• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın demek için çok geç bir saat ama saat 9da kalktım kahvaltımı yeni yaptım oyüzden herkese GÜNAYDINNNNNN:))))))))))))

LORKEM inşaallah sonu güzel güzel bitecek bu işe adımını attın...
haydi bismillahhh...
ben bile heyecanlıyım.................
seni seviyorum.......................

Günaydın kızlar çok zor bir gece geçirdik oğlumla, zaten ishali vardı biliyorsunuz dün gündüz de ateş başladı gece 39 geçince 3,00 dr daydık kan tahlili v.s yapıldı meğer kanında mikrop varmış fazlasıyla artık nerden aldıysa, biraz uğraştıracak gibi bizi. Aksi gibi yarında işe başlıycam annem bakacaktı oda ayak parmağını kırdı, alçılı ayağıyla bakmaya çalışıcak.

Çok sıkıntılıyım bu günlerde anlıycağınız, bir duanıza ihtiyacım var oğlumun çarçabuk iyileşmesi için.

Bilgmm saolasin bilgiler icin benim kisa protokolmus 2250 doz ihne yaziyi toplamda bama cok geldi
Suan receteyi bekliom ogle arasina gitti dr lar regl im. 2 gune sokulur bakalim baslicazmi hemen

Ekintosum durun daha heyecan yapmayalim yaa dhaa yolum uzun valla ama adim attik cok sukur

Boncukum gecmis osun Rabbim sifa versin tez zamanda ogluna da annene de bi sekilde yoluna girer hersey sıkma sen canini

Günaydın kızlar çok zor bir gece geçirdik oğlumla, zaten ishali vardı biliyorsunuz dün gündüz de ateş başladı gece 39 geçince 3,00 dr daydık kan tahlili v.s yapıldı meğer kanında mikrop varmış fazlasıyla artık nerden aldıysa, biraz uğraştıracak gibi bizi. Aksi gibi yarında işe başlıycam annem bakacaktı oda ayak parmağını kırdı, alçılı ayağıyla bakmaya çalışıcak.

Çok sıkıntılıyım bu günlerde anlıycağınız, bir duanıza ihtiyacım var oğlumun çarçabuk iyileşmesi için.

ahh canım arkadaşım kıyamam yaa Rabbim tez zamanda annenede oğuzada şifa göndersin
canım ilk günün biraz zorlu olacak ama sonra alışacaksın inşallah
boncuğum süt iznini toplu kullandın sanırım.yarım gün çalışacaksın demi
ben günlük kullanıcam ağustosun ilk haftası bende başlıyorum :( çok zor olucak

lorkemm canım arkadaşım tüm yüreğimle ettiğim dualarım seninle
inşallah Rabbim rastgetirir ve meleğin ben geliyorum der
ayy bu arada seren serengilde hamileymiş ona nasıl dua ediyorum :))
inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alır yavrusunu

kızımın fotosunu beğenen yorum yapan güzel teyzelerimiz
sizi çooookkkkk seviyoruz :16::16::16:

boncuk canım çok geçmiş olsun,Rabbim annenin de yavrununda şifasını versin
ronya ne güzel büyümüş kızın öyle maşallah :nazar:
bizden haberler,pazartesi gastrocu gördü oğlumu istersen endoskopi yaparım benim için 5 dakikalık iş ama bence o kan kesin gögsünden geldi çünkü bebekte böyle bir kanamaya sebep olacak birşey yok, durumuda gayet iyi dedi zaten bende endoskopi yaptırmak istemiyordum, takip edelim dedi doktor o günden sonra gelmedi tekrar olursa o zaman değerlendiririz dedi, bu gece dikkat ettimde sol gögüs ucumun yarısı yerinden sıyrılmış meme dokum ortaya çıkmıştı başlarda çok kanıyordu, şimdide sızıntı şeklinde çok az kan geliyor,demekki o gece çok gelmiş..

