• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Muesim utuyu ben saglamken yapsam belim tutuluyo sana noluyo cok lazimsa esin yapsin yada tektek yap
Am lutfen dikkat et kendine
Bu arada bi kiz hi erkek suppper benimde yegenlerim oyle buyuduler bile yAa

gozyasım hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

342 degerı ohhhhhhhhhhhhhhhhh hamıle habrerı verdım sonunda :)

Son düzenleme:
esram benden once haber vermis cok sukur hamileyim diyebiliyorum artik insallah saglikli bir sekilde devam eder Rabbim tum arkadaslarima nasip eder o zaman insallah mutlulugum kat kat artacak.

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Kız ve Erkek ...
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49:
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44..........................Aşılama tedavisinde ...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen...

Son düzenleme:

Herkese hayırlı akşamlar.
Şimdiden güzel hafta sonları,
Benim günlerim biraz sorunlu geçiyor.
Perşembe günü sancım ve kanamam oldu hafif.
Ağlayarak doktora zor attık kendimizi.
Anlamadan yormuşum kendimi.
Ogün 2 saat ütü yapmıştım ayakta zorlamışım kendimi.
O etkili olmuş.
Çok şükür rahim ağzı kapalıymış.
Ama ikiz gebeliklerde butür sorunlar olabiliyormuş.
İkizlerde plasenta büyük oluyormuş.
Hafif zorlamalarda o kanama yapıyormuş
Eğer şimdiden önlemi olmazsa erken doğumla sonuçlanırmış.
3 günde bir yapılmak üzere iğne.
Ağrı esnasında makattan atılıcak fitil verdi doktorum.
Gün aşırı kontrole gidiyoruz.
Ve sürekli yatarak geçirecekmişim hamileliğimi.
Şuan annemdeyim.
Rabbim beterinden korusun,
İnşallah hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip eder Rabbim.
Bu arada teyzeleri ikizlerimin biri erkekmiş.
Diğeride gizliyormuş kendini.
Muhtemelen kız sanırım =)
Hayırlısıyla sağlıcakla vaktinde dünyaya gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

Mues aman dikkat et kendine .. Bende aynı hataı yaptım 20. haftamda ..
Kanamam olmadı ama ağrılarım çok oldu , rahim ağzın kapalıymış çok şükür ..
Çok dikkat et kendine ..
Ben işlerimi yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum ..
Hiç yapmıyorum demek isterdim ama malesef 2 hafta bir annem geliyor , onun dışında yardım edenim yok ..
Keşke olsa da bende yan gelip yatsam ..
Maşallah bir kız bir erkek , benim içimede öyle doğuyordu hep..
Diğer bebişin göstermediyse kesin kızdır , Ceylan'dan biliyoruz..
Çok heveslendim , ben listeye 1 erkek 1 kız yazayım , değişiklik olursa , değiştiririz.:)))

gunaydın bılgemmm nasılsın .. oglun nasıl ne zaman gordun en son ..

lıstemız ne guzel senlendı ...
23 kısı kalmısız mujdeyı bekleyen ..

bana da tup tedavısınde yazamısın bı ara .. havaya gıremedım belkı lıstede gorunce gırerım ..
daha ıgnelerınde etkısı yok ya fazla bısey anlamadım yanı :27:

günaydınlarrrrrrrrrr

:72::72::72::72::72::72::72::72:19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. :72::72::72::72::72::72::72::72: SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ :72::72::72::72::72::72::72::72:

günaydınlarrrrrrrrrr

:72::72::72::72::72::72::72::72:19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. :72::72::72::72::72::72::72::72: SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ :72::72::72::72::72::72::72::72:

sabah berı dıorumkı nıye herkes bayrak asmıs dıorum :)
hatayda 3 sehıdımız var ondan dıye aklıma geldı
hc bılmıordum bugun 19 mayıs oldugunu bıle
takvımlerden haberım yok gecıyor gunler
bana kusmus
gozumde yas
zalım aynalarrrr
:1::1::1::1:

mues aman dikkat et kendine .. Bende aynı hataı yaptım 20. Haftamda ..
Kanamam olmadı ama ağrılarım çok oldu , rahim ağzın kapalıymış çok şükür ..
çok dikkat et kendine ..
Ben işlerimi yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum ..
Hiç yapmıyorum demek isterdim ama malesef 2 hafta bir annem geliyor , onun dışında yardım edenim yok ..
Keşke olsa da bende yan gelip yatsam ..
Maşallah bir kız bir erkek , benim içimede öyle doğuyordu hep..
Diğer bebişin göstermediyse kesin kızdır , ceylan'dan biliyoruz..
çok heveslendim , ben listeye 1 erkek 1 kız yazayım , değişiklik olursa , değiştiririz.:)))

BİLGEMMMMMMMMMMMM nurmede bu ay bebegını kaybettı yha onun yazısınada yenıden gelecek bebegı yazalımmmmmm
ve benı cıkart su lısteden artıkkkkkkk
kac defa yazdım :)

:43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....

gözyaşı tebrik ederim Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Esracım sana o kadar çok dua eden var ki inşallah Rabbim geri çevirmez dualarımızı o yüzden o listede olmak zorundasınnnnnnnnn:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

günaydın kızlar....

Gözyaşı tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Esracım sana o kadar çok dua eden var ki inşallah rabbim geri çevirmez dualarımızı o yüzden o listede olmak zorundasınnnnnnnnn:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
artık kendımı gormek ıstemıorum boncugum :43::43::43::43:
3 yıldır iş işliyorum gormuyormusun
ve asagıya ınıyorum :1::1:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm tam tüp bebege hazırlanırken süpriz yaptı bebegimmm 6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm sizinle bunu paylaşmak için bu anı sabırsızlıkla bekledimmm hepinizi çok özledimmm dua edin saglıkla sıhatle alayım kucagıma progestoron alıyorm dua edin şu riskli günler geçsinnn dualarımız yerini bulsun rabim herkese nasip etsin bu arada ara ebeye gittim sütle kepek yaptım onun üzerine kaldım nekadar sebeb olsada veren rabbim darısı tüm arkadaşlarımaaaa çakırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm esram boncugum krissssssssmmmmm lorke esrammmmmmmmmm tevekul edip allaha bırakıp en çaresiz ken geldiiiii hakınızı helalll edin adını sayamadıgım tüm arkaşlarıma slmmmmmmm :49:
edam kurban olurum yavrunu verene o kadar çok sevindimki ne diyeceğimi bilmiyorum
edam hüngür hüngür ağladım bu yazıyı okuyunca
rabbim iisteyen herkese versin güzel kalpli arkadaşım
allah kocağına almayı nasıp etsin

Back
X