• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

En yakın zamanda seninde böyle yazılarını okuyacağız inşallah canım.
İkiz gebeliklerde yapılmıyormuş testler, yanılma payı çok yüksekmiş.

inşallah canım görücez elbet allahım büyük...temmuzda doğum günüm var 30'uma bebeğimle beraber girerim diye umud ediyorumm:1:
2li 3lü hiçbiri yapılmıyor yani,, hiç bilmiyordumm:32:
allahıın izniyle sağlıklarıyla beraber gelicekler annelerinin kucağına...

yagmurum aruna gelbebegım saolasınız kızlar...
suan hala reglım leke gıbı ama yıne de yarın gıdıcem ıgnelerımı almaya ve baslıcam bakalım doktor ok derse ...

muhabbetınız benımde cok hosuma gıttı bu arada ... Rabbım bıze de bunları konusmayı nasıb etsın hayırlı zamanda ınsallah ...

muesım sen toplamda kac unıte yumruta gelıstırıcı vurundun hatırlıyormusun

inşallah canım görücez elbet allahım büyük...temmuzda doğum günüm var 30'uma bebeğimle beraber girerim diye umud ediyorumm:1:
2li 3lü hiçbiri yapılmıyor yani,, hiç bilmiyordumm:32:
allahıın izniyle sağlıklarıyla beraber gelicekler annelerinin kucağına...

İnşallah Allah'ın izni ile olucak canım.
Siz tekrar tedaviye ne zaman başlayacaksınız? Emre Bey dimi?

Bende bilmiyordum canım öyle oluyormuş.

yagmurum aruna gelbebegım saolasınız kızlar...
suan hala reglım leke gıbı ama yıne de yarın gıdıcem ıgnelerımı almaya ve baslıcam bakalım doktor ok derse ...

muhabbetınız benımde cok hosuma gıttı bu arada ... Rabbım bıze de bunları konusmayı nasıb etsın hayırlı zamanda ınsallah ...

muesım sen toplamda kac unıte yumruta gelıstırıcı vurundun hatırlıyormusun

İnşallah en yakın zamanda başına inşallah Lorke'm
Geliştirici Gonal-f vuruldum günlük 150 mg 6 gün vurulmuştum.
Baskılayıcı iğne cetrodite vuruldum 3 gece toplam 75 mg

Son düzenleme:

İnşallah Allah'ın izni ile olucak canım.
Siz tekrar tedaviye ne zaman başlayacaksınız? Emre Bey dimi?

Bende bilmiyordum canım öyle oluyormuş.

rahimimde bazı problemler var cnm bu ayki adetten sonra belli olucak tam olarak ne zaman başlayabiliceğimiz.
üroloğumuz emre bey evet ama dondurulmuşlarımızla tedaviye başlıycaz...

rahimimde bazı problemler var cnm bu ayki adetten sonra belli olucak tam olarak ne zaman başlayabiliceğimiz.
üroloğumuz emre bey evet ama dondurulmuşlarımızla tedaviye başlıycaz...

Hayırlısı olsun canım inşallah.
Dondurulmuşlarınız varsa ne güzel
O aşamaları tekrar yaşamazsın
Canım siz dondurmak için ayrı bir ücret ödedmişmiydiniz?

Hayırlısı olsun canım inşallah.
Dondurulmuşlarınız varsa ne güzel
O aşamaları tekrar yaşamazsın
Canım siz dondurmak için ayrı bir ücret ödedmişmiydiniz?

inşallah canım
evet o aşamaları yaşamıycam allahın izniyle...
ilk sene ücretsiz donduruluyorlar cnm herhangi ek maliyet yoktu..

İnşallah en yakın zamanda başına inşallah Lorke'm
Geliştirici Gonal-f vuruldum günlük 150 mg 6 gün vurulmuştum.
Baskılayıcı iğne cetrodite vuruldum 3 gece toplam 75 mg

yanı toplamda 900 doz edıyor bana 2250 yazmıs eczacı arkadasımda devlettekıler hepsını dırek yazıyo aslında parca parca ıgne yetmedıkce yazabılrı dedı bana da cok geldı doz ben bu dozla 2 tup tedavısı olurum gıbı gelıo
cunku az dozla fazla yumrutam olmustu benım ...
neyse bugun gıdınce sorucam tekkrr parca parca almama musade edecekmı bakalım receteyı degıstırıp

bılgemm gelınce bı bana sende yazarmısın
canım sen yumurta gelıstırıcı ıgnelerden kac doz kullanmıstın toplamda hatırlıyormusun acaba ??

Günaydın kızlar ..

bılgemm gelınce bı bana sende yazarmısın
canım sen yumurta gelıstırıcı ıgnelerden kac doz kullanmıstın toplamda hatırlıyormusun acaba ??

Lorke'm 900 ünite puregon kullandım ..
Benim yumuratalar iğnelere aşırı cevap veridği için hep az kullandım 2 tedavimde de ..
100 ünite ile başladım ..
Sonra 50'ye düştü ..
Dr'um banada Çok yazdı , ben bunların hepsini kullananam boşuna yüzde vericem dedim ..
Rapırlu iken almazsan sonra ihtiyacın olursa ödemez dedi ..
Bende benim bu kadarına ihtiyacım olmayacak dedim , çünkü 2 . tedavimdi bu kendimi biliyorum ..
Gerçekten de ihtiyacım olmadı , ne kadar aldıysam o kadar kullandım ..
1 tane 600 lük puregon 1 tane 300 lük vardı ilk tedavimden kalma toplam 900 ünite ..
Ama senin ilk tedavin riske atma sakın kendini..
Yumurtalarının kaç doz ilaca ihtiyacın olduğunu bilemezsin .. Bazen yumurta gelişmeyşnce doz artıyor bazen çok gelişince düşürülüyor vs vs ..