hamile ve yakında hamile kalacak arkadaşlar nasıl yaparsınız bilmem ama gögüs uçlarınıza ve gögüslerinize mutlaka baktırın yapabilecek bir şey varsa mutlaka yaptırın, özellikle gögüs ucu küçük yada olmayanlar. ben o kadar uğraştım sonuç alamadım umarım sizde emzirme sorunsuz olur :50:

canım RABBİM acil şifalar versin inşallah :16:

boncuk canım çok geçmiş olsun,Rabbim annenin de yavrununda şifasını versin
ronya ne güzel büyümüş kızın öyle maşallah :nazar:
bizden haberler,pazartesi gastrocu gördü oğlumu istersen endoskopi yaparım benim için 5 dakikalık iş ama bence o kan kesin gögsünden geldi çünkü bebekte böyle bir kanamaya sebep olacak birşey yok, durumuda gayet iyi dedi zaten bende endoskopi yaptırmak istemiyordum, takip edelim dedi doktor o günden sonra gelmedi tekrar olursa o zaman değerlendiririz dedi, bu gece dikkat ettimde sol gögüs ucumun yarısı yerinden sıyrılmış meme dokum ortaya çıkmıştı başlarda çok kanıyordu, şimdide sızıntı şeklinde çok az kan geliyor,demekki o gece çok gelmiş..

hamile ve yakında hamile kalacak arkadaşlar nasıl yaparsınız bilmem ama gögüs uçlarınıza ve gögüslerinize mutlaka baktırın yapabilecek bir şey varsa mutlaka yaptırın, özellikle gögüs ucu küçük yada olmayanlar. ben o kadar uğraştım sonuç alamadım umarım sizde emzirme sorunsuz olur :50:

canım çok geçmiş olsun anlamadım oğlunun ağzındanmı geldi,yoksa senin göğsün kanadıda sen ağzındanmı geliyo sandın,
inşallah kötü bişey yoktur MEVLAM korusun sizi:16:

Sağolun kızlar. Oğlum iyileşsinde gerisi önemli değil zaten dün 2 saat kan alamadılar hastaneyi dağıtasım geldi ama....

Ronyam ben daha süt iznimi kullanmadım bakalım delüüü müdürüm öğlen bırakırsa gelicem 4 saatte bırakmazsa vay halime...Aman valla bi sıkıntı oldumu peşi sıra diziliyor diğerleri.

recetemı aldım geldım ... ılk defa duyuyorum ıgnenın adını daha ucuz gonal f ten aynı gorevı goruyo tabıkı menopur var 6 kutu toplamda catlatma ovıtrella var bıde orgalutran yumurta baskılayıcı vermıs bı kutuda 5 tane var bundan da

hayırlısı bakalımm bugun yıne az once azıcık lekem geldı adetının 1. yada 2. gunu gel dedı yarın gıdeyım bakalım ılk olarak ultrasona alacaklarmıs ve ıgnelerı nası kullanacagımı gostereceklermıs

toplam ılaclar 380 tutuyo dedı bı eczaneye sordum ucuz geldı bana ..bakalım ılacları toptan alan bı yer varmıs bıde oraya sorup yarın alırız ınsallah hayırlısıyla

recetemı aldım geldım ... ılk defa duyuyorum ıgnenın adını daha ucuz gonal f ten aynı gorevı goruyo tabıkı menopur var 6 kutu toplamda catlatma ovıtrella var bıde orgalutran yumurta baskılayıcı vermıs bı kutuda 5 tane var bundan da

hayırlısı bakalımm bugun yıne az once azıcık lekem geldı adetının 1. yada 2. gunu gel dedı yarın gıdeyım bakalım ılk olarak ultrasona alacaklarmıs ve ıgnelerı nası kullanacagımı gostereceklermıs

toplam ılaclar 380 tutuyo dedı bı eczaneye sordum ucuz geldı bana ..bakalım ılacları toptan alan bı yer varmıs bıde oraya sorup yarın alırız ınsallah hayırlısıyla

