• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar galiba hamileyim dun 29. gunumdu ben 30. diye dusunuyodum evde test vardi adet olmadan deneyeyim dedim ikinci cizgi silik cikti sonra bir kac tane daha denedim ayni cok silik ama bakinca goruluyor sonra neyse emin olamadim birde sabah idrariyla yaptim bu kez daha koyu cikti ve adet olamadim

Cnm inşallah mucizen gerçekleşmiştir.Allahım hakkında hayırlısını versin...

kizlar galiba hamileyim dun 29. gunumdu ben 30. diye dusunuyodum evde test vardi adet olmadan deneyeyim dedim ikinci cizgi silik cikti sonra bir kac tane daha denedim ayni cok silik ama bakinca goruluyor sonra neyse emin olamadim birde sabah idrariyla yaptim bu kez daha koyu cikti ve adet olamadim

ohhhhh yawrum sen kesin hamilesin:)))
cok sukur rabbime
yawruma bir kardes daha geliyor:)))

selam mıllet hastaneden geldım ılacları aldım
ultrasonda kıst gorunmuyo baslayabılırız bugun dedı doktor

ıgnem cılt altı degıl kalcadanmıs ona canım sıkıldı hergun bırıne yaptırıcam yanı sımdı komsularla sohbet var orda sorucam bıkac kısıye ..
mıllete de solemek ıstemıom sonucunda pozıtıf olursa bılseler prob degıl tup oldugunu vs ama tedavı asamasında herkes bılsın ıstemıom acıkcası bakalım bı cozum yolu cıkar ınsallah

lorkemm
canim artik basladin demek sonucu guzel hayirli mutlu olsun INSALLAH...
canim cevrenizde ozel hast. vs illaki vardir orda yaptirsana canim yaaa hem sana gezme olur hemde birileri bilmis olmaz...canim ben yapayim enjeksiyonunu istersen hem burasi sana daha uzak daha fazla gezebilirsin....
canim saka bir yana istanbuldasin sen adim basi hastane orda yaptir iste RABBIM yardimcin olsun gezenti arkadasim

gözyaşı canımmm senin güzel haberini aldım topiği açar açmaz
gözümüz aydın olsunn hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamanına erdirsin :nazar::nazar::nazar::49::49::49:

lorkemm canımm arkadaşım hadi hayırlısı olsun iğnelere başlıyormuşsun
inşallah en güzel en kaliteli yumurtaların baskın olur büyürler ve senin yavrun olarak dünyaya gelir
bütün dualarım seninle olucak güzel yürekli arkadaşım benim sende sonunda hakettiğin mutluluğu bulacaksın
artık senin test gününü sayıcaz inşallah

kizlar az once kan verdim ama sonuclari malesef bugun ogrenemiyoruz burda niyeyse test sonuclari gec geliyor esimin testlerinide 2 haftada gondermislerdi cumartesi yada pazar gunu mail atacaklar biraz daha bekleyecegiz:(

selam mıllet hastaneden geldım ılacları aldım
ultrasonda kıst gorunmuyo baslayabılırız bugun dedı doktor

ıgnem cılt altı degıl kalcadanmıs ona canım sıkıldı hergun bırıne yaptırıcam yanı sımdı komsularla sohbet var orda sorucam bıkac kısıye ..
mıllete de solemek ıstemıom sonucunda pozıtıf olursa bılseler prob degıl tup oldugunu vs ama tedavı asamasında herkes bılsın ıstemıom acıkcası bakalım bı cozum yolu cıkar ınsallah

hastane falan yakınsa ordada yaptırabılırsın yada nobetcı eczanelerde
arbanız varsa vede sorun olmıcaksa
bende kımseye söleme taraftarı deılım
cunku ınsan kasılıor sonuc beklerken
gzler hep ustunde oluor

ya keske sorsaydın gobekten yapılan neden vermedınız bu benm ıcın sorun olur dıye
kalcadan cok zor yha

neyse canım sonucu gusel olsunda varsın sımdı cek zorlugunu
haydı bısmıllah ....
hazıran sonu sonucuna ulasırsın kısmetse

kizlar az once kan verdim ama sonuclari malesef bugun ogrenemiyoruz burda niyeyse test sonuclari gec geliyor esimin testlerinide 2 haftada gondermislerdi cumartesi yada pazar gunu mail atacaklar biraz daha bekleyecegiz:(

sen kanını bana kargola
ordan daha cabuk ogrenırım ben..
1 saatte cıkıor kız hep burda :1:

ınsallah pozıtıf olsunda sonuc bız bunu br kac gun daha beklerız ınsallah :nazar:

Selam kızlar, dün işe başladım kusuruma bakmayın yazamadım. Oğlum antibiyotiğe olumlu cevap verdi bugün daha iyice. İşede 4 saatliğine gidiyorum ama evde kalmaya alışmışım zor geliyor sabah sabah kalkıp gitmek.

