşken sizi..
ben şimdi doktordan geldim aşılama için gonal-f kullanıyorum
günde 150 doz bugün 7. kez vuruldum
1050 ünite vermişlerdi o da hesabıma göre 7 kez denk geliyor 150 vurulunca..
bugün bitmiş olması lazım ama hala iğne var hemde sanki iki kez vurulacak kadar..
yavv biz dozları ayarlayamadık mı ne yaptık anlamadım niye arttı bu..((
doktora da iğnem bir vurumluk kaldı diye yeniden ilaç yazdırdım o da yine 1050lik yazdı.
onuda alamadım raporda sıkıntı çıktı diye..
yarın alcaktım ama iğne sanki yarına yetecek gibi o yüzden yarında almayayım diyorum cuma gidince doktor vurulmaya devam derse öyle alayım diyorum..
velhasılı kelam kafam karıştı niye arttı bu iğne..
yanlış bişi mi yaptık acaba..
halbuki çok dikkat etmiştik doz ayarlamasına..
özellkle bu iğneleri vurulan arkadaşlarım tüp bebek yaptıranlar aşılama yaptıranlar
siz de böyle bişi yaşadınız mı..
canım masallah barekallah Rabbım sonuna kdr yuzunu guldursun ...
hep guzellıkle gecıp rahatca sonuca ulasırsın ınsallah cok sevındım senın adına ..
dualarında hıc unutma bızı oldumu sızın emzıren annelerın duası cok makbul cunku
ekıntosss![]()
Aynen canım yaaa... hayat hep öyle değil mi zaten hep bişeylerin peşinde koşup duruyoruzaaa öylemi demek emziren annelerinde kabul oluyormuş ne güzel
ben hep bebek isteyenlere çok dua ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın
ama lorkem şunu söyleyeyim bebiş dünyaya gelince insan yaşadığı o stres dolu zamanlarını unutuyor
ben iki sene uğraştım ama sanki hepsi bir an gibi geliyor düşününce
önce hamile kalayım diyorsun sonra pıt pıtları duyaayım sonra hareket etsin
sonrada ay ne zaman doğcak bu bebek ve en sonundada ayyy buna bir bakan yokmu azcık uyuyayım diye
çığlıkları basıyorsun (benim şunanki ruh halim)
ama herşeye rağmen darısı tüm isteyenlere olsun ama önce benim çok emek verek kk arkadaşlarıma
amin boncuğum amın:)))Yagmurum Rabbime binlerce kez şükürler olsun, bugünleri gösterdi bize. Darısı canım canım arkadaşlarıma...
:))
Canım Yağmur'um nasıl sevindim anlatamam.
Maşallah kuzucuğuna,
Rabbim bir ömür boyu sağlık sıhat nasip eylesin.
Kucağındada görmeyi nasip eylesin inşallah..
Amn canım:))yagmurum gözün aydın cnm bnm, nasıl mutlu oldum anlatamam...
allahım hep böyle güzelliklerini görmeni nasip etsin nazar![]()
ewet inşallah yaşayacağız aynı sewinci:)))yağmurummmmmmm ben o pıt pıt atan kalbi severim hemde çokkk
teyzesinin kuzusumu geliyormuş oyyy kurban olurum veren Allaha
inşallah o minicik kalp uzun uzun yıllar sağlıkla atar annesinin babasının yüzünü güldürür
canım nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam sen bu topicte mutluluğuna
en çok şahit olmayı istediğim arkadaşlarımdandın ne mutluki gün senin günün
sırada inşallah canım lorkemm var aynı sevinci ondada yaşıcam inşallah
bilgem o kadar çok istiyorum ki zaman su gibi geçsin karnım büyüsün ,bebğimin tekmiklerini hissedeyim:)))Yağmur'um korkularını endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki..
Benim ilk gebeliğimde 9. hafta olmuştu ama hala kalp atışı yoktu ..
10. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım ..
2. gebeliğimde o masaya yatarken ki halimi bir görseydin ..
Ya aynısı olursa ya kalp atşını duymazsam diye ..
Hamd olsun 6. hafatad nasip oldu ..
Şimdi tekmeler atıyor sıpam ..
Yakında sende bu tekmelrden yiğince heyecanın daha da artacak ..
Her tekmede şüküler olsun Allah'ım diyeceksin ..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın ..
Buradaki arkadaşlarıma da tez zamanda ..
Allah razı olsun çakırım Rabbim tez zamanda samnda yaşatsın inşallah:) amin:)canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE[/QUOi
maşallah yağmurum inşallah hep sorunsuz gider hamileliğin rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşalah
amin yawrum ,hadi sıra sende:)))yağmurum gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin.![]()
canım masallah barekallah Rabbım sonuna kdr yuzunu guldursun ...
hep guzellıkle gecıp rahatca sonuca ulasırsın ınsallah cok sevındım senın adına ..
dualarında hıc unutma bızı oldumu sızın emzıren annelerın duası cok makbul cunku
lorkem Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inanıyorum
ben bu kadar pırıl pırıl insanı birada görmedim çünki
hepinizi ayrı ayrı çok sewiyorum:))
ekıntosss![]()
yawrum ya allah razı olsun:)))canım dün yazmışsın ben anca bugün yazabiliyorum ve hala adet olmadım..
hamile olabileceğimi hiç düş,ünmüyorum nedense..durmadan kistler büyüyor biran önce doktora gideyim diyorum ama
iş yerinden fırsat bulup çıkamıyorum bekliyorum hala
canım sizin değerler çok güzel görünüyor 30 milyon hareketli sperminiz var
hadi hayırlısı..
canım ben okurken ağladım sen ne hale geldin kimbilir...
olsun Rabbim böyle mutluluklar için ağlatsın kabulümüzdür...
Rabbim ömür boyu mutluluğunu daim etsin inşallah..
bu arada eşinin duyguları nasıl..
erkekler bayanlar kadar mutluluğunu belli edemez derler senin eşinde öylemi![]()
benim eşim benden beterdi,sadece ağlamadı ben bir doğururkrn o dokuz doğurdu
sabah ikimizde kötü haber alacağız diye gittik anla,ne o bana moral verdi ne ben ona,yolda çıt çıkmadı bizden
o sonrası muhteşemdi:)))
yağmurum...
tazecik çiçeği burnunda anne..
çok çokkk sevindim canım benim rabbim kucağına alacağın günleri de nasip etsin sana inşalah ve
bekleyen isteyen herkese..
dualarında unutma bizi de..
gelbebeğim hayırlısı olsun inşallah..
bekle bakalım ne zaman müsait olyrsan gidersin..
inşallah sonu güzeldir bu durumun..
yine de umudumuz var tabi..
azracım değerleriniz süper..
çok umutulyum senden çoookkkk..
etmem mi yawrum dualarımdasınız:)))
Rabbim hepinize yaşatacak inanıyorum buna:)))