Günaydın kızlar ..

Lorke'm 900 ünite puregon kullandım ..
Benim yumuratalar iğnelere aşırı cevap veridği için hep az kullandım 2 tedavimde de ..
100 ünite ile başladım ..
Sonra 50'ye düştü ..
Dr'um banada Çok yazdı , ben bunların hepsini kullananam boşuna yüzde vericem dedim ..
Rapırlu iken almazsan sonra ihtiyacın olursa ödemez dedi ..
Bende benim bu kadarına ihtiyacım olmayacak dedim , çünkü 2 . tedavimdi bu kendimi biliyorum ..
Gerçekten de ihtiyacım olmadı , ne kadar aldıysam o kadar kullandım ..
1 tane 600 lük puregon 1 tane 300 lük vardı ilk tedavimden kalma toplam 900 ünite ..
Ama senin ilk tedavin riske atma sakın kendini..
Yumurtalarının kaç doz ilaca ihtiyacın olduğunu bilemezsin .. Bazen yumurta gelişmeyşnce doz artıyor bazen çok gelişince düşürülüyor vs vs ..

anladım bılgemm ya bende asılamadan bıldıgım kadarıyla gunde 75 le gonal f le 7-8 yumurta olmustu dengesızdı boyutları ama buyuyolardı sımdı baskılayıcı olacagı ıcın dengelı olur zaten ..

amadedıgın gıbı gercı sımdı alsam tum ıgnelerı mesela artsa bıle olmaz ama ınsalllah ya ıkıncıye denemem gerekırse aynı ıgnelerı kullandırırmı bask bır merkez elımnde bunlardan var desem ...

ıkıncı denemye kalırsam cunku ozelde dusunuyorum o zaman da elımde kalan ıgnelerı kullandırmazlarsa hem devlete yaazık az para degıl bunların yuzde 80 ını o odeyecek
benım asılamadan 3 kutu ıgnem cope gıttı bu yuzden malesef :(

bilgem merhaba,
senin pıhtılaşma problemin neye bağlı? iğneleri kullanırken zorluk çekiyor musun acaba onu merak ettim...

Canım bişeye bağlı değil ..
Yani pıhtılaşma faktörü genetik ..
Anne ve babadan alıyorsun yada sadece birinden ..
Ben faktör 5 testi yaptırdım .. 1 ay sonra çıkıyor sonuç..
Mtfhr 1298c heterezigot mutasyon çıktı .. Sadece 1 faktörde diğer 4 faktör normaldi..
Dr'um çok düşük bir kan pıhtılaşması dedi ama benim 1 tane gebelik kaybım olduğu için ihmal etmedik kullandık ..
Rapor çıkarrtım ücretsiz alıyorum ..

İğne biraz yakıyor , tüp bebek tedavisindeki iğneler kadar rahat değil ..
Ama alışıyorsun ..
Ben 7 aydır hergün vuruluyorum , sadece 1 kez unuttum :)
Zor , insan abzen Allah'ın gücüne gitmesin usanıyor ama evladım için diyorsun sonra ..

anladım bılgemm ya bende asılamadan bıldıgım kadarıyla gunde 75 le gonal f le 7-8 yumurta olmustu dengesızdı boyutları ama buyuyolardı sımdı baskılayıcı olacagı ıcın dengelı olur zaten ..

amadedıgın gıbı gercı sımdı alsam tum ıgnelerı mesela artsa bıle olmaz ama ınsalllah ya ıkıncıye denemem gerekırse aynı ıgnelerı kullandırırmı bask bır merkez elımnde bunlardan var desem ...

ıkıncı denemye kalırsam cunku ozelde dusunuyorum o zaman da elımde kalan ıgnelerı kullandırmazlarsa hem devlete yaazık az para degıl bunların yuzde 80 ını o odeyecek
benım asılamadan 3 kutu ıgnem cope gıttı bu yuzden malesef :(

Tabi ki kullanırsın ..
Ben ilk tedaviden kalan iğnelerimide kullandım ..
Sonuçta isim değişik , bunların hepsi aynı işlevi görüyor ..
Menegon , puregon vs vs ..

tamam sagolasın bılgemm
ya sımdı gıtmeden arayayım dedım de hastaeyı lekelenmelerı de adetten sayıyormuyum dıye ..
ılk gun veya 2. gun gel demıstı cunku bana ..
benım dunden oncekı sabah akıntı gıbı ufacık bısey geldı
dunde gunluk pedde bıle cok az olan damlacıklar geldı bugunde hala sokulemedı

kadında kanamanın yogun oldugu gunu ılk gun say ona gore gel dedı olemı yapmak lazım demekkı
bugun gıtmeyeyyımmı bosu bosuna :26:

inşallah canım
evet o aşamaları yaşamıycam allahın izniyle...
ilk sene ücretsiz donduruluyorlar cnm herhangi ek maliyet yoktu..

iyi gecelerrrrr...
bu saate kadar kalabildiğine göre gündüz uykuları başlamış anlaşılan:34:

Üretsiz olması çok iyiymiş.
İnşallah bu sefer bebişlerin 9 ay bırakmaz seni.
Bebişlerin yazıyorum içimden öyle geçiyor.
Hayırlısıyla öyle olur inşallah.

Evet canım gündüz uykularımız başladı.
:9::9::9:

Back
X