Lorkem tedavin hayırlı uğurlu olsun benim güzeller güzeli arkadaşım. Allahım sana senin gibi tatlı mı tatlı bir evlat nasip etsin ama gezmeyi az sevsin:)))))

gözyaşı tebrik ederim beklemek sorun değil yeterki bebişin seninle olsun.

lorkemm
canim artik basladin demek sonucu guzel hayirli mutlu olsun INSALLAH...
canim cevrenizde ozel hast. vs illaki vardir orda yaptirsana canim yaaa hem sana gezme olur hemde birileri bilmis olmaz...canim ben yapayim enjeksiyonunu istersen hem burasi sana daha uzak daha fazla gezebilirsin....
canim saka bir yana istanbuldasin sen adim basi hastane orda yaptir iste RABBIM yardimcin olsun gezenti arkadasim

canım ılacı tekrr sordum hem kas ıcı hem cıltaltı olabılıyormus bende kendım vurdum bu aksam sonucta okısıde olabılıyosa mantıklı olan cıltaltı olarak kendım yapmam dıye dusundum ...
hayırlısı bakalım

lorkemm canımm arkadaşım hadi hayırlısı olsun iğnelere başlıyormuşsun
inşallah en güzel en kaliteli yumurtaların baskın olur büyürler ve senin yavrun olarak dünyaya gelir
bütün dualarım seninle olucak güzel yürekli arkadaşım benim sende sonunda hakettiğin mutluluğu bulacaksın
artık senin test gününü sayıcaz inşallah
saolasın ronyam
ınsallah guzel sonuc alırız bakalım ılk ptesı gıdıcem kontrole sonra daha sıklasır belkıde

hayırlısı olsun canım beklerız nabalım ınsan sabırsızlanıyo tabıkıde ama ınsallah sen guzel sonuc alacaksın :34:

Selam kızlar, dün işe başladım kusuruma bakmayın yazamadım. Oğlum antibiyotiğe olumlu cevap verdi bugün daha iyice. İşede 4 saatliğine gidiyorum ama evde kalmaya alışmışım zor geliyor sabah sabah kalkıp gitmek.

Lorkem tedavin hayırlı uğurlu olsun benim güzeller güzeli arkadaşım. Allahım sana senin gibi tatlı mı tatlı bir evlat nasip etsin ama gezmeyi az sevsin:)))))

cnaım ne guzel seyler yazmıssın saolasın ınsalah dualarınızla vaktı saatı gelmısse guzel sonuc alacagım bende

lorkeeemm...
hayırlı uğurlu olsun fıstığım...

gözyaşı nete yeni oturabildim canım..
sabırsızlıkla güzel haberini aradım ama azıcık daha bekleyecekmişiz..
olsunnn arkadaşların dediği gibi sonu güzel olsun da biz bekkleriz:)))

boncukkk çokk geçmiş olsun oğluşunun iyi olduğuna sevindim maaşşalah ona:nazar:

kızlaarr hepinizi çokkk öpüyorum..

bebek icin 3 yil bekledim bir kac gun daha beklerim zar zor 3 yila bedel gerci :)
canim arkadaslarim destek oldugunuz icin sagolun burda acmasydim bu konuyu tek basima bekleyecektim simdi hepinize bolusturdum stesimi:)))

Esram süpersin:))))
oglusuna masallah annesı
dahada ıyı olur ınsallah
super olan sensın bebem :)
operım senı cok
lorkeeemm...
hayırlı uğurlu olsun fıstığım...

gözyaşı nete yeni oturabildim canım..
sabırsızlıkla güzel haberini aradım ama azıcık daha bekleyecekmişiz..
olsunnn arkadaşların dediği gibi sonu güzel olsun da biz bekkleriz:)))

boncukkk çokk geçmiş olsun oğluşunun iyi olduğuna sevindim maaşşalah ona:nazar:

kızlaarr hepinizi çokkk öpüyorum..
bızde senı cok opuyoruz :)))):16::16::16::16:
bebek icin 3 yil bekledim bir kac gun daha beklerim zar zor 3 yila bedel gerci :)
canim arkadaslarim destek oldugunuz icin sagolun burda acmasydim bu konuyu tek basima bekleyecektim simdi hepinize bolusturdum stesimi:)))

haklısın bu bekleyıs daha zor..
rabbım hep gusel seylerın sonucunu bekleme streslerı versın
beklerız bız ne olcekkı :)

HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hayırlı cumalar kızlaaaar :)

Gözyaşı canım cmt yada pazar mail atarlar demiştin , 1-2 gün daha bekliyeceğiz yani ..
Sonu güzel olsunda bekleyelim ..

Back
X