Canım Lorke'm hayırlı olsun tedavin.
İlaçların şifa olsun sonu bol bol bebiş olsun inşallah.
Tedavin için nasıl heyecanım var anlatamam.
Sonu çok güzel olsun inşallah.
:49:

boncugum oglusuna rabbım sıfa versın :( nerden almıs o mıkrobu yha:(((((

hazelcıgım ve yagmurum ıyı dılekleırnız ıcın ALLAH RAZI OLSUN BINLERCE KEZZZ

lorkem cok heyecanlıyım nedendır bılınmez :))))) olacak olacakkkkkk ınsallah
bebek gelecekkkkkkkk
oh gezemeyeceksınnnnnn
dotunun ustune oturucaksınnnnnn
mıden bulanıp basın donucek
ve
butun rezervasyonların ıptal olcekkkkkkkkk hehehehehehehe :1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Canım Lorke'm hayırlı olsun tedavin.
İlaçların şifa olsun sonu bol bol bebiş olsun inşallah.
Tedavin için nasıl heyecanım var anlatamam.
Sonu çok güzel olsun inşallah.
:49:

saolasıjn muesım sen ve yagmur gıbı mujde vermek bana da nasıb olur ınsallah :16:

boncugum oglusuna rabbım sıfa versın :( nerden almıs o mıkrobu yha:(((((

hazelcıgım ve yagmurum ıyı dılekleırnız ıcın ALLAH RAZI OLSUN BINLERCE KEZZZ

lorkem cok heyecanlıyım nedendır bılınmez :))))) olacak olacakkkkkk ınsallah
bebek gelecekkkkkkkk
oh gezemeyeceksınnnnnn
dotunun ustune oturucaksınnnnnn
mıden bulanıp basın donucek
ve
butun rezervasyonların ıptal olcekkkkkkkkk hehehehehehehe :1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

cok fenasın esraaa yaa ınsan bole de yazmaz guzel temennılerını bak sımdı rahmımı urkuteceksın Allah korusun :27:

LORKEMM canim hayirli olsun tedaviye basladin demek hadi bakalim hamis olma yolunda hizla ilerliyor listesinden 1 kisi daha eksiliyor ne guzelll....ayyy bu arada esrayada hak vermiyor degilim nasil gezecen sen kizz gerci gezenti bir bebek dogurursun sen yada sole diyelim sen her durumda gzecek bir yol bulursun baglarsin bebeni sirtina hadiii gezmelere..
canim dualarim seninle

Boncuğum oğluna cOk gcmİs olsun inşallah en kısa sürede iyileşir.sut iznini annelik izni bitiminden sonraki ilk 6 ay günde 3 saat sonraki 6ayda ise günde 1.5 saat annenin istediği sekilde kullanma hakkİ var,müdürün buna izin vermeme gibi bir durumu olamaz,bu senin yasal hakkın ,gecen gün okudum yönetmeliği ,ister 3 saati kesintisiz kullanırsın ister gün icinde bölüm bölüm kullanırsın sana kalmış,internetten yaz sut izni diye çıkar zaten,haklarımızı bilerek müdürle konuşursak daha iyi oluyor:))

lorkem hayırlı olsun cnm rabbim dualarını kabul etsin

LORKEM canım tedavn hayırlı uğurlu olsun inşallah..
hayırlı mutlu haberler getir bize inşallah...

BONCUK oğluna oğuza çook geçmiş olsun..
kıyamam...
Rabbim şifasını veriri inşallah...

PAPATYA bebişinin bişeyi yoktur. göğsünden gelen kandan olmuştur inş takma kafana..
göğsüne de dikkat et canım ya krem kullan,
bebişine de üzülüyoruz ama sen emzirirken ne kadar acı çekiyorsun kimbilir..kıyamam sana da...

herkese selam :38::38::38::38::38::38::38::38:

Back
X